Поредното креативно паркиране в София
Поредното креативно паркиране в София
Щеше да е смешно ако не беше тъжно.
Поредното безумие по столичните тротоари. Вчера се натъкнах на тази конфигурация от чинно паркирани на тротоара до метростанция Г.М. Димитров автомобили.Обикновен ден в Абсурдистан...
... а полицаите подминаха сякаш е нещо нормално! Снимка: m_reporter | 10 май 2013 11:35
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
46
17271
23
0
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наистина е креативно - така паЮкЪТ не може да го вдигне, а скобата се преодолява само с леко спускане на винтила. Погрешно и неморално, но наистина креативно.
40
0
 
1
 
! Отговори
от софия преди 10 години
Преди да пускате коментари поинтересувайте се от законите. За паркираните коли отговаря Столичен инспекторат към съответната община, както и Паркинги и гаражи. В общината независимо коя ги мързи да са живи и ако трябва да свършат малко работа е краят на света, а паяците са малко за града. Това, че асансьора води до никъде е без коментар
39
0
 
2
 
! Отговори
КаТеРиЧкА преди 10 години
да, не е хубаво че е спрял на тротоара пред асансьора, обаче аз лично всеки ден минавам от метростанцията и ви уверявам че асансьора води само до подлеза, не до метрото, първо вземете се обадете на метрополитен да от отворят входа за към метрото и тогава коментирайте джипа
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До kotarak Проблемът не е само, че е спрял на тротоара, а че е пред асансьора където може да излизат майки с колички или хора с увреждания....
37
0
 
3
 
! Отговори
Леле преди 11 години
всички стоите тук и плюете, но съм сигурна, че поне половината от вас паркират по същият начин или са тези с пърпорещите гърнета, където се пънат да изпреварят някой.. както и да е, но когато видите нередност направете нещо, ама не да ми поствате тук. Искам да питам качилия снимката, обади ли се някъде ? какво направи за да спреш тази нередност ? най е лесно да се дава ъкъл, но да си мърдаш пръстта!
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До олиото Хората в цив. свят не са по-умни от нас, за да не ги правят тези неща, но са наясно, каква глоба ще платят.Дори и да паркира така,някой съв. гражданин ще се обади на полицията.Колко от вас се обадиха за да сигнализират за нарушение?Мълчите си, нали? И после искате Бг да се промени.Кварталната градинка беше *** и не се чистеше,след като размених няколко остри, абсурдни мейли със служ. от общината вече има кофи за *** и се чисти.А значи можело.Като "забравят" да почистят, пак пиша.
35
0
 
1
 
! Отговори
олиото преди 11 години
то си е нормално,за държава като нашата.какво да ви кажа,нямя смисъл нито да се ядосваме нито да псуваме.докато ние самите сме такива и правим тези неща и сме с това мислене и манталите,оправия няма да има.отвратително е.пълна скраб
34
0
 
4
 
! Отговори
14 преди 11 години
После реват ,че били изпочупени тротоарите.
33
0
 
5
 
! Отговори
До-Сидни Австралйско преди 11 години
Ей йосифе.да оставиш на леля ти сийка компютрито че да не зема да и се обадя.Село Долно Кобиле малко ти се стори че до Сидни стигна.Бързо бегай у ряката че работа требе се върши.
32
0
 
3
 
! Отговори
gs преди 11 години
а някой замислил ли се е, че на тази метростанция няма паркинг, а там паркират всички от дианабад, дървеница, симеоново? къде да спрат, може би по-добре да си слизат към центъра с колите, нали идеята е да се облекчи трафика, вместо безсмислен паркинг извън софия (на експо центъра) да бяха направили там, където наистина е нужен и се ползва. Не че този го оправдавам.
31
5
 
11
 
! Отговори
123 преди 11 години
Аз като видя така паркирана кола и да не мога да мина от нея, вадя си ключа и го придвижвам леееко по боята.
30
1
 
4
 
! Отговори
Emma T преди 11 години
До 30 :Ами той тротоара не е за паркиране, ако ще и 50 метра да е. И аз не си спирам пред нас, щото ми искат винетка, така, че недейте рева по кварталите - поне спирате напълно безплатно
29
4
 
8
 
! Отговори
НИЛ-АТС преди 11 години
Щом има място за паркиране и не пречиш на пешеходците би трябвало да можеш да паркираш! Пред нас в Младост 3, бл.342 има 10м тротоар на който спокойно си паркирахме, но сега сложиха колчета и от тази година започнаха да вдигат колите от улицата, където паркирам 21 години. Какво да кажа за престъпника-кмет, който се храни с нашите данъци? Той Господ вижда, все нещо ще го сполети него или семейството му!
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако "органите" си вършеха работата, могат да го глобят и по снимка.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До kotarak Не знам какво не му е трагичното - има място по тротоара, но този *** е затворил половината врата на асансьора за инвалиди!
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На този инвалид му казват реалист! Да си видял учител в джип? Или учител собственик на хотел? Ако законите ни бяха железни скъпите коли щяха да ги карат кадърните, а не "заслужилите" в без законова държава.
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв ли мозъчен инвалид трябва да си,за да определяш хората като мутри,според това каква кола карат?!
24
0
 
12
 
! Отговори
не сме хора преди 11 години
корупцията и алчността ни разсипаха... това не е държава
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия с интересните номера така спират. А списъка сигурно го има малко по-надолу в КАТ. И са си спокойни.
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До kotarakА забелязваш ли, котарако, че е спрял пред асансьора за инвалиди? За тях място има ли? И какво значи има място на тротоара? НЯМА ПРАВО ДА СЕ ПАРКИРА ТАМ ИЗОБЩО!