Вижте ме кой съм
Вижте ме кой съм
Бързащ за съда бизнесмен е паркирал "подходящо" за манталитета, образованието и отношението си към законите...
22.04.2013 г. около 15 ч., пресечката на ул. "Позитано" и ул. "Лавеле" Снимка: Иван Янчев | 22 апр 2013 22:06
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
38
15632
36
4
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
sharan-bg преди 11 години
100% е служител на Темида законите са техни!
31
0
 
1
 
! Отговори
dni преди 11 години
Това в Канада не е забранено, само че плащаш глоби до дупка , в зависимост от тежеста на нарушението...50-70$....Кати имаш бол пари, плащаш. Само, че нашите "баровци" много им тежи като трябва да плащат простотиите дето са надробили.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A KADE SA SLUJITELITE NA CENTARA ZA GRADSKA MOBILNOST I PAQKA?MNOGO QSNO DEBNAT ZA TRABANTI,LADI I DRUGI DROSHKI..........DO KOGA ZA NQKOI SHTE VAJAT PRAVILATA , ZA DRUGI NE????????????????
29
0
 
2
 
! Отговори
НЕразбираЩ! преди 11 години
Чета си тук викам ,че дори и да не разбирам мога да се включа:ТА на въпроса:Казват ,че големите (скъпите ) коли са за мъжете с малки работи:)Тоест избиват комплекси!Казват...не знам...Понякога се чудя как някой се кефи и с голяма завист гледа колата (джипа) на друг и цъка ли цъка?!Е , не го разбирам...Купчина ламарина е това нищо повече...Ако имам много пари бих инвестирал в уютен дом,обучение ,пътувания...Нека има и превозно средство ,но не прекалено скъпо ...ТОВА Е ПРОСТО ЛАМАРИНА!
28
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 11 години
Подкрепям номер 30! ВИНАГИ има къде да паркираш, стига да искаш да си размърдаш г*за 200-300 метра. Но масовият българин иска да демонстрира криворазбран жизнен стандарт, сиреч да ходи и до тоалетната с "новата" си кола втора употреба!!
27
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
До всички , които ги защитавате тия двамата дето са спрели там. Проблемът е , че повечето шофьори сте мързеливи. Може да си спрете на правилното място и да повървите малко. Няма да се стопите , спокойно! Странно е как например аз винаги намирам място да паркирам в центъра на София, а за някой хора никога не е възможно или по скоро ви мързи. Особенно около съдебната палата знам поне 4 паркинга и то доста големи , където винаги има свободни места.
26
0
 
23
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Ако си мислиш, че като си си купил ауди, си се сбогувал със селския манталитет, жестоко се лъжеш... Манталитета си е в кръвта на хората, не в колата им...
25
0
 
4
 
! Отговори
този с астрата преди 11 години
Тоя с Астрата е спрял по абсолютно същия начин.... Него никой не го снима и обсъжда....
24
15
 
3
 
! Отговори
Селянин преди 11 години
До CecoАбе ти съвременно Ауди карал ли си през живота си?Тая кола струва 25 бона и е на макс. 3-4 години.Карам предния модел и съм впечатлен от качество на материали, возия и динамикаА ти кво караш.... селски ??? 124ка от времето на леля ти ?? Хахах
23
0
 
7
 
! Отговори
do 22 преди 11 години
Паркира се на максимално 5 м от всяко една пешеходна пътека ИЛИ кръстовище, защото естественото продължение на тротоара се води като пешеходна пътека БЕЗ предимство. Я си отвори книжката и си я прочети.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбира се, че има къде да се паркира наблизо. Има платен паркинг подземен в бизнес център Реформ, но трябва да се плаща, а така си е екстра, безплатно!!
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе пън, всяко продължение на тротоара е пешеходна пътека, аман от ***.
20
4
 
18
 
! Отговори
Ceco преди 11 години
Селянин с Ауди - нищо ново. Бивш голфаджия, качил се на малко по-скъп голф, но за сметка на това по чупещ се, вследствие на което няма пари за паркинг. Тая марка е абсолютен лидер при ***,селяните и чалга почитателите!
19
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
личи си, че снимката е пратена от глупав хейтър. Видял ауди и хайде, давай да снимаме да пращаме! Там няма нито пешеходна пътека, десен завой не може да се направи защото улицата е еднопосочна (ти авторе, книжка и кола най-вероятно нямаш и затова не ги виждаш тия неща) . А самата кола изобщо не е безбожно скъпа. Жалко за мизерните ви душици, затова сме на тоя хал.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 16Какъв баровец те гони. Това е кола за 20хил. лв, а дори Бентлита за половин милион съм виждал да вдигат.
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много сте зле.Проблема е, че въобще няма къде да се паркира. Никой няма да спира така ако имаше достъпни паркинги.Много грешно е да обвиняваш някой за нарушение, което най-вероятно е нямало как да се избегне. И вместо да ти крадат колата с паяк( защото по НК това си е кражба по дефиниция ), би трябвало да се построят 4-5 обществени паркинга с по 2-3000 паркоместа. Цената трябва да е 2-3лв на ден максимум. След това най-добре въобще да забранят паркирането в центъра въобще.
16
0
 
3
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Ами ти N: 11, като само руптаеш и псуваш, като дърт селяндрур, що не се хванеш и да си опиташ късмета някъде в чужбина, да видиш там за какво става на въпрос...
15
0
 
13
 
! Отговори
До 15 преди 11 години
Правилото не е остаряло. Взех книжка скоро - валидно е или поне в листовките си стои все още.
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що бе ,то си има паяк и солени глоби.има *** няма закони.кой ще го барне тоя ,,баровец,,.ей затова си заслужаваме хала.
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 13Само да ти кажа, вече правилото, което цитираш не важи, остаряло е. Пешеходните пътеки трябва да са обозначени с маркировка ;). Но за 5те метра от кръстовище си стои и този човек е паркирал неправилно.