iRan - пернишкото питие
iRan - пернишкото питие
Ден, след ден, геният зад Витоша ражда нечувани и невиждани творби Снимка: Пернилета | 24 окт 2013 16:20
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
21
21173
28
10
Напиши коментар Коментари
7
3
 
1
 
! Отговори
пепо преди 10 години
Ало Анонимника колкото и да си анонимен ти личи че си ползвал онуй нящо в Перник.Няма страшно кажи си хората ще те разберат.А не така злобно.И поне си много отворен ти пожелавам да те друсне земетресение като в Перник и тогава няма да пишеш простотии а ще си бършеш насрания ***.
6
1
 
1
 
! Отговори
M преди 10 години
До АнонименДреме ни на фара на коя нива от селото ти в България ще скиташ ;) Аз съм с Сидни и повечето от нещата, които говориш са пълни тъпотии.. коментираш на воля и показваш комплекси. Май в Сидни си бил само на екскурзия (в най-добрия случай).
5
1
 
4
 
! Отговори
пепо преди 10 години
А бе *** що не си правите гъдел под мишниците а ми лапате онуй нящо.Туй нящо дето го търсите в Перник когато искате някой да ви оноде.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига с тоз Перник, бе! Де*или ли сте, какво?
3
6
 
8
 
! Отговори
пинко преди 10 години
Пазарджик, Пазарджик = Перник, в тия два града какъв материал се въди.....в Пловдив си караш и виждаш пазарджишка регистрация 100% някои *** , в София си караш и някои изтрештял шофьор с РК естествено ***!!!
2
9
 
8
 
! Отговори
xaxaaxa преди 10 години
Факт е ,че перничани са 3-то качество матрял, но се поизтъркаха тези снимки.
1
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е фотошоп. От тук Сидни Австралия$$$ го виждам. При това некадърен фотошопУтре ще скитам на север където се скитосвах последния път че останаха пропуснати места. Ще има приключения с сигурност