Време за закуска
Време за закуска
Снимка: Пепи | 04 юли 2017 09:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
4
7771
27
2
Напиши коментар Коментари
4
2
 
10
 
! Отговори
Дарина Митова преди 6 години
Чак пък до Банско да се ходи за такива безумици в преводите на английски в менютата на българските заведения - няма смисъл! В което и да е заведение в "центъро на София по Витошка" да отидете да отворите менюто и ще изпопадате от смях (стига да разбирате английски де...) Можете да си поръчате "eggs on eyes" ако щете ;)))
3
0
 
17
 
! Отговори
Леле преди 6 години
А заек по бански?
2
0
 
16
 
! Отговори
смях преди 6 години
До 112страхотно нещо старец в бански костюм с боб. Навремето имаше руска рубрика "Нарочно не придумаеш". Такива нелепици събираха.Това са буквалните преводи на Гугъл. Ама хората ги ползват, без да се замислят.
1
0
 
30
 
! Отговори
112 преди 6 години
Нещо подобно си поръчах в заведение "Мжолците" или"Молерите" в Банско. Отвратителна история. Сервираха ми нещо наподобаващо на наденица, което е било нарязано в нечия чиния поне преди 5-6 месеца. Резбира се след нарязването е пре3стояло тези 5-6 месеца във фризер, като по всяка вероятност е сервирано през това време поне още два-три пъти. На цвят, това на което му казват наденица и го сервират назяно е тъмно кафяво клонящо към черно. За вкуса нямам думи - по отвратително нещо през живота си не