Катафалките не искат да карат Навални до мястото, където ще е поклонението му

Неизвестни заплашват екипите
29 фев 2024 19:15, Нели Христова
164
Катафалките не искат да карат Навални до мястото, където ще е поклонението му
Снимка: БГНЕС

Сътрудниците на Навални казаха, че нито една катафалка не се съгласява да откара тялото на политика в църквата на иконата на Божията майка "Утоли моите скърби" в Марино, където ще бъде отслужена опелото на 1 март.

"Първоначално не ни позволиха да наемем погребална зала, за да се сбогуваме с Алексей. Сега, когато в църквата трябва да има само панихида, ритуалните агенти ни казват, че нито една катафалка не се съгласява да откара тялото там. Неизвестни се обаждат на всички екипи и ги заплашват да не носят никъде тялото на Алексей", пишат сътрудниците на Навални.

Според бившия ръководител на щаба на Навални Леонид Волков всички шофьори на катафалки „получават обаждания от непознати и ги заплашват, за да не вземат тялото на Алексей от моргата и да го занесат където и да е".

"Това е чиста лудост. Само това е достатъчно Путин, Собянин и всичките им поддръжници да горят в ада", написа Волков.

На 28 февруари сътрудниците на Навални съобщиха, че опелото на политика ще се състои в църквата на иконата на Божията майка "Утоли моите мъки" в Марино на 1 март в 14:00 часа. След това Навални ще бъде погребан на Борисовското гробище.

В навечерието на погребението полицията започна да патрулира в района близо до гробището. На входа са подготвени метални бариери. Същите бариери бяха пренесени и в църквата, където ще бъде опелото. Освен това, както пише Сота, в църквата бяха разлепени плакати, забраняващи аудио и видеозапис, а над олтара беше монтирана камера за видеонаблюдение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
1
 
! Отговори
Bormann преди 1 месец
РИП ВОЛКОВ БУХАХАХА
144
4
 
2
 
! Отговори
дааа преди 1 месец
руснаците НЕ заслужават Навални.
143
5
 
3
 
! Отговори
Това се описва така: преди 1 месец
Страх, страх, страх....Това е реалността в Путиновия "рай"!
142
11
 
4
 
! Отговори
Путкан Сатанатов преди 1 месец
Още днес се издава декрет, когато Путкан Сатанатов пукне в Кремъл, биоотпадъка да се изхвърли в някой свинарник, после да се събере екскремента на прасенцата и този екскремент да се натика в зурлата на Ленин, така аз Путкан Сатанатов ще съм завинаги на червената кочинка и с миризмата си ще напомням за уродливото си съществуване.
141
7
 
20
 
! Отговори
Информационна война преди 1 месец
Срещу Русия.
140
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Путин В.В., ха ха Картон - Колан - Кладбищань
139
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На никой не му е нужен днес Навалеца. Неговите го отровиха. Преди това жена му си присвои всичките му сметки, а другарските туваришчи го затромбираха тромбоидно до пълното му тромбиране
138
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Картон - Колан - Кладбищань
137
11
 
3
 
! Отговори
др0гаре плоскоземи преди 1 месец
простащинатаВрушкатаКлоака е безгранична. Горят труповете на монголоидите в джуганите, не позволяват нормално погребение, но билЕ религиозни.....my ass, както братята американци биха се изразили.
136
1
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Е па не щат. И в сащ някои ме щат Тръмп да може да се кандидатира за президент.
135
7
 
8
 
! Отговори
$$$ преди 1 месец
А бе то си беше ясно, че късокракия богатир др0гара Мухлин го е страх от жените и опзицията ама сега излезе че се страхува и от мъртвите! В Хага и в ада го чакат с нетърпение мухльото пишман император асвабадител!
134
11
 
9
 
! Отговори
Копейкин спиш преди 2 месеца
Трябваше да изпратят група български отрядници от Възраждане да помагат на руските си братя путинисти в неравната борба с тялото на Навални.
133
4
 
23
 
! Отговори
Това е преди 2 месеца
Да бяхте написали по добре кой уби Алексей Петров ? Кой уби Мишо бирата? Кой уби с РПГ Чакъра ? Кой уби нотариуса ? А вие плачете за някакъв руснак който е умрял понеже е пр-о-ст
132
5
 
17
 
! Отговори
Информационна война преди 2 месеца
Срещу Русия.
131
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин не може да преглътне, че хората не обичат диктаторите, и това, че уби Навални, създаде мъченик.
130
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е, като няма катафалка, к"во ще стане? Ще ка"иш цял живот в катафалка се е возил и сега без катафалка не може? Баба му с катафалка ли са я возили? А? Айде на талигата и директно на последна спирка! Катафалката, та катафалката! Да си купят катафалка! Ако нямат от къде да си я купят, да им прати Зелю неговата катафалка! Сега и за катафалката на Навални да седнем да мислим? Да бе мирно седяло, не бе чудо видяло! Който го подкокороса да се върне в Русия, той да му прати и дървен костюм с джобове!!!!
129
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Обаждали се те..., понеже трябва някой специално да се обади..., те хората са глупави и не знаят какво представляваше приживе... Просто продължават да използват разлагащ се труп за политически цели, ама това смърди от далече.
128
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЦРУ що не си прати катафалката да свърши нещо полезно за семейството на сътрудника си?
127
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин наистина ще гори в Ада- по пълна програма. Но как смее да осквернява и църквата, като присъства в нея на официални празници и да се прави на вярващ, когато дори си позволява наглостта да определя кой, къде и как да бъде погребан и да му отказва право на църковно опело! Антихрист.
126
13
 
5
 
! Отговори
Навалничок преди 2 месеца
Те и гроб няма да му дадат за пгребението,защото там ще стане ,,Вторият Ерусалим".Ще видите.Ще искат да го кремират,но това по-късно.Според народа на Русия,мястото на Навални е в Мавзолея на Ленин,а дъртия брадич да го скрият някъде из тайгата.навални е ,,освободителя",не Коминтерна който пороби нещастният и изстрадал руски народ.Болшевиките дойдоха със кръв на власт,никой не ги щеше,защото до последният червеноармеец бяха на заплата.Пълен байшибузук от наемници.Каквито бяха българите в Испания.