Общината отказа да е съорганизатор на гейпарада

Маршрутът на "София прайд" обаче ще е обезопасен
9 юни 2011 14:26,
314
Общината отказа да е съорганизатор на гейпарада
Снимка: архив Булфото

Столичната община отказа предложението на левия общинар Георги Кадиев, "Московска 33" да стане съоржганизатор на гейпарада в София, планиран за 18 юни.

Още по темата
2 юни 2011 09:43
568

"По никакъв начин не приемам шествието като маркетинг и реклама на различната ориентация", обоснова се Кадиев, но общинарите го бламираха.

Преди седмица представителите на ЛГБТ организаторите на "София прайд" обясниха пред кмета  Йорданка Фандъкова, че не искат финансиране от страна на общината, а подкрепа.

Днес зам.-кметът Иван Сотиров обяви, че маршрутът на шествието вече е съгласуван с полицията.

По думите му по същото време и по същия маршрут няма да се допусне да има други мероприятия, взети са всички мерки за безопасността на проявата, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
1
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 12 години
Обратните не е редно да афишират сбърканата си ориентация, макар че не са виновни за нея. Страшното е, че се опитват да развращават младежта. На младите всичко ново им е интересно. В древния Рим упадъка на нравите и сексуалната свободия са довели до загиването му. Не вярвам в скорошен свършек на света,но има вече събития, твърде обезпокоителни..измирането на пчелите, активиране на вулканичната и земетръсната дейност, видиотяването на човечеството и т. н....
295
4
 
2
 
! Отговори
пловдив преди 12 години
БИБЛИЯ Новий завет Послание на св. ап. Павла до РимляниГЛАВА 1 стих 27. също и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други, и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда.28. А понеже се не опитаха да имат Бога в разума си, то Бог ги предаде на извратен ум - да вършат онова, що не прилича,
294
3
 
4
 
! Отговори
а преди 12 години
БИБЛИЯ Ветхий завет 3. Трета книга Моисеева Левит Глава 18 стих 22. Не лягай с мъж като с жена: това е мръсотия. Глава 20 стих 13. Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях.
293
1
 
1
 
! Отговори
21 преди 12 години
Не си прав
292
4
 
7
 
! Отговори
до 300 преди 12 години
Има много хора с увреждания.Това е тъжно, но не смятам, че трябва да се правят паради с това, кои, колко са увредени.Освен хормонални има и други увреждания, но хората с такива не парадираме с тях.Хаиде и вие по-скромно.
291
2
 
6
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 12 години
Разочарован съм от Фандъкова! :(
290
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вие викащите просто не знаете какво е да си хомосексуален и да имаш ниско самочувствие. Целта на подобни паради е гей обществото да си върне това, кеото му принадлежи - високото самочувствие и самооценка!Ние все пак сме по-добри от т.нар. "нормални'.
289
6
 
9
 
! Отговори
Vesso преди 12 години
Какво искат да демонстрират?Тази снимка е достатъчна да предизвика отвращението ми,ако това е целта.С този парад, парадиращите със сексуалната си ориентация не нарушават ли правата на по-голямата част от хората,които за да си спестя отвращението ще трябва да избегнат маршрута му?
288
6
 
8
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: 123 (номер 296)А тебе кой те задължава да ходиш на такъв парад, че да пищиш?Едно време ни караха задължително да ходим на паради и манифестации.За 9 септември, за 1 май, за какви ли не щеш комунистически празници.А ти защо пищиш, като че ли някой те е хванал насила да те води на гей парад???Който му се ходи да ходи, който не му харесва да не ходи! Чудо голямо е станало!
287
2
 
7
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: НиколайЛично аз също нямам отношение към гей обществото и не ме вълнува.Обаче мога само едно нещо да ти кажа. Не ти го пожелавам в никакъв случай, но твоят син утре може да "цъфне облечен като Мадона" и да ти каже: "Тате отивам на гей парад!". Ти може да му извъртиш десет шамара, да го пребиеш, и той пак ще отиде на гей парад. А може и да не се върне след това или да си доведе гадже. Пак повтарям - не ти го пожелавам, но все пак се случва. Така че пак си помисли ...
286
8
 
8
 
! Отговори
123 преди 12 години
Защо изобщо трябва да има такъв парад ???Ако не бях на работа тогава бих отишъл да ги попсувам и целя с *** и камъни!!!
285
5
 
3
 
! Отговори
Леле преди 12 години
Георги Кадиев гей ли е? И ако не защо подкрепя тяхната кауза? Или иска повече гласове за изборите да идат за него... И защо Общината ,която е представител на държавната власт ,трябва да бъде съорганизатор???!?! Те отказват какво ли не ,защото все нямат пари , а да участват наравно с организаторите на гей парад , ми звучи като жива порнография!!!!Да оставим настрана ,че въпросната проява просто ще опразни улиците от нормални хора ,които се отвращават от тази показност!
284
7
 
18
 
! Отговори
Николай преди 12 години
Лично аз нямам отношение към гей обществото (не ми харесва идеята признавам) , но точно това не мога да го понеса.Може ли 500 ***(с извинение) да се разхождат и на показ да си натрапват своята сексуалност.За мен гейовете са болни хора.Не е по правилата на природата.Освен това дават лош пример на младото поколение .Утре ако ти цъфне сина облечен като Мадона и ти каже"Тате отивам на гей парад" аз лично, не дай си боже, ще му изввъртя един.Въпреки, че съм на 20 и съм либерален това не го одоб.
283
4
 
4
 
! Отговори
Аби преди 12 години
Гей-парадите се организират от Антидефламейшън лигата на Абрааам фоксман. Ето ви линк.adl.org/Фоксман подкрепя като компенсация всички групи, които са били смятани за нисши от Хитлер. Той открива антисемитизъм навсякъде и във всичко. Например под ударите му паднаха Чарли Шийн и др. В сайта му можете да намерите и сумите, които плаща и на България като компенсация за спасяването на евреите. Изглежда дава и за провеждането на гей-парадите, но в случая не е дал/платил на общината.
282
4
 
1
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
В Библията-Стария завет пишеше за хомосексуалистите моля да дадете цитата ако го имате
281
6
 
6
 
! Отговори
valentin преди 12 години
Бих желал да пребия няколко ***!!!
280
11
 
13
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Никой не може да ме убеди че съществото на снимката е нормално, симпатично и достойно за възхищение. Буди отврат и желание да го удариш. Трябва ли непременно да ни се врете в очите бре *** сатанински? Никой не ще да ви гледа позорището.
279
5
 
8
 
! Отговори
jan преди 12 години
Ало Другата България!Доказваш действителното си здравословно състояние. Това, че си в някаква помийна яма с други подобни на теб, не ти дава основание да ги смяташ за всичките мъже на света. 99% от истинските ви ненавиждат. Отврат за мен е дори да комуникирам с тебе. Скрий се!
278
5
 
7
 
! Отговори
погнусаааа ! преди 12 години
Независимо от негодуванието на болшинството, парад ще има! "Шамар да е, аванта да е!"
277
8
 
15
 
! Отговори
blackradio преди 12 години
Хей Толерантните, Разкрепостените и Модерно мислещите, ако имате деца им обяснете какво е това "гей" и как живеят "гейовете" за да са в тон със съвременните тенденции. Иска ми се да ви слушам и гледам и да се смея когато децата ви, неомърсени още от скапаната ни действителност, ще ви задават въпроси и въпроси и въпроси....И основния въпрос "ми те как си правят деца ?" Хохохохоох