Обходният път за Кулата
Обходният път за Кулата
Докато ремонтират главния E-79, движението се отбива през селата, пътят едва ли не е черен, движението става много бавно, целият път е в дупки. А на не повече от 10 км от гръцка страна започва магистрала... Снимка: Кристиян | 18 мар 2013 20:17
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
11
12877
4
11
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯМА ПО МРЪНКАЩО ПЛЕМЕ ОТ БЪЛГАРСКОТО....ЗА СВЕДЕНИЕ НА НАЙ-МРЪНКАЩИТЕ КЪМ ДНЕШНА ДАТА ПЪТЯ Е АСФАЛТИРАН
8
2
 
6
 
! Отговори
стари к/-ви нов бърд преди 11 години
Всеки знае, че нормалният човек , като започне да строи къща , най-напред прави НУЖНИК в двора си. Пътувах още първите дни като пуснаха обходния път и псувах , като хамалин.Строим , но как? Добре , че асфалтът не се яде , че гладни ще си ходим. :-)Всичко е от днес до пладне у нас.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въпросът е как се прави, колко време трябва да чакаме и с какво качество ще бъде. Този път се прави от сто години. И винаги, когато мина оттам, работи 1 машина, а още 10 са струпани отстрани, без да правят нищо. Тотална липса на ефективност, да не говорим за качество. Дано го направят за внуците ни, пък до тогава - ние да търпим, нали е за хубаво.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички мрънкащи да хванат едно колело и да се разходят лятото из ЕС. Казвам колело, за да не разправят, че нямат пари.Да видят, че затопли ли се, почват ремонтни дейности навсякъде, платната на магистралите са стеснени и има двупосочно движение в продължение на километри. Гадно е, но се прави, за да има пътища.
5
2
 
22
 
! Отговори
Dimityr преди 11 години
Хора имайте малко търпение...20 години мрънкате що нямаме пътища, сега като почнаха да ги правят се оплаквате, чеобходните такива били с дупки и ги нямало... когато строиха директната магистрала в Сърбия, цената, която трябваше да заплатят пътуващите беше същата. Не сме Германия и никога няма да бъдем докато хората само мрънкат и не правят нищо освен да задоволят собствения си меркантилен глад.
4
0
 
18
 
! Отговори
Зорба преди 11 години
"А на не повече от 10 км от гръцка страна започва магистрала... "Тук нещо си в Грешка ;) Магистралата почва след Серес! Това, което е 10 км след границата в Гърция е с ограничение на скоростта 100 км(не е магистрала) и като дължина не е нищо особено! И стига ревал за обхода! Нали е за добро - ще го преживееш!
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не драги , пътя през селата се оправя после ,когато няма да има голям трафик по него и ще издържи години !!!
2
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали за това се отбива,за да се построи и от наша страна магистрала.Ей българите сме най-оплакващите се хора на света!!!!!
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
prilicha na niva a ne na pat.