Бутат бараките на ромите в "Малинова долина"

20-те постройки ще бъдат сринати следващия месец
14 юли 2010 16:38,
78
Бутат бараките на ромите в "Малинова долина"
Преди три седмици бяха съборени 80 незаконни бараки. Снимка: Булфото

На живеещите в ромското гето в столичния кв. "Малинова долина" са връчени предупреждения за премахването на незаконните постройки, съобщи кметът на район "Студентски" Димитър Дилчев.

Близо 20-те бараки ще бъдат премахнати следващия месец.

Това е седмото поред незаконно гето, което ще бъде премахнато в този квартал, допълни той.

Преди три седмици бяха съборени 80 незаконни бараки.

Тогава служители на полицията съставиха актове на живеещите без адресна регистрация, а от "Екоравновесие" прибраха бездомните кучета в района.

Констатирано е, че живеещите в гетото са жители на Берковица, Луковит, Лом и Ловеч, уточни кметът Дилчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
15
 
! Отговори
YAKUDZATA преди 13 години
Танкове не,може и с фадроми но само в три през нощта.
33
36
 
3
 
! Отговори
Ашим Асан преди 13 години
Как може, това е фашизъм!
32
2
 
7
 
! Отговори
111111 преди 13 години
Блока който виждате е от кв.Хр. Ботев и това не е Малинова долина .Най-вероятно в Малинова долина нищо не се бута, а тука ни пускат разни статиики !!!
31
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
замисляли ли сте се някога ,че *** ,освен работещите в чистотата / там им ги плащат.../ ПРИНЦИПНО НЕ ПЛАЩАТ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ ,А БОЛНИЦИТЕ СА ПЪЛНИ С *** ...питам една близка лекарка -добре де,как ги преглеждате без осигуровки ... ? и тя ми отговаря-СТРАХ ни е... и така...!!!!!
30
1
 
34
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Иначе вариантът Сибир е много добър - там има огромни незаселени територии, достатъчно отдалечени, че да не могат хахряците да се доберат до селищата на сибиряците, освен ако не са достатъчно корави, та да бъхтят пеша 1000 километра. Но не е нужно да купуваме земя, стига да я наемем за 5 години, защото *** *** няма да издържат и три, и ще измрат от глад и епидемии. Тогава руснаците дезинфекцират територията с ***, засаждат нова гора и готово.
29
1
 
18
 
! Отговори
боксьора преди 13 години
В Австралия има достатъчно място,по-голямата част от територията й е пустееща.А и връщането ще им е много трудно.Ще играят на шише с аборигените:))))
28
2
 
33
 
! Отговори
пудел преди 13 години
*** трябва да се кастрират , като навършат определена възраст .Иначе няма спасение !
27
1
 
21
 
! Отговори
Apache преди 13 години
Да се използват за бутането танкове и авиация.
26
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бутайте! Сичкото роми да се вурне на село, от където са дошли! Аз като нямам жилище в Будапеща и пари за наем, ми не ходя да си строя барака там под моста Магрит.
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А катуна до Практикер на Цариградско до кога ще се шири?Защо отчуждените къщи не се събарят а се позволява да се заселват тия търтей?
24
1
 
16
 
! Отговори
red преди 13 години
ТОЧНИО ТАКА И АЗ ИСКАМ КОЛИБА ДО НДК
23
1
 
12
 
! Отговори
Българин преди 13 години
16 - и аз съм го мислил това - можеше сега, след земетресението, да ги продадем на Хаити - в смисъл за всеки приет от тях *** да им даваме по 1000 долара и транспортът за наша сметка. Можеше да ги струпат на двата големи западни полуострова на Хаити, да ги преградят с десетметрова стена, на чийто връх през 50 метра да има картечни кули и - готово.
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
браво само така
21
1
 
26
 
! Отговори
... преди 13 години
Абе к'ви предупреждения им връчвате бе, да не би да са подавали молба за настаняване...? Никакви предупреждения, валяк в 3 през ноща и всичко да се изравни със земята.
20
1
 
27
 
! Отговори
Българин преди 13 години
14 - смели са само когато не срещат съпротива или когато са 50 срещу един !!! Хвани хъхрякът сам, друсни му един в зъбите и веднага напълва гащите от страх и започва да реве "Не ме бий бе батеееее и аз съм хора бе, батееее"На въпросът - искаме закони срещу тунеядството, скитничеството и просията - скитащи, просещи, отказващи да работят - каторжен труд в мини, кариери, тухларни, женските - на нивата с мотиката - като роби да работят, да им дойде акъла !!!
19
1
 
20
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Междувпрочем, някой ще уточни ли КОЕ ТОЧНО *** ГЕТО В "МАЛИНОВА ДОЛИНА" ще бутат? Понеже те са няколко ...
18
1
 
22
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Еййй ... ДОЖИВЯХМЕ! 6 години каруци, кражби и конски *** по улиците! 6 години молби, оплаквания и сигнали до всички институции! Евала, Машшалла, Ашкулсун!
17
2
 
20
 
! Отговори
Българин преди 13 години
И като бутнете - какво - те ще струпат бараки другаде и после пак така...Докато не се променят нещата, докато не започнат и ушевите да млатят с палките, нещата няма да се променят !!!Има цели села изоставени, земята пустее и няма кой да я работи - ама не - Хъхрю не ще да копа - нали кражбите, просията и животът на социални помощи са по-лесни !!!
16
1
 
22
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Предлагам да ги предложиме на някоя държава която се нуждае от заселване на пустеещите райони, или да им купиме един остров някъде в Тихия океан и да си се крадат и избиват един друг там, разбира се без право на връщане, защото имам подозрение,че и Тихия океан ще преплуват с каруците за да се върнат в България,където никой за нищо не ги съди и им плащаме ток вода осигуровки!Много ми харесва вица-Скинар пита ***-Ти какъв искаш да станеш като порастнеш?То-КосмонаФ бате!Той-Не бе,веро или ***?
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Същото упражнение и в Красна поляна