Паркиране пред подземни гаражи
Паркиране пред подземни гаражи
Близо час този господин беше запушил изходът на подземните ни гаражи. Оказа се, че три табели за изход и два надписа за гараж не са достатъчни за да обозначат, че от там излизат абтомобили. Обадихме се на полиция, но тя така и не дойде, а общината вече над 6 месеца не може да ни даде разрешение да си сложим едно колче.

Селяните не се делят на софиянци и не-софиянци. Те са между нас, всеки ден, навсякъде, от всякакъв вид. Снимка: Ivan Ivanov | 12 сеп 2013 17:24
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
38
12483
31
2
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
88 преди 10 години
Това, че София е пълна със селяни може би и си мислят, че са си на село и си правят каквото искат...
26
0
 
1
 
! Отговори
фа преди 10 години
До ЛегендатаТи на ръчна не си ли тръгвал? Не е особено трудно.
25
0
 
1
 
! Отговори
пак аз преди 10 години
Давате по 100 лв 5 човека от "подземните", взимате си един ръждясал мускал, слагате му едни якички тръбички отпреде като тия булбар-ове на джиповете и го слагате долу в единия от гаражите. Като спре някой такъв талибанин, вадите москвето и с него избутвате натрапника и после си вадите вашите си коли. Като преместите 4-5 *** и ще се научат да не спират там. Един приятел си имаше няколко павета в багажника. И като му спре някой пред гаража, вади павето, чупи джама, маха ръчната и мести колата.
24
1
 
4
 
! Отговори
хииии преди 10 години
В нашия квартал цяла улица не виждат, човекът се оплаква за невидим гараж :).
23
5
 
2
 
! Отговори
Легендата преди 10 години
А как смятате да го дърпате като му е пусната ръчната?
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък съм фен на NISSAN.
21
1
 
5
 
! Отговори
Иффф преди 10 години
А от снимката колко ясно става....няма що. Човекът сигурно толкова е бил ядосан, че въобще не е мислил, какво и как да снима. Но фактът, че е пълно с *** в коли и ясен.
20
1
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Народа оглупя тотално!Капка разум и съобразителност няма в празните кратуни.Като мухи без глави са!А недай Боже да ги упрекнеш-по-големи са от Господ.Не случайно сме на тоя хал-всеки народ си заслужава съдбата.Жалко за малкото останали разумни хора
19
3
 
8
 
! Отговори
ZABELEZKA преди 10 години
ЕДНА ДАЛГА ЛИНИА С КЛУ4 ПО БОИАТА !!!
18
1
 
9
 
! Отговори
Ей Марш преди 10 години
Твоя баща е по-добър от Достоевски.Той е направил ***.Достоевски само го е написал.***
17
2
 
21
 
! Отговори
eomero преди 10 години
До МаршЧовекът с фиестичката, милият да го ожалиш, се оказа че е един от работниците на съседната сграда, не беше разбрал, че това е гараж - а цялата улица е пълна с места за паркиране. Същите тези работници, по цял ден пият бира и нищо не вършат вече не знам си кой месец. Премести си колата пиян. Ама да го ожали човек, бе милият. А двете майки, които викнаха таксита да си карат болните деца на лекар? Едната кара същата фиестичка, за справка. Тях кучета ги яли, нали? Аман от злобари!
16
6
 
13
 
! Отговори
Същия проблем преди 10 години
Пред нашия гараж също така спираха разни дето имаха "спешна работа" за по 5 минутки до отсреща, но след като започнаха масово да си откриват колите я надрани, я със спаднати (не спукани) гуми, започнаха да си намират истински места за паркиране....
15
0
 
5
 
! Отговори
Стефан преди 10 години
Слагайте си скобата и никой няма нищо да ви каже, освен ако изрично не се оплаче!!Ако мине инспектор няма нищо да направи защото ще види че е сложен пред подземен гараж.
14
3
 
37
 
! Отговори
SS преди 10 години
Най-голямата простотия е да паркираш пред гаража на някого. Ами ако се наложи да излезеш по спешност, както на мен веднъж ми се наложи да карам хлапето към болницата? Не с въже, а направо с ролбара директно го избутвам по средата на улицата и не ми дреме.п.с. карам 15 годишна фронтера - стара, ама желязо отвескъде.
13
2
 
8
 
! Отговори
Capricornicus преди 10 години
Затова, човек си слага ролбар (въженце в багажника е задължително), газ и го хвърляш на трамвайните релси... и си продължаваш по пътя. С въженце ако си отвън, с ролбара ако си вътре.
12
2
 
10
 
! Отговори
родопа преди 10 години
Стъклата счупете , да му вали и да се опомня какви ги върши.
11
2
 
17
 
! Отговори
Keyser Soze преди 10 години
Мишок-игнорант. Няма правилен вариант, за съжаление. Говоря от горчив личен опит - община Пловдив взе анонимно решение да забрани паркирането на бул. "Христо Ботев" (буквално пред жилището ми), изпрати екип да сложи знаци в 5 сутринта и в 6 вече бяха вдигнали всички автомобили. След мини-революция успях да взема колата си без да заплатя, само за да паркирам в пресечката и ненормален пенсионер да "украси" вратата ми с пирон, защото не искал коли пред къщата си (без гараж). Него ли да съжаля?!
10
1
 
20
 
! Отговори
ник преди 10 години
Тази фиестичка трима дори и слаби мъже лесно и избутват задницата настрани хлъзгайки гумите, особено на това мокрото. Правели сме го с колеги десетки пъти. Достатъчно да се промуши кола и да остане наглеца запречил пътя напречно. Няма закон, който да забранява преместването на автомобил с голи ръце... Лошото е като е голяма машина. На мой колега така му спряха джип цял ден пред гаража, *** отвътре само казал след като колегата му направил забележка "искаш да те взривя ли?"
9
24
 
2
 
! Отговори
digidigi преди 10 години
До Tow Pit Guy 123Елате да ме издърпате мен. За к...ра ми ли ще си закачиш въжето ? Аз да не съм с теглич ?!?
8
21
 
3
 
! Отговори
digidigi преди 10 години
До Tow Pit Guy 123Елате да ме издърпате мен. За к...ра ми ли ще си закачиш въжето ? Аз да не съм с теглич ?!?