57-годишен мъж се самоуби в центъра на София

Близо четири часа психолози се опитваха да предотвратят драмата
Обновена: 30 апр 2011 00:51 | 29 апр 2011 23:56,
325
57-годишен мъж се самоуби в центъра на София
Снимка: Архив Булфото

57-годишният Борислав Иванов, който в продължение на няколко часа заплашваше със самоубийство,
сложи край на живота си.

Около 19 часа в петък той се заключил в офиса си на ул. „Г.С. Раковски” и бул. „Дондуков”.

Близо четири часа психолози се опитваха да предотвратят драмата.

Още по темата
Остават неясни мотивите за действията на мъжа.

Борислав Иванов не е криминално проявен, а в петък празнувал рождения си ден. Той имал сериозни финансови затруднения, но не е ясно дали това е причината да посегне на живота си.

Служителите на МВР са положили всички усилия да предотвратят фаталния край.

„Предприехме тактика за повече преговори и за изчакване. Самият човек също поиска от психолозите отсрочка от два часа, въпреки това обаче не успяхме да предотвратим самоубийството", заяви пред Фокус старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

По информация на полицията Борислав Иванов има законно притежавано оръжие, но не уточниха как се е самоубил мъжът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Напиши коментар Коментари
297
1
 
2
 
! Отговори
lkjhg преди 12 години
jalko za istinskite hora -dobrite i mnogo ot4aqni hora ,ne moje ve4e da se izdarja ,stana yjasno v taq skapana darjava i sega 4akat na izborite da gi izbirat -a drygo da iskat????????????????????
296
2
 
3
 
! Отговори
селянина преди 12 години
Да го ду**те,комунисти омразни и прости...! Коилкото и да се напъвате - ще сте в канала на изборите наесен! от: народа
295
0
 
1
 
! Отговори
gerb do 311 преди 12 години
ей, другия път пак си изберете оригиналните комунисти, като мислите че Неосоц Бойко краде повече. Естествено, че ще сме по-бедни, малко ли тарашиха *** до 2009. Какво очаквате от тиквата, като има дс *** насекъде, жорко , ти от тех ли си, душа?Герб вероятно ще ме окраде достойно, но ще окраде и партията майка дето ме окраде. Дъщерята е по-млада, дълги връзи от по 75 години нямат бъдеще. Никога няма да отида на Тройния К**- резания, съветския и юпарския...
294
1
 
1
 
! Отговори
доганчо преди 12 години
хаха ще ми кацнете на мене българчета ---на другите избори като няма за кого да гласувате ще си останете вкъщи а моите орди от верни последователи ще ме гласуват и тогава ...тогава ще настане такъв живот ,че само си викам дано дано данооооооо
293
1
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
ТОВА СА ГЕРБ С ТЯХ СМЕ ПО БЕДНИ134 % е увеличението на здравните вноски, внесени от лицата, които са трайно безработни. До средата на септември са събрани 2 696 964 лева повече от вноски за здраве от тях. За деветте месеца на тази година по сметките на НАП от лица, които внасят сами здравноосигурителните си вноски, са преведени 4 702 573. лв., докато през 2009 г. трайно безработните са платили 2 005 609 лв.
292
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОМУНИСТИТЕ СЪСИПВАТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ.БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП: 27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ бивш член на БКП.ЦЕЦКА ЦАЧЕВА бивш член на БКП.Кристалина Георгиева бивш член на БКП КРЪСТЕНА НА СТАЛИН: КРИ СТАЛИН АНикой не попита Фандъкова дали е била член на БКП преди промените. Кой можеше да стане директор на училище тогава?ЕДИН ЧОВЕК ТУК КАЗА, ЧЕ БИВШИ КОМУНИСТИ НЯМА.
291
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СИ БОРИСОВ СЪСИПА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА И БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ КАТО НАНЕСЕ ЩЕТИ ЗА МИЛЯРДИ ЛЕВОВЕ И ВКАРА ДЪРЖАВАТА В ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА.САМО НАП Е СЪБРАЛ С 1 МИЛИАРД ПО-МАЛКО ПРИХОДИ ЗА 2010-ТА СПРЯМО 2009-ТА.ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И ДА НАМАЛИ ЧИСЛАТА ЗА ДА ЗАБЛУДЯТ НАРОДА, ЧЕ НАП СИ Е СЪБРАЛ ПАРИТЕ НА 100%-ТА.ГЛЕДАЙТЕ ЦИФРИТЕ И НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВИ МАНИПУЛАЦИИ И ЛЪЖИ ВИ ГОВОРЯТ ВСЕКИДНЕВНО.
290
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вицепремиерът Дянков изплаща ипотечен кредит в размер на 540 000 долара на къща за 2 млн. долара със заплата 3182 лева ...Блажиш ли, блажиш ли, блажиш.
289
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
07.06.2010 г. Бюджетна измама за над 1 млрд. лв. на Бойко Борисов и Дянков Симеон Дянков обяви сензационно, че правителството е открило скрити задължения на предишното правителство за 2,15 млрд. лв. за 2009 г.Премиера Бойко Борисов и финансовия министър Симеон Дянков са хванати в голяма лъжа и манипулиране на данните за държавния бюджет, представяни пред обществото с цел двамата да прикрият своя провал и да прехвърлят вината на предходното правителство. Дянков и Борисов е трябвало да избират между лъжата и признаването на пълния си провал. И са избрали лъжата.Бюджетът за 2009 г. завърши с кешов дефицит от 530 млн. лв. Официално записаният в Евростат дефицит на България за 2009 г. беше с близо 400 млн. лв. повече В началото на юни 2010-та правителството внесе в парламента актуализация на бюджета за 2010 г. То залага касов дефицит от 3.3 млрд.лв. Там обаче има само 660 млн. лв. за покриване на стари задължения към бизнеса. Въпросът е какво става с останалите обявени задължения известните 400 млн. лв. плюс "откритите" преди два месеца 1,5 млрд. лв. Губят се поне 1,2 млрд. лв. Единственият логичен отговор е, че никога не е имало такива задължения. И ако има някакви задължения, те са други (например към болници, невърнато ДДС и др.), а не "откритите" през април 2010-та. Тоест това са задължения на сегашното, а не на предишното правителство.
288
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БЪЛГАРИЯ ДРАСТИЧНО СЕ ВЛОШИ ОТ КАКТО БОРИСОВ УПРАВЛЯВА.България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин А-95 преди 1 год. и 8 месеца 1.80 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Постижения Борисови:Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 1,4млрд нагореАЕЦ БЕЛЕНЕ - 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Данък "колиба" вместо данък "лукс":)7% отстъпка плюс главниците и лихвите, дължими от държавата за забавяне и фирмите си получават дължимото от държавата:)Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.Благодарности към Борисов:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.ОТ КАКТО Е ДОШЪЛ БОРИСОВ НА ВЛАСТ ОПРЕДЕЛЕНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА РАЗПЛАЩАНЕ И НЕ СЕ ДЪРЖАТ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛБАРСТВАТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК.
287
3
 
1
 
! Отговори
klementa преди 12 години
vzemi se gramni nqkade be bastun sofianski! Zaradi *** kato tebe darjavata e v tova sastoyanie.Razsajdavash kato tipichen bg politik.
286
1
 
10
 
! Отговори
... преди 12 години
Еми и аз се чудя...себе си ли да ликвидирам, или климатиците на комшиите (5 на брой) който тая зима ми *** мамата, и още една зима няма мога да преживея...или те или аз ще е :(
285
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дааа, такива неща се случват в държавата завладяна от чалгата и управлявана от мутрите.Простащината е навсякъде.Който може да се маха.
284
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе то Бог да го прости човека,сигурно си е имал причини,ама ако от финансови съображения вземем да се самоубиваме,ще се затрият повечето българи!То добре,че сме яки магарета-и на товар носим,и на бой,и нямаме и пари за пистолети да се гръмнем,че то иначе...
283
0
 
26
 
! Отговори
То бива, бива ама преди 12 години
"Борислав Иванов не е криминално проявен, а в петък празнувал рождения си ден. " ЧОВЕКЪТ НЕ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЧЕ ДА МИ ПИШЕТЕ, ЧЕ НЕ Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН.КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИТЕ НЕ СЕ САМОУБИВАТ , ПРИ ФИНАНСОВО ЗАТРУДНЕНИЕ, АМИ ВЪРШАТ НОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ЯСНО ЛИ ВИ Е?
282
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КАКВО ОБЕЩА БОЙКО ПРЕДИ ДА ПОСТЪПИ НА ВЛАСТ? "ОЩЕ СЪС ВЛИЗАНЕТО МИ ВЪВ ВЛАСТ, СЛЕД 1 СЕДМИЦА НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ЩЕ БЪДАТ СВАЛЕНИ" Е ОЩЕ СТОЯТ ДАЖЕ НЕ СЕ Е И ОПИТАЛ ДА ГИ СВАЛИ. ДАЖЕ И ЖУРНАЛИСТИДЕ ВЕЧЕ ПОЧНАХА ДА СЕ БАЗИКАТ СЪС НЕГО ЗА МЕСЕ ГО ВЗЕХА........... ОНИЯ ДЕН ГО ПИТАТ БОЯДИСАХТЕ ЛИ СИ ЯЙЦАТА ХАХАХА А ТОЙ ВИКА КОМЩИЙКИТЕ ЩЕ МИ ДАДАТ ОТ БЛОКА ХАХАХАХА "СРС" "ЩОМ СЪМ КАЗАЛ ЧЕ НЯМА ДА ГО ЗАКАЧАМ, ЗНАЧИ НЯЯ ГО ЗАКАЧАМ" ХАХАХАХАХАХА
281
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как пък някои задоволен олигарх не се самоуби !Все от немотия
280
1
 
9
 
! Отговори
Предложение преди 12 години
Няма страшно докато го правят сами без да им се влияе от някоиДано не се намери някои като Бен Ладен да организира Самоубийците !
279
5
 
21
 
! Отговори
До 294 преди 12 години
БОЙКО СИ *** ПАТЕКИТЕ И ХОРАТА ГО НАМРАЗИХА. ОБАЧЕ ПРЕДИ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР ГОЛЕМИ ПРИКАЗКИ ИЗПРИКАЗВА. ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА Е СБЪРКАНО ДОРИ И НИЕ ЩОМ НЕ СЕ ВСИГАМЕ НА БУНТ А ВМЕСТО ТОВА СЕ САМОУБИВАМЕ ОТ МИЗЕРИЯ.....................
278
5
 
8
 
! Отговори
До 294 преди 12 години
БОЙКО СИ *** ПАТЕКИТЕ И ХОРАТА ГО НАМРАЗИХА. ОБАЧЕ ПРЕДИ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР ГОЛЕМИ ПРИКАЗКИ ИЗПРИКАЗВА. ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА Е СБЪРКАНО ДОРИ И НИЕ ЩОМ НЕ СЕ ВСИГАМЕ НА БУНТ А ВМЕСТО ТОВА СЕ САМОУБИВАМЕ ОТ МИЗЕРИЯ.....................