Двама пешеходци гинат на тротоара, пометени от две коли

БМВ и Ауди катастрофираха на бул. "България" в столицата
Обновена: 5 авг 2011 14:04 | 5 авг 2011 08:57,
392
Двама пешеходци гинат на тротоара, пометени от две коли
Снимка: архив Булфото

Двама пешеходци загинаха, след като бяха пометени от две леки коли на бул. „България“ в столицата около 1 часа тази нощ, съобщиха от МВР.

Загиналите са мъж на 34 години, който е починал във ВМА, и жена на 39 години, която е починала на път за "Пирогов". По време на инцидента хората са се намирали на спирка на градския транспорт.

Две коли с марка БМВ и Ауди са се движели една след друга по булеварда в посока от бул. „Иван Евст. Гешов” към бул. „Гоце Делчев”.

По първоначална информация БМВ-то се е движело с бавна скорост, но покрай него профучало аудито. Двете коли се ударили странично, излезли от пътното платно, забили се в тревните площи и помели хората на спирката в района на площад „Ручей“.

Аудиото е управлявано от 23-годишен шофьор, а БМВ-то – от 21-годишен младеж. Двамата шофьори не са пострадали, а дрегерът не е отчел алкохол в кръвта им.

Работата по случая продължава за изясняване на механизма и причините за възникналото произшествие. Назначени са експертизи. Направен е оглед на местопроизшествието и на двата автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.