Летящ радиатор и контакт под чаршафа
Летящ радиатор и контакт под чаршафа
Интересни снимки от Олимпиадата в Сочи - в стаята на спортистите - радиаторът е монтиран до тавана, а контакта е под възглавницата... Снимка: madamkrasi | 06 фев 2014 09:57
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
49
19059
20
6
Напиши коментар Коментари
47
1
 
1
 
! Отговори
Генчо кюнеца преди 10 години
Па то и ниье у Перник сме така!
46
4
 
5
 
! Отговори
ASI преди 10 години
oknapravi oshte edno dobropremesti im kontaktite tak kadeto triabva i gi snimai na novozada kaja che si napravila neshto dobroe kakvato e darjavata takava e i naciatagleda se samo siir
45
4
 
7
 
! Отговори
madamkrasi преди 10 години
до 45тя завистта и злобата по хората ходи, за да завиждаш значи,че аз съм направила нещо добро
44
6
 
4
 
! Отговори
ASI преди 10 години
DO avtaradane bi dae PERNISHKO ?Madamkrasi,ti naposledak mnogo vze da hodish v sportnite spalni stai,kakvo sportuvate v tezi stai ?Snimaite i pishete neshto polezno za Balgarianie v BG ne vijdame KOLA v nashite si ochi amasme tragnali da zabeliazvame trancheo v chujdoto oko
43
0
 
2
 
! Отговори
я преди 10 години
Руски ***.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-якото ще се окаже, че пак всичко се е направило по "по-правилния, източен начин" - vesti.bg/sviat/olimpijskata-mechta-koshmar-za-rabotnici-migranti-v-sochi-6004795. Нелегални работници, експлоатация, неплащане на заплати, заплахи с оръжие.. ДА СИ ***! Радвайте им се още, вие си ги заслужавате...
41
1
 
2
 
! Отговори
hgf преди 10 години
Нали рашита са пияндури , следователно импотентни, а жените им са жадни за с%к$ и с тоя контакт може да се включи дискретно вибратора. А радиатора е горе да не се краде или троши от пияндур тоже. Тази стая е подходяща за настаняване на Серьожа Хамстера ведно с Болния Лидеров. Само да се разберат кой ще спи до контакта.
40
6
 
13
 
! Отговори
konsa преди 10 години
Какво спорите за изток и за запад.Ясно е и на малките деца,че западната култура и капитализма са в пъти по-добри строеве от източноевропейската култура и общество.Само си задайте въпроса:-Колко руснаци са емигрирали в Австрия,например и колко австрийци са емигрирали в Русия?Хората от цял свят се мъчат да избягат в Скандинавия,Германия,Америка,Канада,Австралия,Нова Зеландия,Англия,а не в Украйна,Грузия,Русия и Узбекистан.Няма русофили,няма русофоби.Точка!
39
4
 
9
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
*** колхозници откраднаха поне $40 милиарда и на всичкото отгоре нищо не са свършили. Най-голямото малоумие е да се даде домакинство на Олимпиада на тая ***!
38
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези руснаци направо къртят. Понеже топлият въздух се издига на горе, за това стоят радиаторите ниско. И обратното за климатиците със студения въздух. Явно някой в Русия е измислил нова физика. Контактът няма и да го коментирам. Години наред Русия е имала планова икономика и пак не се научиха да планират. :D :D :D
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
руснаците може да са създали доста неща,но в дизайна и в това да го направят красиво хич ги няма
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Радиатора си е точно където трябва. Просто опияндурчените Серьожки са пропуснали един етаж. :-D
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
забелязвате ли, че този радиатор има и винтил за регулация, интересно ,ако искам да го намаля или увелича как ще го стигна?
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато нещо е направено некадърно, то си е некадърно и буди смях, независимо дали го е направил руснак, американец или афганистанец. Чудно ми е само защо някои приемат руските грешки като свои и се засягат сякаш *** им е баща.
33
2
 
12
 
! Отговори
До 29 преди 10 години
Seriously?! :DЕлектрическото одеало, както и поне 90% от останалите широко използвани технологии в цял свят, са изобретени от "номадския" запад. Аз имам електрическо одеало и топер, използвам си ги с контакта ДО леглото, не НА леглото. Съмнява ме да си виждал на живо такова нещо..Радиаторите се поставят под прозорец, защото така се използва максимално конвекцията на въздуха (тва чувал?). Горе е нерентабилен. Това, че пречи, е все едно да кажеш, че стените пречат.Смешни и жалки сте вече ;)
32
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей умрете да се заяждате и да намирате кусури на другите. Първо, радиатора е монтиран там, за да може спокойно да се минава в коридора без да си удряш коляното или бедрото в него. Второ, контакта е там за да си включиш ел.одеало, все пак в тези географски ширини е доста студено. Трето кой знае разните *** в какви едно и дву-звездни хотели или хостели са настанени за да спестят.
31
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко много селска простотия и *** пиянска завист. Това са нищите духом, смърдливци, мързеливи кърлежи, дребни мошеници, вземат заеми и не ги връщат, никога нищо не построили и затова плюенето срещу олимпиадата за тях е катарзис, върховно удоволствие, себеутвърждаване. Дори не се опитват да помисят, защо нещо е такова. ***. Помии. Безплодни търтеи, невежecтва, способни само да поругават труда на другите.
30
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наистина *** пропатанда, на която се кефят още по-*** ***, щом вярват на очевиден фарс. А може ли някой от тях да каже, как се монтира контакт върху таблата на легло? Направо си е нарочен монтаж. Само мозъчно ощетени не могат да го разберат. Рак вече сте получили от злоба бе, нещастници...На тия дето ви лъжат поне им плащат, та ще има с какво да се опитат да лекуват тумора в мозъка си, който ги прави ***, ами вие бе, дрипльовци, които се побърквате от пиянски кеф, че някой *** иска да черни руснаците.
29
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОНТАКТА Е МОНТИРАН НА ТАБЛАТА НА ЛЕГЛОТО ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ВКЛЮЧАТ ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОДЕАЛО ИЛИ ВЪЗГЛАВНИЦА. АМА ТЕЗИ ОТ ЗАПАДА НЕ СА ВИЖДАЛИ ТАКИВА УРЕДИ ЗА ЗАГРЯВАНЕ. А РАДИАТОРА Е МОНТИРАН ГОРЕ ЗА ДА НЕ ЗАЕМА МЯСТО. АМА КАК ДА ИМ ОБЯСНИШ НА ЗАПАДНЯЦИТЕ ТЕЗИ НЕЩА? ТЕ СА НОМАДСКО ПЛЕМЕ. КОГАТО ВСИЧКИ СА ИМАЛИ ДЪРЖАВИ ТЕ СА БИЛИ ПЛЕМЕНА И НЕ СА ЗНАЕЛИ КАКВИ СА И ОТ КЪДЕ СА.
28
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 6Наистина *** пропатанда, на която се кефят още по-*** ***, щом вярват на очевиден фарс. А може ли някой от тях да каже, как се монтира контакт върху таблата на легло? Направо си е нарочен монтаж. Само мозъчно ощетени не могат да го разберат. Рак вече сте получили от злоба бе, нещастници...На тия дето ви лъжат поне им плащат, та ще има с какво да се опитат да лекуват тумора в мозъка си, който ги прави ***, ами вие бе, дрипльовци, които се побърквате от пиянски кеф, че някой *** иска да черни руснаците.