Музикално преживяване през "Лятото на Обичайните заподозрени"

Премиерата на филма на 23-ия София Филм Фест
Обновена: 25 мар 2019 14:08 | 25 мар 2019 13:52, Петя Славова
3
Музикално преживяване през "Лятото на Обичайните заподозрени"
Снимка: София Филм Фест

На турне с "Обичайните заподозрени" ще ни заведе документален филм на Камелия Петрова, чиято премиера е част от 23-ото издание на София Филм Фест. Прожекцията е на 28 март в Дом на киното от 20.30 часа.

"Лятото на Обичайните заподозрени", както подсказва заглавието, включва Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов – Еко, Стоян Янкулов – Стунджи. Сред главните герои са още Никола Стоянов и The Gentlemen.

Филмът пресъздава историята на едно пътуване, запечатало различни моменти (зад сцената, в буса, на брега на морето) от най-незабравимите концерти на голямото лятно турне на "Обичайните заподозрени" през 2018 година.

Именно сега е времето да се върнем няколко месеца назад, в огненото сърце на отминалото лято, за да полетим отново с музиката, да се гмурнем в безбрежното синьо на спомените и да си пожелаем бъдещето да ние подготвило още подобни изненади!

Оператори на лятното музикално пътешествие на „Обичайните заподозрени“ са Кирил Проданов, Стефан Врачев и Георги Маринов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Р. ОВЧ. преди 5 години
Свързах се вече, били в почивка. Казаха, че има билети още, ама са заели вече хубавите места. Така че всеки сам да решава лошо място в зала или на празник пред Телевизора ще го гледа филма.
2
0
 
2
 
! Отговори
Р. ОВЧ. преди 5 години
Да попитам тук, че звънях в дом на киното, но никой не вдига. Останаха ли билети или наплива е голям и няма да мога май да гледам бус с музиканти и море и плаж и цигари и бири?... Е... Нищо.... Нищо.... Ще изчакам БНТ - то ако трябва, но много ще е интересен филма. Казаха ми, гледай го, че ако не го гледаш ще гледаш друго.
1
1
 
1
 
! Отговори
Р. ОВЧ. преди 5 години
Стефчо-изказва стихчета на музикален фон.Музикален фон с добри музиканти свирещи крайно посредствено за да паднат на неговото музикално "ниво". Бири, цигари пътуване в бус... Интересно ще бъде. По БНТ 1 или 2 да го очакваме ли този филм по Великден или Съединението или Коледа или Нова година?