Кадиров с видео на разходка в дъжда, дали е отсега обаче?

Чеченският лидер съветва всички да се грижат за здравето си
Обновена: 18 сеп 2023 13:41 | 18 сеп 2023 11:23, Петър Бойчев
37
Кадиров с видео на разходка в дъжда, дали е отсега обаче?
СНИМКА БГНЕС

Чеченският лидер Рамзан Кадиров отрече слуховете, че е в кома, като публикува видео в своя телеграм канал. В него той се разхожда под дъжда по алея, облечен с яке и качулка на главата.

"Настоятелно съветвам всички, които не могат да различат истината от лъжата в интернет, да се разходят на чист въздух и да подредят мислите си. Дъждът чудесно ободрява", написа той като коментар към видеото от разходката си, а ТАСС го цитира, пише dir.bg.

Няма категорично доказателство за това кога е снимано видеото, но в неделя в Грозни е било наистина дъждовно, а температурата - 16 градуса. През последните няколко дни различни източници и медии публикуваха информация, че Кадиров е тежко болен и на смъртно легло. Представителят на Главното разузнавателно управление на Украйна Андрей Юсов твърдеше, че старите заболявания на Кадиров са се влошили и той е в тежко състояние.

Слуховете бяха, че Кадиров дори е изпаднал в кома в болница. Имаше съмнение, че се намира в Централната клинична болница на Москва, където се лекуват видните личности, политици и ВИП-ове. Появиха се и снимки, разпространени от ВЧК-ОГПУ, приближен до руските служби Телеграм канал, на автомобили с чеченски номера, които са се струпали край московската болница.

Според публикации в украински медии самолетът на Кадиров се намира в Москва, а най-малко три пъти е летял дотам през последния месец. Украинското издание Obozrevatel написа, че московските лекари не са успели да изведат Кадиров от комата и са решили да поверят лечението му на чуждестранни лекари.

Изданието пише, че ръководителят на Чечня е бил откаран със самолет в Москва, но там не са могли да му помогнат.

Последните публични изяви на верния на Путин чеченски лидер бяха в края на август, когато той обяви смъртта на Пригожин за голяма загуба. Той не се беше появявал до публикуваното в неделя видео, за което се твърди, че е правено в района на резиденцията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Кадировразходкакома
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Охимарсили са го с заряд новичок
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дрогата не прощава май ще му хапнем житцето
29
0
 
3
 
! Отговори
още нещо преди 7 месеца
Видян е да се прегръща с Йосиф Кобзон.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Така е , ТАКТИКА , до кат се оплеска на 100 % РАШКА, един по един ще издъхнат (уж). Никой не иска да го разкарват по съдилища .
27
3
 
4
 
! Отговори
komitataей преди 7 месеца
ами който пита дали клипа еотсега мож е да отиде на място д а провери и да си вземе повече възелин
26
2
 
6
 
! Отговори
карачанаков преди 7 месеца
А Кадирката да не пил ЧАЙ вместо водка?
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кадирката го пратиха при Пирожката. Путлеряка прави лятно почистване.
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Путин разчиства всички друзя на Пригожин
23
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Obozrevatel бил написал, че московските лекари не са успели да изведат Кадиров от комата и са решили да поверят лечението му на чуждестранни лекари. Това е най- голямата и най-плоската недомислица, която може да роди болен укропски мозък.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Руските олигарси и приятели на Путин-Мордашов,Авен,Дерипаска,Абрамович,Милер,Ротенберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!
21
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 7 месеца
Другари г..ан..ч..о ф ц..и,стига сте плакали,за рамзан ,той е добре,яжте си хляба от украинското жито,и него, него мислете.
20
4
 
12
 
! Отговори
Страшно е преди 7 месеца
Да нападнеш 25 пъти по-малка държава като територия и да те смелят от бой. 18 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да събереш и тя да избяга. Флагманът по дъното да лази. Подводница от въздуха да ти взривят. Страшно е!
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ТОЯ ЧЕРКЕЗ Е РУСКАТА СЪВРЕМЕННА ГОРДОСТ. МАФИОТ И ГЛАВОРЕЗ
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
путин е китайското менте на хитлер
17
1
 
7
 
! Отговори
Путларах преди 7 месеца
Ще изпратя дъжд от полезен чай на милите си друзя!
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Почерпили са го с чайче. И неговия ред е дошъл.
15
4
 
7
 
! Отговори
Перниканец преди 7 месеца
След като Кадиров умре и Чечня се отърве от мутрите е време да започне и Трета освободителна война срещу Русия, дано този път да е успешна.
14
1
 
2
 
! Отговори
rm преди 7 месеца
Санкциите го смачкаха това момче.
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Снимката където сте я сложили не е от сега. За последната година Кадиров качи поне 10 кила и сега по прилича на Ким Чен Ун отколкото на някой спортист. Та клипа си е автентичен и е от сега защото миналата есен не беше чак такъв дебелак. Така че опеката на украинското разузнаване издиша отвсякъде.
12
2
 
13
 
! Отговори
... преди 7 месеца
ааа да кадиров, да! Тоя е най-големия православен военен водач в православната, според сичките путинофили тука, държава рашистан! А, "православни" путинофили ко ше кажете бря?