Това ли е новата любовница на Владимир Путин?

Екатерина "Катя" Мизулина цензурира съдържание в мрежата
17 фев 2024 08:52, Нели Христова
323
Това ли е новата любовница на Владимир Путин?
Снимка: БГНЕС

Съобщава се, че Владимир Путин е намерил нова любов в добре образована жена в Лондон, която цензурира интернет критиките към руския лидер. Това твърдят украински медии, цитирани от DailyMail.

39-годишната Екатерина "Катя" Мизулина е "пазителят на морала" на диктатора като ръководител на руската Лига за безопасен интернет. Тя е дъщеря на фанатично про-Путин и антиукраински сенатор.

Твърди се, че задачата й е да налага ценцура в мрежата, опитвайки се да заличи критиките към диктатора, особено по отношение на войната срещу Украйна.

Путин е дългогодишен партньор на 40-годишната носителка на олимпийски златен медал по художествена гимнастика Алина Кабаева. Смята се, че имат те имат две или три деца и живеят в мрежа от дворци и официални резиденции, притежавани или използвани от руския президент. Ала медиите в украйна слагат край на този романс. Според тях Путин е намерил нов довереник в лицето на твърдолинейната Мизулина, дъщеря на сенатор Елена Мизулина, на 69 или две години по-млада от Путин.

Медиите казват, че са се "сближили".

Руската правозащитничка Олга Романова каза пред украинския Канал 24: "Катя Мизулина е напълно по вкуса на Путин. Този Барби ***** [тип] винаги му е бил присъщ."

Романов я оприличи на предишна любовница на Путин - Светлана Кривоногих, собственик на стриптийз клуб и мултимилионерка в Санкт Петербург, майка на любимото дете на Путин Луиза, на 20 г.

 

"Путин е на 71 години. Като цяло човекът е в разцвета си, защо не?", казва тя иронично. "А всъщност Катя Мизулина, все пак е на 39… Да не забравяме също… тя е за традиционните ценности."

Украинската медия Focus пък пише: "Руски вътрешни източници твърдят, че Екатерина Мизулина има вида на външния вид, който особено привлича Владимир Путин."

Мизулина завършва Училището по ориенталски и африкански изследвания в Лондонския университет през 2004 г. Има диплома по история на изкуството и индонезийски език. Работила е като преводач в официални руски делегации, посещаващи Китай.

Нейният баща, филосоът и професор Михаил Мизулин, на 69 години, е водещ академик в Москва.

Мизулина се застъпва за цензура в интернет, глоби и други санкции срещу медиите и социалните мрежи. На среща със студенти този месец тя поиска - и получи - извинение от студент, който постави под въпрос необходимостта от задължителна военна служба. Тя го заплаши с драконовските закони на Путин за дискредитиране на руската армия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кога а свадбата ?
165
3
 
4
 
! Отговори
момчето което пее преди 3 месеца
Шаман
164
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Красавица :)
163
3
 
5
 
! Отговори
ХАХА ХА ХА! преди 3 месеца
На УСА пресиденте любовницата била Рамзес III ! ХА ХА ХА!
162
6
 
7
 
! Отговори
за Путин - ОК преди 3 месеца
Я напишете за любовницата на Бай Пън! Тогава ще е сензация - и то по много причини! :):):):)
161
2
 
5
 
! Отговори
До 157 преди 3 месеца
До Мартин. Чакай твоят кумир да стане на възрастта на бай Джо, тогаз ще го видим. Че като слушахме интервюто разбрахме, че и него вече яко го пере артерията щом твърди, че бащата на Зеленски, който е 1947 набор, е участвал във Великая Отечественная.
160
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На Тиквата любовник е кметя на Симитли :)))
159
5
 
3
 
! Отговори
Да да! преди 3 месеца
"Украйна се изтегли от Авдийвка"" ха ха ха!
158
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хю Хефнър кво правеше ?Така е било между другото навремето в Императорска Рус мъжете са били войници от 15 до 35-40 години.През тва време пиьньете дедушки са онождали девочките.
157
4
 
4
 
! Отговори
ХАХА ХА ХА! преди 3 месеца
Явно в Авдеевка яко ядат бой! Има закономерност - нали я виждате? Почнат ли нашите новинари" с глупостите - работата е ясна!
156
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пак фейк нюзи, импотентното ботоксово джудже бил с нова любовница, мани бегай. А кагда са консумираха га са либовчии?! В бункера била ли е?! Трудно!
155
8
 
4
 
! Отговори
Путинофил преди 3 месеца
Разузнаването на САЩ съобщи, че Русия е извела ядрено оръжие в космоса, едностранно нарушавайки подписания договор. Така ядрената война е по -близо. Край и със САЩ, и с НАТО, и с Украйна, и с *** и с Посолството. Е верно и ние с Копейкин, Радев, Волгин и с руснаците ще измрем, но и без това живота ни е мизерен и си го мразим. Путтинофилите и ваттниците ще сме косвени жертви.
154
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Екатерина Мизулина имала вида на външния вид. Шегаджии.
153
5
 
4
 
! Отговори
Maртин преди 3 месеца
Дори да му е, е похвално, човека си има любовница на 71.. Байдън не може да си хване любовница, защото просто няма да помни коя е..
152
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
не знам коя е любовницата на Путин, но знам че любовнкика на Зеленски е мистър Бункер
151
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен Ти май си от тия на външно управление , трябва някой да ти говори нещо , каквото и да било , с каквато и цел да е , за да развиваш резултантна " собствена " позиция , сам нищо не можеш си сътвори . Да оставим настрана дали това е най-значимото в случая в собствения ти живот . Имаше едно интервю , имаше значим ефект и сега избълваха ответните щуротии .
150
5
 
8
 
! Отговори
Митко преди 3 месеца
Путин и тая 39 годишна Путкина се застъпват за традиционните цености на обществото? Да имаш 30 години помлада жена и да си ги сменяш на няколко години и да имаш деца от всяка една, това традиционно ли е?
149
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боже, този невзрачен (на руски некчемний) човечец, тип педя-човек без брада, на 70 и кусур ще сменя любовници. Смях! Сигурно вече само в сънищата и мечтите си вдига самолета.
148
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това реклама на Путин ли е?!
147
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Украинците никога не отстъпват!Те само напредват на Запад!