Подлез във Варна
Подлез във Варна
Да, това в ляво не е локва, а е подлез във Варна! Снимка: нелка | 20 юни 2014 09:40
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
19
29861
25
0
Напиши коментар Коментари
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
как полицията не го ОГРАДИ?????НЯКОЙ ЩЕ СЕ НАДВЕСИ И ЩЕ СЕ УДАВИ!!!!!!!
16
8
 
1
 
! Отговори
Kiro преди 9 години
Има ли риба?
15
0
 
11
 
! Отговори
wtf преди 9 години
няма кой да сложи ограждение или поне една жълта лента, да предупреди за опасност. Спокойно може някой да се удави. В тази страна нищо няма да се промени към по-добро - напротив...
14
2
 
5
 
! Отговори
Ben Gan преди 9 години
Станало е надлез
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Варна И все пак ако канализацията беше изправна и поемаше вадата нямаше да се стигне до това положение. Да не се убеждаваме в очевидни неща. Факт е лошата и неподдържана канализация, незаконата сеч, не почистването на дерета, реки..и т.н, липсата на глоби за нарушителите, които си изхвърлят боклула и предизвикват затлачвания. Пропуснах лошото строителство и капацитета на канализацията.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До анонимнавсъщност забравих да добавя, че съм номер 10
11
0
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 9 години
Имах предвид, че хората, занимаващи се с канализациите не са си свършили работата както трябва, ако всички шахти и канали бяха в изправност след спирането на дъжда щеше само да има малко локви и влага, нямаше да се стигне до наводнения.
10
0
 
5
 
! Отговори
Антон преди 9 години
Къде е подлезът, не го виждам....
9
5
 
1
 
! Отговори
anonimna преди 9 години
Ако някой въобще си има понятие за количество дъжд, което може да поеме земята няма да пише това и онова. Земята спокойно може да понесе до 60-65 литра на кв метър, а във Варна пишат, че е 48-50 литра. Ако тези, които трябва да се грижат за канализацията си бяха свършили добре работата нямаше да се стигне до толкова много поражения. Дано поне сега се стреснат и да оправят нещата...
8
5
 
23
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
Това питам и аз и то от 6-8 години. В никой български град не се подържа канализацията. В момента в, който падне по-голям дъжд и каналите не поемат вода вече. Текат реки редовно по улиците. От София до Варна, цяла България. Нито един път не е осъден ръководителя на институциите или отделите, които се грижат за каналите, за шахтите, за банкетите и изобщо всякакви отводнителни системи. В България е крайно време да има разстреляни политици!!!
7
11
 
30
 
! Отговори
Варна преди 9 години
При такива количества вода , които се ИЗЛЯХА , защото това не беше валеж , няма никакъв шанс която и да е канализация да работи ефективно . Стига сте писали глупави и некомпетентни коментари.
6
29
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Язък за варненци - само дето се палиха по площадитеПак избраха същия *** да ги управлява
5
4
 
28
 
! Отговори
fsb преди 9 години
защо шахтите на варна са запушени и не може водата да се оттича? Някой ще понесе ли отговорността за това, че не се поддържат на ниво водосточната мрежа? Не съм от Варна, но мисля, че виновните за това наводнение не е Господ Бог, че е пратил дъжд, а тези в общината които се чешат вместо да проверят мрежата преди пролетните даждове... И тук в София сигурно половината шахти са запушени....
4
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
На 17-ти юни ми се наложи да премина през този подлез на базар "Левски".И тогава, преди вчерашния дъжд, имаше поне 5 см тиня и кал и беше трудно преминаването.Явно шахтите са затлачени и няма кой да ги изчисти.Сега виждам, че вече е станало езеро.Дали пък тази вода, която незнайно кога ще се оттече, пък няма да го направи опасен в по-късен етап?Защо ли питам - отговор няма и да има до...следващото нещастно събитие.
3
2
 
22
 
! Отговори
да преди 9 години
всеки друг подлез във Варна беше така. Не е само този !
2
1
 
24
 
! Отговори
TRACKER преди 9 години
то тоз подлез е само за водолази ве...
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това май е базар "Левски".