Правете мускули, не пари!
Правете мускули, не пари!
;) Снимка: Ирина81 | 19 май 2014 17:48
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
25
17439
4
37
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
van dam преди 9 години
каквото и тяло да оформиш нямаш ли свястна заплата поне -1000-1300лв макар че и те са малко за нормален живот с 500-700 лв никоя хубава мадама няма да ти обърне внимание
17
0
 
2
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Един въпрос: Ако мотора е BMW, тогава ?! 1 и половина ли ще са жените ?!
16
3
 
9
 
! Отговори
до 20 преди 9 години
Главчо, спорът не е гордост, приятелю. Спортът е удоволствие. Ти, ако се гордееш, че ходиш на фитнес, значи си доста ограничен човечец. Не ме разбирай погрешно- аз спортувам всеки ден, но, чисто и просто, за да се разтоваря. Просто по време на един тежък ден (мениджър на проекти съм) има нужда от малко движение. Движение, което е здраве и удоволствие, но не и гордост. Гордост е социалният статус, професията, постиженията в различни аспекти, не и вдигането на тежести.
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спортувам редовно- ски, плуване, тенис, фитнес. Не си мислете, че като ходите на фитнес това по някакъв начин привлича жените (освен доста плиткоумните *** под 18). Жените харесват възпитани мъже, разбира се- поддържани и добре изглеждащи. Винаги съм бил ценител на красивите жени и съм бил с много такива, докато не открих най-значимата за мен. Всичките ми приятели се чудят как успявам и то с прекрасни жени. Ами, просто съм възпитан и естествен, с добър социален статус.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Ако си мислиш, че фитнесът не те развива личностно? Жалко за теб." С това изречение изби рибата, човече. Разбирам защо не искаш да говорим за интелект. Айде, со здраве.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мързел за безсмислено блъскане- да, мързел за важни неща като (интелектуален) труд, който развива професионално, но и личностно- винаги. И откъде реши, че съм "бъчва"? Че и уважение изиска, дъмбелът. Като започваш спор поне измисли нещо с тоя мозък, дето се опитваш да го превърнеш в мускул, не да повтаряш моите думи, но с обратен знак. Сега отивам да си дочета Шилер, че ме чака доклад, а на тебе ти е време за вечерната тренировка- давай- 10 серии по 30.
12
2
 
6
 
! Отговори
от 14-ти преди 9 години
"заради мързела си няма как да постигнете мечтаното тяло!" Изказване на пубер (на години или на акъл). На такива им е трудно даже да си представят, че има хора, които не се подвеждат по натрапваните от попкултурата "модели" на поведение, вкл. външен вид. Не познавам интелигентна жена, която да се впечатли от мускулче, а познавам доста такива, понеже средата ми е такава. Както и мъж с поне малко малко собствено оригинално мислене не би погледнал женския вариант на дъмбела- напомпана перхидролка.
11
1
 
11
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
Иринчееее, Иринче... Ако това ти е ценностната система и би следвало с тази изкопирана снимка да покажеш на мъжете какво искат жените... Значи си много далеч от истината! Ще ходя на фитнес, няма да имам пари и ще водя шесте девойки в гарсониерата в Обеля, а!? АХАХАХА
10
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вие си правете мускули, аз ще си правя пари. После ще ми трябват силна работна ръка, на която да плащат мизерни парички, а те да извършват тежък физически труд. Нямам нищо против. Освен това във фитнеса може да се ходи, не само за да се наблъскаш като животно, ами просто да подържаш форма и тонус!!!
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно никой от коментиралите не е стъпвал в зала.Иначе имаше една лаф:0 жени - лошо1 жена - бива2 жени - супер3 жени - гей
8
0
 
13
 
! Отговори
ama преди 9 години
До Анонименте и глава нямат
7
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Общо взето тия с мускулите по тялото са много хилави в главата... Така, че не им завиждам изобщо...
6
1
 
36
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Стига ми една, но да знае какво прави .
5
5
 
24
 
! Отговори
Рали преди 9 години
Много тъпо.
4
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Правете мускули, не пари!" голяма тъпотия :-).
3
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво като ти качва либидото бе - ставаш само по-голям чекид.ия
2
22
 
21
 
! Отговори
До "Азис Шпека& преди 9 години
А ти сигурно си някой вярно шпек с шкембе, който само седи острани и като мине някой човек , който ходи на фитнес и е във форма се успокояваш с това , че не може да му стане :D. Фитнеса мой човек ти покачва либидото и даже ставаш по активен , а не само жена ти да те язди, а ти да си лежиш , щото ти е "тежко".
1
15
 
28
 
! Отговори
Азис Шпека преди 9 години
Иринка, авторката на снимката има учудващо малко мозък за 33 годишна жена.Нека да анализираме малко:1. Много от надбавките и химиите за изграждане на мускулите пораждат импотентност,така че не знам какво ще прави пича отдолу с 6 дами.2. Нека не забравяме, че секса преди всичко е за съдаване на деца. Иринче, дано не осъзнаеш това на 43 години, когато ще бъде късно.