Навалная сред стоте най-влиятелни личности на списание "Тайм"

Признанието дойде след трагичната смърт на съпруга й
18 апр 2024 16:27, Стела Стоянова
87
Навалная сред стоте най-влиятелни личности на списание "Тайм"
Снимка БГНЕС, архив

Юлия Навалная, съпруга на покойния опозиционер на Кремъл Алексей Навални, е включена сред 100-те най-влиятелни личности на списание Time за 2024 г. Това признание идва след трагичната смърт на съпруга ѝ в руска наказателна колония на 16 февруари, където той излежаваше присъда при тежки условия.

Излизането на Навалная на световната сцена беше белязано от прочувствен момент на Мюнхенската конференция по сигурността, където тя се обърна към аудиторията само няколко часа след като научи за смъртта на съпруга си. В проява на смелост и сила тя осъди лъжите и жестокостта на руското правителство, като обеща да продължи борбата на Алексей за справедливост и демокрация.

„За доброто на хората по света, Юлия Навалная вече е поела своята собствена лидерска роля на световната сцена. Навалная обеща да продължи борбата на съпруга си за справедливост и върховенство на закона, давайки нова надежда на онези, които работят срещу корупцията и за свободна, демократична Русия“, пише Камала Харис, демократ и вицепрезидент на Съединените щати.

„Тя демонстрира изключителна самоотверженост и сила. От онзи ден в Мюнхен Навалная се превърна не само в символ на демократичните ценности, но и в смел борец за тях. Съединените щати са с нея и с всички, които се борят за свобода и демокрация“, добави Харис.

Като отличи Юлия Навалная сред най-влиятелните хора на 2024 г., списание „Тайм“ похвали не само нейната лична сила, но и колективната устойчивост на борещите се за демокрация по света./БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от Русия
Вдовицата на Навални вече е с охрана
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
Дрт Пъън преди 1 седмица
Кой бря, списание Тайм ли ? Тия ли дето бяха обявили ХИТЛЕР за мъж на годината... а после номинираха и Сталин ... че и Путин е бил няколко пъти избиран. А днешно време номинират на принципа "калабалък да става..." . Особено пък като заработиха квотите за включване на ччеррни, третополови и инвалиди като задължителни номинации. Юлка Дневалная явно е представител на поне две от изискванията на квотата. Съмнителна секксуалност и доказан инвалид. Като ония укро бездарници дето "спечелиха" Евровизия.
75
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 1 седмица
Навални работеше със САЩ срещу Русия ,това не е опозиция , това е предателство , затова жена му е там и я издържат !
74
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 1 седмица
На това му казвам: голям смях ,голям резил за "Тайм"
73
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да има огромно влияние верваме ви. Никой не я знаеше до погребението на онзи предател.
72
0
 
4
 
! Отговори
СС преди 1 седмица
До Anonymous. Жена, загубила съпругът си присъства на неговото погребение. Най-малкото заради собствената си съвест и от хорска срама! Била най-влиятелната личност, върху какво влияе, ако мога да запитам. Инфлуерсърка ли го играе, какво???
71
0
 
2
 
! Отговори
3видаПЛАКАЛНИЦИвBG преди 1 седмица
3 вида плакалници В БЪЛГАРИЯ : НЕДОВОЛНИ ОТ САЩ, НЕДОВОЛНИ ОТ ЕВРОПА, НЕДОВОЛНИ ОТ РУСИЯ, И ВСИЧКИ ЗАЕДНО НЕДОВОЛНИ ОТ НАСТОЯЩЕТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО. ЗАРАДИ ТЯХ 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТИДОХА ДА РАБОТЯТ В НЕУВРЕДЕНИ УМСТВЕНО ДЪРЖАВИ.
70
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
ами тя и дъщеря и не отидоха на погребението каква влиятелна личност кои яиздържа сега къде живее какво направи да се спре воината сащ русия да не сеизбиват млади хора в 21 век
69
6
 
0
 
! Отговори
Anonymous преди 1 седмица
До плюещите по една жена, коята е загубила съпруга си - вие не сте хора и християни, а изверги- децата и семействата ви - също! Поздрави!
68
0
 
7
 
! Отговори
а списание ТАЙМС преди 1 седмица
е сред стоте най продажни и лъжливи медии в света. Да се знае.
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И на кой е повлияла толкова много? Още цветя на гроба на мъжа си не е занесла. За да продължи паричния поток от САЩ щяла да продължи делото на Навални!? Че той не беше ли някакъв финансов измамник? Значи в щатите се крие от законодателството, не от политиците? А Навални сега е заточен от Св. Петър в най-хубавото кътче в рая.
66
1
 
2
 
! Отговори
3 вида плакалници преди 1 седмица
В БЪЛГАРИЯ : НЕДОВОЛНИ ОТ САЩ, НЕДОВОЛНИ ОТ ЕВРОПА, НЕДОВОЛНИ ОТ РУСИЯ, И ВСИЧКИ ЗАЕДНО НЕДОВОЛНИ ОТ НАСТОЯЩЕТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО. ЗАРАДИ ТЯХ 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТИДОХА ДА РАБОТЯТ В НЕУВРЕДЕНИ УМСТВЕНО ДЪРЖАВИ.
65
4
 
3
 
! Отговори
НАЙ БОГАТИ СА преди 1 седмица
НАЙ МАЛКИТЕ ДЪРЖАВИ В СВЕТА. ЗАРАДИ ИНВЕСТИЦИИТЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ В ТЯХ. РУСИЯ ПРОГОНИ ИНВЕСТИТОРИ И МИЛИОНИ ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНИ РУСНАЦИ. ПУТИН ЛИКВИДИРА 23 000 ПРОМИШЛЕНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ДЕИНДУСТРИАЛИЗИРА РУСИЯ. ПРОИЗВОДСТВОТО НА ОРЪЖИЕ НЯМА ДА ЗАТВОРИ ПРОПАСТТА МЕЖДУ ИЗОСТАНАЛА РУСИЯ И ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ. ВОЙНА СЕ ПЕЧЕЛИ С ТЕХНОЛОГИИ, БАЛАНСИРАНА ИКОНОМИКА И ХОРА С МОРАЛ. БАНДИТИТЕ СЕ ПРОВАЛЯТ.
64
1
 
5
 
! Отговори
Путин преди 1 седмица
Най влиятелна ще бъде в Сибир.
63
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Другари копейки, много сте под нивото на Юлия.
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Иоланда Давалная може да повлияе само на чeпa на Чичваркин, на друго - не. Две, три прегръдки с байдън и акушерката и това беше. Аре, чао, спаружена мyшмyло!
61
0
 
8
 
! Отговори
Нане Вуте преди 1 седмица
И на какво оказва влияние, кифлата?? Ако не е тайна, де!! Сигурно на кавала!
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тази е Номерата!-:)
59
2
 
24
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 седмица
Поредния виц!Може да влияе само на фантазиите на дъртите извратеняци в американцкия и европеиския парламент!
58
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен51. Пробвал си я че е кадърна. Защото с нищо друго не блести освен да облизва дъртипишки в европейските комисии.
57
1
 
14
 
! Отговори
61 преди 1 седмица
На мен ми влияе безотказно. Като видя статия за нея или ми се повръща или ми се npисиrа.