Не съм целял пост, а не съм го и мечтал!

42-а от 55 присъствали общинари харесаха Елен Герджиков
Обновена: 12 яну 2012 12:12 | 12 яну 2012 12:08,
26
Не съм целял пост, а не съм  го и мечтал!
Рамо до рамо - старият и новият. Снимка: БТА

Елен Герджиков бе избран за председател на Столичния общински съвет.

На проведеното тайно гласуване "за" кандидатурата му са гласували 39 общински съветници, недействителните гласове са 3, като това са били празни пликове.

Още по темата

Общият брой гласувалите общински съветници е 42-ма, от 55-ма присъствали.

До избора на Герджиков се стигна след като във вторник досегашният председател Андрей Иванов подаде оставка.

На заседанието днес Иванов благодари на колегите си за успешния мандат.

"Проведохме един мандат, който беше мандат на реформи, беше успешен мандат за целия общински съвет и аз искам да благодаря на всички, които бяха участници в този процес", допълни той.

Иванов пожела на бъдещия председател на общинския съвет и на колегите си да се работи в посока градът да стане справедлив и хубав.

"Естествено, че се вълнувам изключително. Това е изключително висок пост, който не съм целял, не съм мечтал, не е бил цел в живота ми, но нашата работа изисква от нас - да поемем отговорности", каза на свой ред Герджиков.

"Искам да работим всички заедно, защото това е единственият начин да направим онези промени, които искаме, и да изглежда градът ни добър за живеене и желан от хората, които живеят в него", допълни той.

Кметът Йорданка Фандъкова пък му пожела много сили и енергия.

"Искам да заявя категорично, че сигурно има хора, които искат да има лагери, битки в групата на ГЕРБ или между мен и мои колеги. Не сме тук, за да водим лични битки. Искрено се надявам, че ще продължим с диалог. Искам активност, енергия, много работа", допълни кметицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама тия са си ТИКВИ,все едни с глави като ТИКВИ!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още една *** майка!Като е Елен има ли си рога?
22
0
 
2
 
! Отговори
ТР преди 12 години
Наистина хляб в жълтата музика сега няма, хлябът е в Общинския съвет,та дори има за пасти и луканка Всичко в ГЕРБ е случайно,дано да имаме късмет,но сега ще ви покажа,още веднъж защо Публичният Търговски регистър не е хубаво нещо ! Никъде в Европа няма свободен достъп до Търговския регистър навсякъде е свободен, но срещу пари и така винаги тоя който иска да надникне в твоето досие остава следи! У нас напълно безплатно и напълно анонимно! Сега това което ще ви покажа не ми е приятно,защото нека му дадем шанс на младежа да се докаже, но дано малко поне да стресне управляващите и да започнат да действат не импулсивно, не случайно, а напълно осъзнато и прагматично! Ето какво разбрах само за 5 минути! Лицето ЕЛЕН СТОЙЧЕВ ГЕРДЖИКОВ участва/участвал в следните фирми:А истината е,че няма бивш съдружник винаги твоето влияние и следа остава! 1.СТРЕТТО" ООД 2.СТАРТ 26" ЕООД 3.ЕВРОПЕЙСКИ ИЗТОЧЕН БРЯГ" ООД - продължава: ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ И УСЛУГИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, СТОКОВ КОНТРОЛ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ, ДРУГИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГ, ЕКСПОРТ И ИМПОРТ съдружници: ФИЛИП КИРИЛОВ ГРИГОРОВ ЕВГЕНИ СТЕФАНОВ НИКОЛОВ ЕЛЕН СТОЙЧЕВ ГЕРДЖИКОВ 7206076240, с адрес: гр.София,ул.Хр.Георгиев 4,ет.4,ет.4 4.МОНО 2009" ООД - продължава УПРАВЛЕНИЕ НА ПИТЕЙНИ ЗАВЕДЕНИЯ, НОЩНИ БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, КАФЕНЕТА, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА ВИНО И СПИРТНИ НАПИТКИ, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ. КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА. Съдружници: ФИЛИП КИРИЛОВ ГРИГОРОВ ЕЛЕН СТОЙЧЕВ ГЕРДЖИКОВ Така, какво правим сега? България продължава да бъде по европейска държава от Германия, Франция като имаме напълно свободен достъп до Търговския регистър! Това воайорството лично на мен не ми харесва! България ще влезе в Гинес като единствената страна по католик от папата и в която НАП е поставила касови апарати със СМС на всички търговски обекти, както и на всички кафе автомати! България най-бедната икономическа страна прави всичко възможно да съсипва малкия бизнес и да прави живота на малкия човек напълно несигурен като личните му данни можете да ги намерите навсякъде от избирателните списъци през кадастъра където са нашите сканирани нот.актове до Търговския регистър! Воала!!!! Иначе не се съмнявам,че Елен нищо няма да промени защото и той е част от статуквото,но? Дано малко поне се стреснат властимеющите , но не вярвам!
21
0
 
2
 
! Отговори
Докторо преди 12 години
Ми убаво, като не си го искал, що го прие? Не на мен тия простотии "да се работи в посока градът да стане справедлив и хубав" що за комбинация от думи? Тия простаци само на Бойко се мазнят, спомням си един виц на съвещание на СОС Бойко Борисов лично изгасил рожар в Пловдив. А деца сега кажете защо продължаваме да търпим простаци?
20
0
 
6
 
! Отговори
М-р Х преди 12 години
Наскоро Бойко рече, че трябвало да му издигнем паметник. По тоя случай ще кажа един виц - Александър Велик щял да превземе Тива, но се появил голям стратег и я спасил. жителите на града започнали да умуват как да му благодарят - да му издигнем паметник - хрумнало някому. - не може - паметник се дига само на покойник - възразили. тогава да го убием... И аз предлагам да издигнем един паметник на Борисов... Бързо ще се отръвем от него.
19
0
 
7
 
! Отговори
УРОДИ на снимката преди 12 години
Пренареждане на пионките на ГЕРБ лапат здраво по добри са дори и от ДПС и БСП взети заедно при тях олигарсите станаха по силни от всякога. Лукойл си прави с цените каквото си реши въпреки фишеците на Гойко преди няколко месеца всичко е само театър на бившата мутра и настоящ премиер.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
stariq KRADEC SI TRAGVA IDVA NOVIQ NA KONCI .EIII TOVA POLITIKA E NAI MRASNOTO NESHTO NA SVETA .A NASHITE NE SA NIKVI POLITICI .MUTRI POLITIK NE SE STAVA EII TAKA POKOLENIQ TRQBVA UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU KRADCIII V SOFIQ .EDIN DEN SHTE OSTANAT SAMO *** I TEZI V PARLAMENTA
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най- напред бай Митко беше селски кръчмарин - и се научи да лъже, а след това - селски кмет - и се научи да краде, а сега, о, сега той е вече видно политическо светило, което доста изкустно ходи на два крака, гордо носи европейско сетре и си подстрига брадата във вид на дебърска тесла - признак, че принадлежи към ония български граждани, които носят името интелигенция, боравят с най-големи работи и патриотически глождат по някой обществен кокал.Майстор Гочо Зулямът
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Освен името си Eлен, общинарят държи и други имена, станали нарицателни за управлението на ГЕРБ като: "Градим България", "Открито управление гарантирано от ГЕРБ" и "Добри идеи за София в добри ръце".Оказва се, че Елен Герджиков е идейният родител на тези слогани.
15
0
 
8
 
! Отговори
pege преди 12 години
Предшественика му е за южно изложение
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кон до коня, мила моя майно льоелен до елена...
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви е крадци раждала, раждала, ражда и днеска, българска майка демокрадска!
12
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВСИЧКО ВЪРВИ ДОБРЕ...НА ПРАВ ПЪТ Е БЪЛГАРИЯ.ЩОМ КРАДЦИТЕ НА СТАНИШЕВ НЕ СА ДОВОЛНИ,ЗНАЧИ ЧЕ ГЕРБ СЕ СПРАВЯТ КАКТО ТРЯБВА.
11
0
 
8
 
! Отговори
Един преди 12 години
А като стана дума за ционери, та се сетих. Имам приятел с вила в едно село преди Петрохан. Та като му ходя на гости карам с десните гуми в канавката, за да не ме срещне кортежа на баш Ционера откъм село Шума. После винаги имам морска болест.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аре бе, ееехехехееххехехеехе не бил целял, не бил мечтал хахахахахаха аре на нас тия, някой чужденец да го каже дето не го знаем, да му повярваме, а то нашенец...
9
1
 
10
 
! Отговори
до: 9 преди 12 години
Пожарникар и физкултурник вече има. Трябва да е военен старшинка хи-хи...
8
1
 
13
 
! Отговори
зрител преди 12 години
Дайте малко инфо за Еленчо-пожарникар ли е,милиционер ли е,физкултурник ли е....
7
1
 
13
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 12 години
Странджа, я си помисли малко - Елена не е ли достоен заместник на Андрея?Цвъчко не е ли достоен заместник на Боко?Новата правосъдна зам.министърка не е ли достойна замесничка на Калина Илиева?И т.н. ит.н. .....Гарантирано от ГЕРБ !Пу, писна ми!
6
3
 
16
 
! Отговори
Е ДА преди 12 години
ПАНАИРИ,ПАНАИРИ!!!!!
5
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОЗИТИВЕН И ЧЕСТЕН ЧОВЕК.ТОВА ВИЖДАМ В ЕЛЕН ГЕРДЖИКОВ.Дано.