Мрачна прогноза от Хокинг, време е да колонизираме планети

Светът скоро може да престане да съществува
Обновена: 6 май 2017 16:51 | 6 май 2017 14:16,
83
Мрачна прогноза от Хокинг, време е да колонизираме планети
Снимка: Reuters, архив

Уважаваният английски астрофизик Стивън Хокинг направи мрачна прогноза за бъдещето на човечеството.

Според учения човешката раса трябва да започне да колонизира други планети до 100 години. Иначе ще престане да съществува.

Астрофизикът казва, че е неизбежно промените в климата, евентуален удар от астероид, главоломното нарастване на населението и мутиращите вируси да превърнат Земята в невъзможно за съществуване място. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да хейтвате и да се правите на интересни (повечето) се замислете на къде отива света?! Аномалиите зачестяват с всяка изминала година, природните бедствия също, климата се изменя драстично и наистина, ако не се предприемат мерки за опазване на околната среда, този "луд" за вас човек, може и да окаже прав... може да не е след 100 години, но при всички положения сме поели пътя към собственото си унищожение!
56
0
 
0
 
! Отговори
до_Кокинг преди 6 години
.....за Перата мерата и Дичето небой се ше довтасат - щот немаме държава не да са лоши момчета да кажеш келипира си търсят и те като Стивън Хокинг са индивидуалисти ама немоят да напишат книга да зарибят цял свят да им слуша глупотевините ама дейни са момчетата обиалят назада напред организирват групи имат последователи лепнали са се за каузата България - еми като погледнеш не е толкова лошо ама пусто няма ли държава да си пази границите
55
0
 
3
 
! Отговори
Кокинг преди 6 години
искам да му изхия зъбкитеаз съм шизохреник и ще ми се арзминесамо да не доде Перата да ме гърби с неговите Кърджалии
54
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя много *** бе хахахаха. Те до една луна не могат да отидат пък са се напънали светове да превзимат. Може ама само във филмите хаха
53
1
 
1
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До Анонимен 59Всъщност теорията за Радиацията на Хокинг е доказана.
52
2
 
5
 
! Отговори
ЦОНЬО преди 6 години
ТОЯ СИ Е ХОХИ
51
0
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
се едно сме в ранното средновековие, ама вместо да ме плашат с божията милост, некви зеленчуци ме плашат с края на света. да строим бункери и да финансирам космически програми. малко звучи като мутра от90те, "дай да събереме некви пари преди да се е почнало" .
50
2
 
8
 
! Отговори
Ние до луната преди 6 години
не можем да стигнем! С кои космически кораби ще колонизираме? И защо е необходимо?
49
0
 
13
 
! Отговори
Аз по-тъпо нещо преди 6 години
не съм чел!!! Да колонизираме планети? Кои по-точно? И за нашата планета не ставаме за хора.
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както казваше агент Смит от Матрицата:"Човекът е като чума за Земята". Но нека не се ограничаваме само тук.
47
1
 
5
 
! Отговори
30281 преди 6 години
До френд ъф мизъриИменно за това те държат в това положение . такъв си им нужен. Щше да превдставляваш заплаха, ако се замисляше за края на нашата цивилизация, за началото на новата раса или просто за примините за собственото ти изерно съществуване.
46
5
 
6
 
! Отговори
men преди 6 години
не експонат, просто истинския хокинг отдавна е на онзи свят или преродил под друга форма на тази. земята е плоска батенца, няма космически програми, няма и сателити. гравитацийка нема а анщайн е поредния ефрейторски шарлатанин.
45
11
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Тези нещастн.ци, които наричат Хокинг ***, рептил, експонат, кокундел и т.н., да вземат да прочетат поне в Уикипедия кой е той. Съмнявам се, че те могат да четат.
44
3
 
12
 
! Отговори
френд ъф мизъри преди 6 години
Aз нямам 5 лв джоба да се усмихна..тоя ми говори за края на света
43
24
 
19
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
това сакато и доста бездарно пропагандно чу_чело пак ли ни го изкарахте да ни плашите ... чудя се дали някой от редакцията ви някога е слушал поне една прес-конференция с него ..... този човек е направо глу_пав !
42
3
 
27
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Трябва да си купим самолет преди края на света,Радев го каза днес.
41
6
 
28
 
! Отговори
Eдва ли преди 6 години
Човечеството няма ресурс за такива колонизаторски мисии дори в близките 500 години.Да не говорим, че САЩ планират 3-та световна война, която може да се окаже термоядрена и след това от *** да се появи нов хуманоиден вид след продължжителен период на еволюция.
40
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе нас не ни пускат на Луната,тоя ми говори за планети!А съвсем отделно е,че на всеки 5-6,000 години ни пращат потоп за прочистване,и всичко почва отново!От нас нищо не зависи!От къде го вадят това самочувствие да се чуди човек!?
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бас ловя, че някои усърдни папараци са се изкефили много на четирите мандибуларни зъба стърчащи от джуката на Хокинг.Всеки би приел новината за първоаприлска шега представена по този начин.От друга страна обаче, ако трябва да се абстрахирам от всичко, според мен човешката раса може да просъществува поне още мъничко... в близките 10 000 години.След 100 години нищо няма да се промени.Нооо... все пак в този срок може и да ни се наложи да колонизираме други планети.
38
2
 
34
 
! Отговори
Бахуро преди 6 години
Колко психично болни са се изтропали под тая статия...Само не е споменал още една възможна причина за само-изтребването ни - вродената простотия. Но предполагам, човека не чете коментари тука, за това си няма и на идея...