Путин се срещна с чеченския лидер Кадиров

Високо оцени приноса му за развитието на региона
28 сеп 2023 16:05, Елка Василева
58
Путин се срещна с чеченския лидер Кадиров
Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин днес проведе няколко работни срещи в Кремъл, включително с чеченския лидер Рамзан Кадиров, съобщи говорителят на държавния глава Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

Още по темата
"Сутринта той (президентът) вече проведе няколко работни срещи в Кремъл, една от тях беше пред камерите, това беше срещата с чеченския ръководител Рамзан Кадиров", заяви говорителят на Кремъл.

По време на разговора руския президент дал висока оценка на личния принос на  Кадиров и неговия екип за динамичното развитие на региона.

На срещата си с ръководителя на Чечения Путин предал най-добрите си пожелания на бойците от кавказката република, които се сражават в рамките на водената от Москва "специална военна операция" в Украйна.

"Предайте най-добри пожелания на момчетата, най-добри пожелания на техните семейства. Знам, че вие лично постоянно се занимавате с тези въпроси, включително с подкрепата за семействата на нашите момчета, които се сражават на фронтовата линия, сражават се уверено, добре, смело, геройски", казал Путин.
(БТА, Пламен Йотински)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Некъф елгебетераст живо се интересуваше къде е Кадиров и го беше уморил с писане. Ей го на да го види.
25
3
 
5
 
! Отговори
Абе преди 8 месеца
Контрата явно пак е Зациклила. Кадирката могат да го пратят в Канада. Да излови Нацистите там и да ги докара Армаган на Путин. Че Голото Извинение на Трюдо НЕ мина.
24
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кадиров го гледа нежно и му вика "Ох котьоооо!"
23
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Путин се срещна с чеченския лидер Кадиров ........... той и с Ердоган се среща наскоро. Да не е решил да приеме исляма? Или му харесва да пипа резани карабини?
22
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Среща на двойниците
21
7
 
12
 
! Отговори
хаха преди 8 месеца
Тези не бяха ли тежко болни в кома... Нали от година и половине всеки момент Вова щял да си замине, а досега един път не съм го видял да се спъне за разлика от други
20
3
 
10
 
! Отговори
менят се времената преди 8 месеца
До не много отдавна "Китайско" беше синоним на бokлуk, днес повечето най-добри производства се изместиха в Китай. До скоро Китай крадеше ноухау и наука от всякъде, днес Китай дава например над 100 мил.долара за квантово кодиране. Същото е и Турция. доста хора живеят с представата за нея от преди 10-20 години, а тя ако не греша, бе с най-висок икономически растеж в света до скоро. Не съм туркофил. Говоря това, като човек крещял на протест, преди години, пред турското посолство. Това е реалността!
19
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Обсъдиха ли клипа с резания син на Кадиров който пребива като куче християнин руснак?
18
3
 
2
 
! Отговори
Благо Чийзъса преди 8 месеца
СЛАВА НА ЧЕЧЧНЯ !!..ОРИГИНАЛНИТЕ КАВКАЗКИ ЕВРОПЕИДИ...БЯЛАТА РАССА РУЛЛЗ ...ЧЕЧНЯ ДА СТАНЕ ХРСТИЯНСКА, И ДА ВЗРИВИ ДЖАМИЯТА, ЗА ДА НАПРСИЛ ВЕЛИКА ЦЪРКВА...ЧЕЧЕНЦИТЕ СА ЕВРОПЕИДИ, А НЕ ТЮРКИ МОНГОЛОИДИ .
17
8
 
3
 
! Отговори
del piero преди 8 месеца
булгаристанннн с трагично тъппо население, само в Булгаристаняяя турско е синоним на качество, трагедия сме , за съжаление, аз съм добре, ходя в Гърция, Италия, Испания на море, ходил съ, и на Малдивите, Япония, САЩ и на още бая места, Турция и Бразилия не ми ги хвалете само мангалиииии, да хубави места има, но мангалллски държави.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
недей така колега сега 1 милион бг турци и още около 1 милион турски циганнни в България ще ти скочат, колко добре били турските стоки и животът в Турция ама гледам милиона гастербайтери минават през бг и гърция нон стоп
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
САМО В БГ ТУРСКО Е СИНОНИМ НА КАЧЕСТВО, НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ Е СИНОНИМ НА НИСКО КАЧЕСТВО.
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
О, искам и аз да се срещна с двамата. Да се щракна с двамата! Щото Кадиров май е пътник. Сигурно ще ги мумифицират като умрат. Путин поне трябва да го мумифицират. Имат си доверие на малко разстояние са седнали...
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
еми урежда БАШИБОЗУК СРЕЩУ ПРАВОСЛАВНИТЕ СЛАВЯНИ!
12
3
 
22
 
! Отговори
Шефрет преди 8 месеца
Нали беше умрял Кадирката бе кравофили?) Може само взаимно с Тагаренко и говорителя на укровоенното министерство да си правите взаимно злобарки))
11
3
 
7
 
! Отговори
Селиме преди 8 месеца
прави сте, взеха ни 120 000 евро за трансплантация, но без да е извършена човекът почина и не върнаха парите, въпреки че нищо не са направили. НЕ ХОДЕТЕ В ТУРЦИЯ ДА СЕ ЛЕКУВАТЕ, ДАЖЕ В БЪЛГАРИЯ Е ПО-ДОБРЕ, НАПРАВИЛИ СА НЯКОЛКО ЛЪСКАВИ БОЛНИЦИ В ТУРЦИЯ С ЦЕЛ ДА ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ, А НЕ ДА ВИ ИЗЛЕКУВАТ. НЕ , НЕ , НЕ , НЕ И НА ТУРСКИТЕ ХРАНИ, ПЪЛНИ С ПЕСТИЦИДИ И КАНЦЕРОГЕНИ, КУПИХМЕ ОБУВКИ НА МАЛКАТА ЗА 1 000 ЛИРИ ОКОЛО 60 ЛВ. ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ, МИРИШАТ НА СПАРЕНО И НА ОЛОВО, КОЖАТА НЕ СТАВА
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен "А какво става с контранастъплението?" ----------- кво да става.. всичко върви по план. Вече над 80 000 укро-на3ита са дислоцирани при бандерата, а площад "Брадли" се разраства. Строежът на най-големите военни гробища в света също върви по план.
9
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 2. Недей се ПЕНИ! Никога не е ставало дума,че украинците са го убили! Знае се Кой ще Го...
8
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Путин и с Пригожин така се срещна преди да му свали самолета.
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До PENE "Не може да бъде !Нали го бяха убили урковците героично !" ------------- те и генералът на черноморския флот бяга убили, ама е нА - греда. Важното е да ръкопляскяме на укрона3итата.