Добре дошли пред банкомата
Добре дошли пред банкомата
Във фейсбук се появи колаж за ситуациата в Кипър. Повечето бакомати вече са изпразнени, банките са затворени и интернет банкирането не работи. Великобритания изпрати със самолет един милион евро в кеш на своите военни базирани на острова. Снимка: Eduard | 20 мар 2013 10:12
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
37
12382
45
0
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
DARK преди 11 години
До ПатриотБате видехме я наща независимост периода 90-та-2000-та.Толкова бяхме независими , че един по един независимо щяхме да умрем в калта гладни като кучета.Много е лесно да сочиш ЕС с пръст и да забравиш какво беше до преди това!Ако някой въобще си мисли , че България може сама да изгрее на балканската карта като най хубавата страна за живеене просто много се е излъгал.Тук липсва всякакво предприемачество.Швейцария не прави само мляко, часовници и банкови операций.
29
0
 
7
 
! Отговори
Kratos преди 11 години
Такава картина трябва да излиза на екрана като не са ни превели заплатата... :)
28
4
 
3
 
! Отговори
Чавдар преди 11 години
абе микроби кво ме занимавате с тоя пущиняк кипър? триите ги с гумичката от картата и тва е следва продължение Гърция и накрая се изтрижа Ниойския мирен договор!
27
6
 
5
 
! Отговори
robocock76 преди 11 години
До meНай-добре е ЕС да ви продаде на Турция. Хем няма да ви оправяме бакийте хем и с рязана карабина ще бъдете *бани. Като е *бане да е като хората поне.
26
4
 
11
 
! Отговори
до me преди 11 години
имате " стандарт " с изтекъл срок ! Некадърни и прости, но лукави и подмолни- това сте вие гърци, сърби, кипърци !!! Вие сте утайката на Света !!!
25
4
 
2
 
! Отговори
до един преди 11 години
я ходи да сееш, ако не си посял, че да дойда да ти го открадна ! Смърт на тази " държава " и този скапан народ !!!
24
5
 
2
 
! Отговори
me преди 11 години
kak moje da se radvate 4e nqkoi ima problem s pari no neka da vi kaja edno pak sme po dobre ot vas bulgarite i to mnogo moje bi 5 puti nie po golqm standarda ot vashia te se e*avat sega s nas sledvashtite moje da ste vie .evala na vas 4e se sta4kuvata da no se opravite
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе патриот ти изобщо в час ли си какво говориш! Независимост! Каква независимост бе братче! 90-те години, когато нямаше ЕС и бяхме независими ни изядоха мутрите! Добре, че беше ЕС да натисне малко да се нормализират нещата! Българите не са швейцарци за да могат да се самоуправляват! На балканите нито един народ не е прокопсал от независимост! Най-богатите са гърците само защото цоцаха от ЕС!
22
3
 
13
 
! Отговори
един преди 11 години
Ужас, като чета коментарите и недоумявам, колко злоба има в този народ. И всеки сочи другия / или неговото мислене с пръст/ и ръси обиди. Това ли е останало от нас? И нико не казава, дайте нещо да работя, дайте една нива, дайте семена да посадя нещо - всеки дава акъл и блести, че е нах-велик. Нищо лично към никой все пак и аз съм един от всички вас, но това май не е правия път.
21
5
 
15
 
! Отговори
robocock76 преди 11 години
Най-мързеливия народ в Европа след Гърците. Цял живот на кредит лежат и *** и сега като трябва да плащат реват.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Патриот, от кого си независим бе? Имаш правото българските мутри и корумпирани политици да те крадат! Добре , че беше ЕС, че малко да ги вразуми и намали безобразията! Ако не беше ЕС сега българия щеше да е някаква диктатура като Беларус, Узбегистан и т.н.
19
0
 
5
 
! Отговори
МНОГО СЕ РАДВАМ преди 11 години
да видя този колаж, но трябва да има още един по-ГОЛЯМ и с другата ръка за гърчолята и кипърските им послушници !!!
18
4
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Добре да преположим за момент ,че сме на плюс от цялата схема с ес ,колко точно милиарда струва българския суверените и независимост който сме отстоявали 1300 години и сме защитавали с безброй жертви,колко струва свободата и има ли тя финасово изражение?Защо си мислиш ,че начело на ес са едни добри чичковци и лелки ,дето сън не ги хваща как да ни направят живота по-добър,ей момче няма безплатен обяд на тоя свят,всеки си гони своя интерес!Научи за новия световен ред !
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Патриот, това което пише просто не е истина! От ЕС получаваме средно между 5 и 6 пъти повече от това което плащаме, а това че ЕС следи как се харчат парите е супер, защото политицете ни могат да крадат много по малко от тези пари! Ако зависеше от мен целият ни бюджет бих го дал на ЕС като те следят къде и за какво се харчи!
16
2
 
8
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Защо трябва да се ограничаваме единствено до миниатюрния пазар на европа тресяща се от безработица и кризи ,когато имаме цял свят пред нас!??Ще перефразирам думите на последния патриотичен български лИдер "ЕС Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ"!
15
5
 
11
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
По твърденията ти разбирам че черпиш информацията си за света и реалността около теб единствено от бтв ,ще ти обясня как стоят работите в реалност с тоя ес!Да си в ес е като да разменяш 20 левови банкноти за 10 левови ,всяка година плащамепоне милиард членски внос ,а те ни отшускат в най-добрия случай половината на внесеното и то със условия за какво точно можем да ги харчим.Ес е не танто за кукуриго, а Суверенитет и независимост и пари за кукуриго!
14
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ПАТРИОТ, добре че е ЕС за да имаме магистрали, пътища, метро, пречиствателни станции, селскостопански субсидии и т.н. Европейските данъкоплатци ни дават милиарди евро годишно, а той вика смърт!На това му се вика храни куче за да те лае! Имаш ли спомен умнико как изглеждаше България преди 2007-*** година? Какво изобщо се строеше и правеше в тази държава?
13
7
 
3
 
! Отговори
до 14 преди 11 години
Кюфтета и узо си ти бе ***. Ей страшно манипулативни твари сте да знаете.
12
5
 
7
 
! Отговори
кюфтета и узо преди 11 години
Га ядаха кюфтета не реваха а сега голяма уста вадят.Някой да ги е карал да си фалират държавата.Някой да ги е каръл да теглят заеми.Сега да си плащат.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На нашите банкомати при заявка за теглене на пари трябва да получаваш същата картинка с образа на Дянков.