Затриват ни бавно, но сигурно
Затриват ни бавно, но сигурно
Снимка: Чичовото | 04 дек 2014 15:30
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
63
10840
22
32
Напиши коментар Коментари
51
1
 
0
 
! Отговори
bogomil.avramovhemy преди 9 години
НЯКОЙ КОЛЕГА ДА ПОСОЧИ НА КАКВА МИНИМАЛНА ВИСОЧИНА - В ГРАДСКИ УСЛОВИЯ - СЛЕДВА ДА БЪДАТ МОНТИРАНИ ГОРЕПРЕДСТАВЕНИТЕ АНТЕНИ - СТРУВА МИ СЕ Е ЗНАЧИТЕЛНА. ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ - ОБЛЪЧВАНЕТО Е ВСЕОБЩО. КОЕТО - НАЛИ!?! - НЕ Е НИКАКЪВ "ТОТАЛИТАРИЗЪМ".
50
0
 
3
 
! Отговори
Камен преди 9 години
Всъщност антените излъчват настрани, а не вертикално нагоре или надолу. Така, че ако снимката е правена от отсрещния блок е вероятно хората в него да са облъчвани по-силно, отколкото живеещите във въпросния блок.
49
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Освен антените и блока е пред разпад /както много други/,но това никой не го вижда.Панелката има живот 30 години,с повечко поддръжка 40.А после накъде?
48
0
 
6
 
! Отговори
odessa преди 9 години
E tova e london i civilizacia, :))))))))))))) :)))))))))))
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мале мале остави антените,ами вижте блока!!за нас,където свикнахме с хубави,подредени блокове да гледаме в чужбина, това е плашещо!!!!!!
46
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 43Държавата мълчи по въпроса, лекарите-също.и какво очакваш да ти кажат? Всичко си е наред. Да си видял някой да се е родил с 3 ръце или 4 уши? Някой да е умрял от облъчване в отсрещния блок?Като толкова те е страх вземай си шапката и на село.
45
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В цивилизованите държави НЕ Е забранено да има антени върху блока. Живея в Лондон и на покрива на блока ни има такива антени. В гаража,където работа,също има такива. В съседство на около 40-50 метра има 2 жилищни блока,а и в халето на гаража постоянно има хора. Работи се 24 часа. И в Германия съм виждал подобни върху високи сгради. А и ако си мислиш,че с двата или трите ти телефона в джоба ( за всеки оператор,нали така е в БГ) се облъчваш по малко...Така че...по кротко с ...циЛИвилизацията!
44
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е българина - клюкарче и дай му да дрънка глупости, но не и да чете. Еееех. Живот.
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е истина, че излъчват само хоризонтално. И най-добре в полезрението ви да ги няма изобщо.
42
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази снимка е от Руанда, не може да е България моята скъпа страна.
41
10
 
14
 
! Отговори
Бургазлия до въй преди 9 години
От дългогодишното ми пребиваване в Германия, останах с впечатлението, че там много рядко може да видиш такава картинка, като тази горе( а, съм живял в два големи метрополиса)... 4 силни антени и под тях живущи! Защо ли е така? Такива големи антени, обикновенно са върху високи промишлени комплекси, сгради или складове, промишлени зони... Но, не и като в София върху силно населени сгради и обекти..... Хората, кой ги е...ва!?
40
3
 
8
 
! Отговори
Нали??? преди 9 години
Ъглошлайфа и Вие си знаете другото...
39
3
 
4
 
! Отговори
въй преди 9 години
До АнонименОтново пълна липса на информация - goo.gl/c5pCZD - ето ти за справка.Повечето европейски държави могат да слагат клетки върху покриви на жилищни сгради.А за "тузарските квартали", можеш да си направиш справка в opensignal/, не виждам особена разлика между Лозенец и Люлин.
38
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Положението с базовите антени по покривите над нас, срещу нас, покрай нас /над съседния вход на блока например/ става все по-нетърпимо! Държавата мълчи по въпроса, лекарите-също. И журналистите нещо го избягват. За"специалистите" да не говорим. Те и за чернобилската катастрофа твърдяха, че няма нищо и да сме спокойни!
37
4
 
3
 
! Отговори
въй преди 9 години
До 40 сведоменЕ виж, ако има някаква глобална конспирация, която контролира научния труд, не мога да коментирам :))
36
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В цивилизованите държави е ЗАБРАНЕНО поставянето на такива антени по покривите на жилищни блокове.Точка! Няма защо някои тук да се напъват да доказват, че са безвредни. Хората от входа били съгласни? Достатъчно е 50% от общото събрание да се съгласи, ако изобщо не са делегирани правата върху домоуправителя и той решава каквото си иска. Най-много базови антени има из крайните комплекси-там хората са по-бедни и по-слабо информирани.Да сте видели такива антени в закритите жил.комплекси на тузарите?
35
1
 
7
 
! Отговори
до 36 от осведомен преди 9 години
От първа ръка мога да ти кажа, че точно университетите са най-зависими от индустрията... Тя финансира различните им проекти, и после поема кадрите им( говорим за западните)...НО, ако са доволни, от резултатите! Нали разбираш..?! Много професори не биха имали своите постове и т.н, ако не кооперираха и не намираха спонсори за услужливи изследвания, за да могат и паралелно да работят и по нещо стойностно... Тази материя е много тъмна и обвита в мистерия. ПовЕрвай ми!!!
34
6
 
8
 
! Отговори
... преди 9 години
Нека напиша нещо много интересно което разбрах това лято. Забележете, има нещо като бели платнени обвивки на големите и намазани хотели в Слънчев Бряг. Под тези овивки има антени. Собствениците нарочно ги прикриват защото всички туристи ще разберат, че са облъчвани.Справка: вижте какво има на покрива на "Марвел".
33
7
 
11
 
! Отговори
tonto преди 9 години
Антените се слагат със съгласие на собствениците от дадения блок. Ако им пречат да ги махнат. Дайте да спрем и радиото щото и то не се разпространява със вълшебство а на същия принцип.
32
5
 
6
 
! Отговори
tonto преди 9 години
Като начало тези аняа им пречат лесно може да се откажат.Отностно вредните влияния има си норми, институти и т.н. Ако си има наредба пък звъннете оплачете се да дойдат. Или пак световната мафия от чужди владетели иска да ни облъчи.