Има ли контрол на паркинга на Терминал 1?
Има ли контрол на паркинга на Терминал 1?
Изоставен и разграбен автомобил на паркинга на Терминал 1 на Летище "София". Очевидно не се осъществява никакъв видеоконтрол и както са могли да свалят гумата, така са могли да поставят в автомобила взривно устройство например. Все пак говорим за паркинг в непосредствена близост до сградата на терминала и до спирка на обществения градски транспорт. Снимка: Иван Николов | 13 апр 2016 09:47
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
10
8653
0
4
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Martin преди 8 години
До Анонимен9Tazi kola e tam nad mesec veche - poslednite mi 3 poleta prez Sofia ot Mart dosega beshe i az tova oburnah vnimanie, che e po-skoro razgrabena i sobstvenicite i sa reshili da si ya zarejat tam. Kolata e s UK nomer. Putniat i danuk v UK e platen do 1May tazi godina, a pregleda na avtomibila ne e napraven, kato e bil dlujen da go izvurshi do 16ti april. Ako nyakoi na letishteto v Sofia se interesuvashe shteshe da e premahnat. Ili prosto naistina gi boli **** li si e na poznat
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на някой хрумна ли му, че собственика може и сам да я е свалил и прибрал, за да не му свият колата, докато го няма половин година примерно. Голяма драма за една свалена гума, я се разходете между блоковете да проверите и там колко коли са с липсващи части. И там е опасно, хора живеят, разхождат се, може и там да заложат взрив. Явно автора на снимката няма какво да прави по цял ден и търси коли със свалени гуми.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Присъединявам се към 1, тотална идиокрция ни е налегнала. Само ще добавя, че липсваща гума е безумно да се тълкува като кражба, а дори да беше кражба, това НЕ е паркинг "на терминала" и няма защо някой да слага бомба там, съоветно няма защо и контрол а има.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5:добро чувство за хумор :)))
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И откъде заключихте, че има лиспа на контрол. От снимката се вижда, че престъпникът е спрян още на първата гума, защото другите 3 са още по местата си. Охраната го е чакала да я свали, за да бъде хванат на местопрестъплението с уличаващото веществено доказателство (плячката) в ръце.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много си зле Иване, а ти Николов си още по-зле. На паркинга на брюкселкото летище сигурно всички са били с по 4 гуми, при това надлежно сменени според износването и сезона. Супер контрол, ама там избухна взрив.
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До fashion_mНе става дума за параноя, а за отсъствието на контрол върху случващото се на паркинга пред терминала, което е евентуална предпоставка и за други злонамерени действия. В такова време живеем, че няма лошо да има по-голяма бдителност както от гражданите, така и от охранителните органи, без значение дали са частни или държавни.
2
2
 
3
 
! Отговори
Иван Николов преди 8 години
На снимката не се вижда добре, но предната лява гума и джанта са свалени вероятно доста отдавна, защото спирачният диск е силно ръждясал. Иначе липсата на гума може да се забележи по наклона на колата напред и на ляво.
1
9
 
6
 
! Отговори
fashion_m преди 8 години
Стига с тия паранои за бомби бе хора, преди време на едни невинни хорица ченгетата им разпокъсаха вратите на буса заради параноя за бомба, па и ги изложиха по всички телевизии. Отделно постоянно се взривяват някакви раници по спирките. Стига парания бе хора, просто някой е излетял от летището и си е оставил колата там. То в днешно време да те е страх да си оставиш колата, баси.