Това ли е новата любовница на Владимир Путин?

Екатерина "Катя" Мизулина цензурира съдържание в мрежата
17 фев 2024 08:52, Нели Христова
323
Това ли е новата любовница на Владимир Путин?
Снимка: БГНЕС

Съобщава се, че Владимир Путин е намерил нова любов в добре образована жена в Лондон, която цензурира интернет критиките към руския лидер. Това твърдят украински медии, цитирани от DailyMail.

39-годишната Екатерина "Катя" Мизулина е "пазителят на морала" на диктатора като ръководител на руската Лига за безопасен интернет. Тя е дъщеря на фанатично про-Путин и антиукраински сенатор.

Твърди се, че задачата й е да налага ценцура в мрежата, опитвайки се да заличи критиките към диктатора, особено по отношение на войната срещу Украйна.

Путин е дългогодишен партньор на 40-годишната носителка на олимпийски златен медал по художествена гимнастика Алина Кабаева. Смята се, че имат те имат две или три деца и живеят в мрежа от дворци и официални резиденции, притежавани или използвани от руския президент. Ала медиите в украйна слагат край на този романс. Според тях Путин е намерил нов довереник в лицето на твърдолинейната Мизулина, дъщеря на сенатор Елена Мизулина, на 69 или две години по-млада от Путин.

Медиите казват, че са се "сближили".

Руската правозащитничка Олга Романова каза пред украинския Канал 24: "Катя Мизулина е напълно по вкуса на Путин. Този Барби ***** [тип] винаги му е бил присъщ."

Романов я оприличи на предишна любовница на Путин - Светлана Кривоногих, собственик на стриптийз клуб и мултимилионерка в Санкт Петербург, майка на любимото дете на Путин Луиза, на 20 г.

 

"Путин е на 71 години. Като цяло човекът е в разцвета си, защо не?", казва тя иронично. "А всъщност Катя Мизулина, все пак е на 39… Да не забравяме също… тя е за традиционните ценности."

Украинската медия Focus пък пише: "Руски вътрешни източници твърдят, че Екатерина Мизулина има вида на външния вид, който особено привлича Владимир Путин."

Мизулина завършва Училището по ориенталски и африкански изследвания в Лондонския университет през 2004 г. Има диплома по история на изкуството и индонезийски език. Работила е като преводач в официални руски делегации, посещаващи Китай.

Нейният баща, филосоът и професор Михаил Мизулин, на 69 години, е водещ академик в Москва.

Мизулина се застъпва за цензура в интернет, глоби и други санкции срещу медиите и социалните мрежи. На среща със студенти този месец тя поиска - и получи - извинение от студент, който постави под въпрос необходимостта от задължителна военна служба. Тя го заплаши с драконовските закони на Путин за дискредитиране на руската армия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
8
 
5
 
! Отговори
КонтраОтстъплението преди 3 месеца
Как върви?
145
7
 
6
 
! Отговори
Путин е преди 3 месеца
Мъж и половина !
144
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е кат зеха Бахмут ко стана , същато и като земат Украйна и ко. взели руини и ко . Украйна няма стратегическо значение!
143
2
 
6
 
! Отговори
Стена с Русия преди 3 месеца
Болни мозъци
142
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В момента в Америка са в шок от разгрома при Авдеевка.Бавно и методично Вова налага волята си.Украйна ще е награда за него.Най плодородните земи в Европа,много полезни изкопаеми и около 20 милиона нови руснаци.Набързо ще оправи демографията в Руската империя.
141
4
 
3
 
! Отговори
Щирлиц 2 преди 3 месеца
Фейкнюз. Путин е мъртъв от 26-ти Октомври и публиката се залъгва с негови двойници, докато шефът на ФСБ Патрушев се опитва да поеме властта и да назначи сина си за президент няколко месеца след изборите, след като "Путин" "се оттегли".
140
5
 
7
 
! Отговори
Русопрост преди 3 месеца
Долна фалшификация. Всички знаят, че Путин не харесва жени, а по стар съветски обичай е фен на еднополовата братска любов. Обожава да се мляска с мъже, да го събужда остра болка отзад, да го тъпчат както съветският ботуш тъпчеше народите на Източна Европа. Ако си е наел някаква жена, тя е просто за пред крепостниците, за да му лъсне имиджа. Путин винаги си е бил с обърната резба. Дай му някой африканец с голям смок, за него жените са просто за пред медиите.
139
5
 
9
 
! Отговори
Путин преди 3 месеца
Е. и. Яд ли ви е ? Нелка аФторката и това няма. Никой не желае Крокозъбел. А Бай Дън само може да гледа. Но може и това да не може ?!
138
1
 
6
 
! Отговори
Бай Чеп преди 3 месеца
"...че Екатерина Мизулина има вида на външния вид,...". Няма ли в тази медия кой да проверява "шедьоврите" на Н.Христова?
137
6
 
7
 
! Отговори
Цецо Кинжала преди 3 месеца
Няма такова нещо.Сега ще се пускат статии за да не се говори за укроразгрома при Авдеевка.Ще се измислят разни статии включително и за Кабаева.Истината е че бандеровците бягат назад в безпорядък.Сирски спешно е заминал за предните линии да координира отстъплението.А Вова може да има която си поиска не го мислете.
136
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това български сайт ли е? Не намирам новини за България
135
2
 
9
 
! Отговори
До Одеса преди 3 месеца
Нещата вървят по посока Запад!Украйна се приближава все повече до Полша и ЕС ;)
134
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Почна се! Руснаците натриха носа на 55 държави, наложили санкции и подкрепящи Украйна, смляха поредното гнездо на оси Авдеевка, изолираха администрацията на Байдън в самите САЩ. И се почна помията. Любовницата на Путин, независимо коя е, няма да спре армията на РФ, нито ще вразуми западните лидери. Тя е без значение, както впрочем и те самите.
133
3
 
9
 
! Отговори
Зеленски също има преди 3 месеца
Няколко в България - Кирчо, Асенчо, Мара Габриел, Денкова, Тагарева и Борисова!
132
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 123 и 125 Тоя на клипа не пее руския химн, а пее някаква негова си песен на фона на химна.
131
3
 
6
 
! Отговори
Яд ли ви е преди 3 месеца
Важното е че го може. За разлика от Бай Дън
130
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Измишльотини!
129
7
 
5
 
! Отговори
До Укро феновете преди 3 месеца
Да. Важното е че го може. Какво лошо има в това Путин да има любовница ? По добре вижте на Зеленски любовниците Макарон, Улавия Шолц и Джъстина Трудова. За Бай Дън не говорим защото той отдавна нищо не изправя...
128
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Войната на таблоидите :)
127
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От всички фаворитки на Макрон най красива е Зеленски!