Над кв. Лозенец в Стара Загора
Над кв. Лозенец в Стара Загора
Една красива гора, превърната в пустиня Снимка: Заралия | 01 авг 2014 10:01
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
30
9453
38
1
Напиши коментар Коментари
18
0
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Това племе трябва да се затрие от страната ти!
17
0
 
20
 
! Отговори
Дървобрад преди 9 години
"Те идват с огън, с брадви... рeжат, чупят, трошат, горят... унищожители и узурпатори... проклети да са!!"(Откъс от филма "Властелина на пръстените")
16
0
 
47
 
! Отговори
ГЛЕДАЙТЕ! преди 9 години
Това остава след тия дето се опитваме да ги интегрираме!!! *** ли са, или роми, изберете сами! Това са едни консуматори като скакалците! Като опоскат всичко, и се местят на ново място! ***!
15
3
 
20
 
! Отговори
do ъ преди 9 години
Да *** ще са виновни, защото чак сега кметът(от ГЕРБ) показа, че има ***. А древните гали от остров Ман се развилняха по времето на кмета Ганий или Евгений Желев, бивш кмет, министър на здравеопазването и лична *** на Гоцето!
14
8
 
13
 
! Отговори
ъ преди 9 години
очаквайте наводнения в Стара Загора!!!!!интересно пак ли кумунистите ще са виновни
13
0
 
32
 
! Отговори
BG преди 9 години
Подкрепям написаното по-долу - който и да е горски да извикаме ще потвърди че това е сеч и то на ... знаете кои !!! Само те секат дърветата така !
12
0
 
47
 
! Отговори
акуд преди 9 години
така е когато не образовани същества които не си плащат данъците обикалят ненаказано
11
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това става след племето до бъмзи
10
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЯзеМолете се на кремълският фашист да не ви удари с неговата СУРА - руското климатично оръжие за природни катаклизми.
9
0
 
39
 
! Отговори
Дръвко преди 9 години
Бе т,ва некой да не вземе да си помисли ,че ромите от Лозенец са секли гората.Такова нещо не може да бъде .Те са примерни граждани които пазят и милеят за българската природа ,плащат си редовно данъците работят наравно с всичи други етноси в България.Та на проблема : Не са секли,глобалното затопляне суши борчетата,ромите разчистват,после ще сеят палми ,да е като в древната им родина и ще акат да мирише,да торят палмите,да е ясно ,че е ромска работа ..... може да смърди ама....
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
браво на кмета
7
0
 
29
 
! Отговори
!?!?! преди 9 години
ясно, кой е секъл!!!!!!!!!!!!!!! не щат дори да се наведат, за да отсекат дънера в основата, както се прави нормално!!!!!!!!!!
6
0
 
29
 
! Отговори
Язе преди 9 години
И тука като падне порой водата какво ще направи?А? А? А?
5
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
повече от ясно е, че сечта е извършена от "ромеи". Вижте как са отрязани дърветата от "кръста". Това само *** го правят, защото ги мързи да се навеждат.
4
0
 
16
 
! Отговори
Друмев преди 9 години
И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.
3
42
 
7
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
Зависи от гласуванията ама докарвам средно 1400- 1500 лева. Е не стоя само в този сайт разбира се още 3-4 ама от тука ми е основният доход. Качвай другите снимки тука като не си платен и се водиш от патриотични подбуди.
2
0
 
119
 
! Отговори
заралия преди 9 години
Първо снимката е снимана с личния ми телефон преди няколко месеца и си е моя и това е Стара Загора! Второ, където имаше пожар, бе умишлено запален, за да може да се изсече гората! Трето, аз живея до това място и там има изсечени декари гора и без да е имало пожар. Трето секачите са *** от квартала, има милиони снимки на тази тема, показващи *** да унищожяват гората:) Че институциите не работят, за това си прав:) Поне ми кажи заслужава ли си цял ден да бълваш лъжи тук, колко ти плащат?!
1
114
 
1
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
1-во това е пречинено от пожар и второ е извършена сеч контролирана, защото изгорелите дървера пренасят зарази едно на друго и на здравите. Това не е Стара загора това е стара снимка. Ромите не са ВИ основният проблем, а това че не работите. АКо лесничеите стрелят с истински патрони докато гонят бракониерите. ДА видим дали ром ще сече.