Кино у дома: СФФ със свободен достъп до филмотеката на MUBI

Качествени филми може да гледаме три месеца
3 апр 2020 12:19, Петя Славова
6
Кино у дома: СФФ със свободен достъп до филмотеката на MUBI
Снимка: БГНЕС

По време на пандемия Дом на киното и София Филм Фест предлагат свободен достъп до филмотеката на платформата за арт -кино MUBI. Шансът на публиката да достигне до качественото кино е за три месеца.

За целта е достатъчно да заявите своето желание да станете член на виртуалния клуб на Дом на киното на добре познатия електронен адрес press@siff.bg – и ще получите линк за достъп към богатата библиотека на MUBI.

Ето какво казват самите те за онлайн-пространството, посветено на киното: "В MUBI ще откриете не само прекрасни нови филми, но и класически шедьоври.

Платформата провокира дискусии, дава възможност да споделяте своите фаворити – продължава се традицията на киноклубовете, в които абсолютните киноманиаци се събират, за да си говорят за различни филмови развръзки, режисьорски версии, а също и за това какво всъщност означава дъждът от жаби в "Магнолия". Обичаме разгорещените спорове със страстни аргументи! Ако сте в настроение за КИНО – добре дошли в MUBI!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
MUBI не е за всеки преди 4 години
Ако не можете да направите една проста регистрация в сайт за онлайн видео съдържание...
5
0
 
3
 
! Отговори
Homecinema преди 4 години
Фишинг някакъв значи.
4
0
 
4
 
! Отговори
до коментар 5.1 преди 4 години
трябва просто да пишеш, че иска достъп. Връща ти декларация за съгласие за ползване на лични данни и изискват да си попълниш номера на кредитната карта..и тва за безплатен достъп 3 месеца... много занимавка много нещо
3
0
 
6
 
! Отговори
Anonymous преди 4 години
@1: Пиши "Есе", ще те разберат...
2
1
 
4
 
! Отговори
Велес преди 4 години
- Ъхъ... Като инициатива-отлично! Като изпълнение, като се абонираме ще гледаме филми, ама...."друг път"! Дано не го направят като filmi.sub Има да си цъкаме и затваряме реклами и приложения и да се молим избрания филм да тръгне...Както и online filmi... реклами на efbet....що така бе,а? За наше добро ли? Или за емоциите?
1
1
 
7
 
! Отговори
5.1 surround преди 4 години
Какво трябва да се изпрати на посочения мейл?