Лицата на протестите - хора от БСП
Лицата на протестите - хора от БСП
Оказа се, че протестите на хиляди българи бяха опорочени от политически ангажирани индивиди, които с цялата си наглост дори създават движения, които предлагат "алтернатива" на политическото статукво, а всъщност обслужват интереси. Сами се убедете! Снимка: Tatyana | 18 мар 2013 20:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
34
33641
43
12
Напиши коментар Коментари
34
2
 
28
 
! Отговори
Жалко преди 11 години
Жалко, че сред собственото ни племе има такива скапани комунисти и престъпници, които се опитват да манипулират хората и да се представят за света вода ненапита! Хората обаче не са толкова ***, за да ви се връзват на плоските номерца и измислените движения, зад които стоят едни от най-големите престъпници в България!
33
23
 
1
 
! Отговори
Жалко преди 11 години
Жалко, че сред собственото ни племе има толкова неграмотност, омраза и безхаберие - тези качества принадлежат до едно на публикувалия снимката.
32
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Константин, сериозно ли никой няма право да ви отнема тази възможност ... А нима вие 45 години не отнемахте възможност на всички инакомислещи да протестират? А нима нямаше протестиращи при управлението на тройната коалиция? или тогава беше друго нашите, бяха на власт, а срещу тях не се протестира ... този протест е и срещу безхаберието и далаверите на комунистите/социалисти (виж чии зачеркнати портрети носят протестиращите) и след като осмислиш това прецени дали мястото ти е там.
31
36
 
4
 
! Отговори
Константин преди 11 години
Не заблуждавайте хората престъпници! Целта ви е да дезорганизирате протестиращите! Нито Томов нито Лора Любенова са членове на БСП ! На членовяе на БСП Е ЗАБРАНЕНО ДА ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ, ОСВЕН АКО ИМА ОФИЦИАЛНА ПОКАНА. Не подвеждайте хората! БСП ПОДКРЕПЯ ПРОТЕСТИТЕ, НО ЩЕ УЧАСТВА В МЕРОПРИЯТИЯТА САМО ПРИ ПОКАНА ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ! Това обаче не значи че членовете на БСП нямат право да протестират както всички граждани. Никой няма това право да ни отнеме тази възможност !
30
2
 
29
 
! Отговори
Лора си е комунистка преди 11 години
"Българският преход - 20 години по-късно"В присъствие на университетски преподаватели, студенти, близки и приятели АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ, Димитър Митев, ЛОРА ЛЮБЕНОВА и Йоана Балчова представиха новата съвместна книга посветена на 20годишнината от установяването на демократична власт в България.С встъпителни думи своето мнение за труда изказаха Светослав Малинов, Георги Близнашки, а впоследствие в дискусията се включи и г-н РУМЕН ОВЧАРОВ.
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Партии никнат върху протестаХора на Лупи основаха Българска пролетГраждански движения на протестиращи започнаха да никнат като гъби. В събота се появиха две - "Освобождение" и "Национално движение 20-ти април". В неделя в София пукна "Българска пролет". Новосформираното политическо движение води преговори с 3-4 партии от социалдемократическия, зеления и земеделския сектор за съвместно участие на изборите, съобщи Димитър Митев от инициативния комитет. "Отричаме всички партии, участвали в управлението досега", допълни той. "Българската пролет" е съставено от студенти, предимно възпитаниц
28
3
 
18
 
! Отговори
Надпартийност преди 11 години
Понеже винаги гледам да проверявам информацията, ето какво намерих за въпросното лице Лора Любенова!tomov.bg/news.php?id=23&page=4 - Кака Лорка дали не е политическа офшорка? paper.standartnews/bg/article.php?d=2013-03-18&article=444906 - Лора Любенова се тя нарича, дали на Томов хубостника тя се врича?Българска Пролет? Май по-скоро да вземат да го прекръстят това движение на чичо Томовата колиба:)))))! Какъв срам! Или по точно, какво безсрамие!
27
3
 
33
 
! Отговори
Лора преди 11 години
Признавам си, че протестирам, защото съм жадна за власт малка комунистка и не виждам какво лошо има в това. Искам да се налапам с пари и аз!
26
28
 
1
 
! Отговори
Лора преди 11 години
...Аз като всички вас протестирам и използвам социални мрежи - и зад мен не стоят нито едно от посочените големи имена или така възприети големи злини. Питам в чий интерес публикувате такава непроверена информация!? ЗАЩО МАНИПУЛИРАТЕ ЧИТАТЕЛИТЕ СИ!? КОЙ СТОЙ ЗАД ВАС? КОЙ ВИ ПЛАЩА? НИМА СЪМ ТОЛКОВА ОПАСНА ДА ИЗМИСЛЯТЕ ТОВА?
25
30
 
2
 
! Отговори
Лора преди 11 години
Казвам се Лора Любенова и съм същото лице от снимката, но текстът под нея не отговаря нито на моята автобиография в професионален план, нито на моя житейски път! Не съм член на младежката на БСП, не съм личен асистент на Ал. Томов и няма как да съм член на Партията на Европейските Социалисти, дори и да ми се иска (не отговарям на усложията, за да бъда!). Моля медиите (както традиционите така и социалните мрежи да проверят дадена информация преди да я изпишат). Аз като всички вас
24
4
 
22
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
От самото начало ми беше ясно кой организира протестите, а тъпите овце блеяха, блеяха, и накрая си седнаха на *** след като разчистиха стрителната площадка за новия АЕЦ. Напълно нормално за един *** народ, манипулиран, краден и еб***н над две десетилетия от една и съща номенклатура...
23
6
 
15
 
! Отговори
....... преди 11 години
*** !!!!!!!!!!
22
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това да гласуваме за нея защото била хубава се чудя дали го е писал някой провокатор или обикновен ***.
21
13
 
5
 
! Отговори
пехотинец преди 11 години
Медиите в България са много манипулативни и изкривяват истината.Протести трябва да има,само това е начина да покажем недоволство иначе ще си гнием в нашата цигомафиомонополна държавица
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Патриот Jivota ni,ne e konkurs za krasota!69godini BKP_BSP vlastva v Rodinata! Eto Vi rezultata!Izbora e Vash! Uspeh!!!
19
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Защо?, идеите изобщо не са важни, а делата! Наслушахме се на добри идеи и се нагледахме на опорочени дела! Като е от БСП да си седи в БСП и да не се опитва да се представя в нови дрехи!
18
16
 
0
 
! Отговори
. преди 11 години
Пълни глупости !
17
7
 
9
 
! Отговори
Радикално крило преди 11 години
Социализъм, лява политика- това да. БСП обаче не е такава, нищо ляво няма нито в БСП, нито в младежкото, нито в ПЕС, това са пълни ментета. Момичето е хубаво, но по протести не сме я виждали.
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лииииииииииииииииииинч
15
17
 
4
 
! Отговори
Защо? преди 11 години
Типично по български - отново замеряме с камъни, преди да сме видели и чули какви идеи имат и какво ще направят тези млади хора.