Общински полицаи тръгват из София

Новата служба заработва от 1 януари
Обновена: 29 дек 2010 20:00 | 29 дек 2010 19:45,
58
Общински полицаи тръгват из София
Снимка: Булфото

От първи януари ще започне работа Общинската полиция в София като за нормалното функциониране на службата ще са необходими 300 души.

Това съобщи агенция Фокус като цитира председателя на Комисията по обществен ред и сигурност към Столичен общински съвет Ангел Джамбазки.

Първоначално между 100 и 150 души ще започнат работа.Те ще контролират спазването на наредбите на Столична община, регулирането на трафика, ще охраняват масови мероприятия и др.

„Полицаите, които ще работят в общинската полиция в София, са полицейски служители и методически се намират в структурата на МВР. Оперативно те ще бъдат подчинени на кмета Йорданка Фандъкова“, обясни Джамбазки.

Ръководството на новата структура най-вероятно ще бъде възложено на зам.-кмета Иван Сотиров.

Средствата за функционирането на общинската полиция ще се отделят от бюджета на Столична община. 

Общинските полицаи ще се водят т.нар. извънщатен състав на МВР, за да не се разширява щатната бройка на служителите в министерството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Общинска полиция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
6
 
! Отговори
Черен циганин преди 13 години
Ваша си е държавата каквото си искате това си правите . Конкурси ама друг път . То затова сте на това дередже . Имаш крава пиеш мляко . *** и да се биете в гърдите че сте много голями патриоти сте се усрали от всякога . Роби .
35
2
 
1
 
! Отговори
KOLKO преди 13 години
А колко от тях ще глобяват за домашни песове без каишка???А???
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Проверка на лична карта и кото си гастрольор крадец, бой, ама яко.
33
5
 
22
 
! Отговори
Евала ! преди 13 години
За друго пари може да няма, ама за назначаване и измисляне на нови полицейски служби има !
32
5
 
5
 
! Отговори
ЯШАР преди 13 години
нас *** нищо не може да ни спре.Светът е наш и ние го превземаме
31
6
 
7
 
! Отговори
an преди 13 години
IMA6E EDNA PESEN NA VASKO KRAPKATA. KOMUNIZMA SI OTIVA. OBA4E SEGA 6TE TRQBVA DA Q PREIMENUVA, KOMUNIZMA SE ZAVRA6TA.
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е много хубаво, само моля НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ПАЛКИ !Иначе има нужд от контрол, щото не остана здрав тротоар от бусове, сувове и кой ли не, за зелена площ няма изобщо да говоря, опаковки от кроасасни и фасове един върху друг, пълен коптор е София.Само да не се изживяват и те на "дай 20 лева", че това вече ще е прекалено.
29
1
 
9
 
! Отговори
Peter North преди 13 години
Минету и Поразяващата уста.
28
5
 
5
 
! Отговори
norm преди 13 години
Като чета перкулясалите ви изяви във форума не се учудвам,че сме най-бедната и изостанала държава в Европа,духовно бедна нация не може да е и финансово богата.В германия във всеки град има общинска полиция,която се грижи за реда в града.Немците да са по-зле от нас.
27
4
 
13
 
! Отговори
Моля ви се преди 13 години
А пък аз съм по-*** от Тиквата. Може ли следващия път мене да изберете за кмет? Ако трябва и Винету ще прочета.
26
1
 
9
 
! Отговори
хахахаха преди 13 години
кви обяви ви гонят БЕ. Какви конкурси сънувате? вие от марс ли падате!
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жени могат ли да кандидатсват? Днес бг пишете най-важното-къде е обявата за конкурса за работа като общински полицаи-много хора се интересуват! Супер работно място! Най-хубавата работа е да си общински полицай-моля-пишете къде е публикувана обявата за работа-за да подам документи! Щото нещо не мога да я намеря обявата за конкурса-та помогнете ми в кой вестник е публикувана обявата за конкурса
24
5
 
16
 
! Отговори
Общинския Хорейшо преди 13 години
Мисля че конкурса ще е в някой от апартаментите на Цветанов, но не се знае в кой и кога. Иначе по документи приемат-само членска карта на герб ти трябва. Никакъв лобизъм, всичко е честно та дрънка. Нов морал.
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз искам да кандидатсвам за тази работа-при частника е трудно, та затова и аз искам да стана общински полицай! но нещо обява за конкурс и аз не намирам,та наитина-пишете в кой вестник от коя дата е обявата
22
3
 
24
 
! Отговори
кога е конкурса преди 13 години
КОГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ПУБЛИЧНИТЕ И ЧЕСТНИ КОНКУРСИ ЗА РАБОТА? ЗАЩОТО УТРЕ Е 30-ТИ , А В СТАТИЯТА ПИШЕ, ЧЕ ОБЩИНСКАТА ПОЛИЦИЯ ПОЧВА ДА РАБОТИ НА 1 ЯНУАРИ. ТА АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КОГА И КЪДЕ ЩЕ СЕ ПОДАВАТ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА КОНКУРСА ЗА РАБОТА КАТО ОБЩИНСКИ ПОЛИЦАЙ, И КОГА И КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИКУВАНА ОБЯВАТА, КОЯЯТО ПО ЗАКОН Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПРИ КОНКУРСИТЕ. НАЛИ НАЗНАЧЕНИЯТА ЩЕ БЪДАТ ЧЕСТНИ-СЛЕД КОНКУРС!!!!
21
4
 
29
 
! Отговори
Смешници преди 13 години
Абе тия *** нещо за икономиката няма ли да направят?
20
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз мислех, че никога повече няма да избереме по-глупаво и слабоумно правителство от това на НДСВ, но явно съм бил в грешка. Аз лично на следващите парламентарни избори, ще гласувам за тези, които обещаят да отменят всички лобистки и *** закони, приети от т.нар. "управляваща" партия - герП.
19
6
 
22
 
! Отговори
Cop преди 13 години
Поредната дивотия на управляващите! Държавни служители подчинени на партиен кмет или зам. кмет, което си е същото, ще рече сливане на партията и държавата, ОБАЧЕ партията е над държавата!!!! Пак посткомунизъм с елементи на далверизация, да се лапат пари от данъците ни! Вместо да се тъси решение на болезнени проблеми като паркиране и кучета, те ще назначават верни на режима ***! Никога няма да гласувам повече за ГЕРБителите, нито за комунистическите им учители!
18
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ее е тва е - по цял ден ще си седят на топло в някое кафе или бензиностанция и тук таме ще се показват да изкарат някой лев а за да те назначат на тази длъжност трябва да спонсорираш някои хора поне с едно 500лева
17
6
 
21
 
! Отговори
Х. Лектър преди 13 години
Значи не само не намаляват щата на полицаите, не само увеличават бюджета на мвр, но сега наемат още полицаи, които ще харчат парите и ще взимат заплати от бюджета на Столична община, така ли? "Реформите" на "управлявашите" са като "новия им морал" - за нищо не стават.