Линейка и кола на НСО се удариха в центъра на София

При инцидента няма тежко пострадали, разследват кой е виновен
Обновена: 20 юни 2012 14:38 | 20 юни 2012 14:30,
191

Снимка: Булфото

Линейка и автомобил на НСО се удариха на кръстовището на булевардите "Княз Дондуков" и "Васил Левски".

Инцидентът е станал около 12.30 часа. Автомобилът на властта се движел по "Дондуков" посока центъра, а линейката – към Сточна гара.

Според очевидци линейката е била с включени светлини и сирена, а "Мерцедес"-ът на НСО е минал на зелено, без да даде предимство.

От удара автомобилът на "Бърза помощ" се е преобърнала на пътното платно. От МВР съобщиха, че в колата на спешна помощ не е имало пациент, а само лекар. Линейката е отивала на адрес след спешно повикване. 

Тежко ранени и жертви на инцидента няма. Тепърва ще се изяснява кой е нарушил правилата за движение.

Това не е първият случай, в който кола на службата се замесва в ПТП.

През май 2010 г. пилотна кола на НСО, предвождаща президента Георги Първанов, и автомобил с кърджалийска регистрация, се удариха на кръстовище в града. Тогава инцидентът също се размина без пострадали.

През февруари 2011 г. пък стана катастрофа с правителствения кортеж. "Фолксваген Пасат" беше ударен от кола на службата на връщане на Бойко Борисов от Годеч към София на завой малко след Бучин проход.

В края на януари 2011 г. кола на НСО пък изблъска от пътя движещ се от София за Плевен автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Минах от там малко след катастрофата, направо не повярвах, че се е разминало без жертви- Мерцедесът беше помлян отпред и не видях да има синя лампа отгоре. Тия от НСО са виновни, на линейка се дава винаги път, когато е с включена сигнализация, но те вявно си мислят, че за тях правилата не важат!
129
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Тази държава никой за нищо не носи отговорност, за това живеем в едно постоянно де-жа-вю то не гърмяха 4 пъти складове, кучетата ни убиват по улиците, язовири ни заливат и давят, тези полумутри от НСО напровиха хиляди простотии и няма кой да им обясни поне линийките да пазят. ДА Е ЧУЛ НЯКОЙ ДА ИМА ОСЪДЕНИ ИЛИ НЯКОЙ ПОЛИТИК ДА Е ПОЕЛ ОТГОВОРНОСТ,НЯМА И НЯМА ДА ИМА- РАЗЧИТАТ ДА ЗАБРАВИМ И НИЕ ЗАБРАВЯМЕ- ДА ИМ Е ЧЕСТИТО.
128
0
 
37
 
! Отговори
НСО и ГМО преди 11 години
по костово време, заради една катастрофа с такси, щеше да падне цялото правителство, тук не бяха лош материал, кучета, хора умряха от кучета, не бе ГМО, не бе НСО не бяха лобисти за горите, хора смачкани от кортежите със малки деца в колата и линейки АМА КВО ЛИ НЕ БЕШЕ - кво правите ве СПИТЕ ЛИ , В ТАЯ ЛИНЕЙКА МОЖЕШЕ да са ДЕТЕТО или родителите ВИ СПИТЕ ЛИ - НЕЩАСТЕН НАРОД ТРЯБВА ЛИ ДА СТАНЕ НЕЩО КАТО КАТУНИЦА ДА СЕ СЪБУДИТЕ
127
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иване, това е президент на Франция, не е Бочооулу, Цочооулу и Дянко Хаирсъъзина
126
2
 
35
 
! Отговори
СЕ Е БИВАЛО, АМА... преди 11 години
СЕ Е БИВАЛО, БИВАЛО, АМА ТАКОВА НЕЩО, НИТО ПО ТОШОВО ВРЕМЕ, НИТО ПО ЦАРСКО ВРЕМЕ, НИТО ПО МУТРЕНСКО ВРЕМЕ, НЕ Е БИЛО КАТО ПО БОЙКОВО ВРЕМЕ - ТУЙ МИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ. ТАКОВА ЧУДО НИ В СОМАЛИЯ, НИ В ЛАТИНО-ДИКТАТУРИТЕ НИ В ДЖАМАХИРИИТЕ ГО ИМА. ВСИЧКО МИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ. А НЯМАЛО ПРОИЗВОЛ. ЕЕЕ Б...А..... СИ ДЪРЖАВАТА , ЕЕЕЕЕЕ Б......А..... СИ ТЪРПЕНИЕТО ВОЛСКО И РОБСКО
125
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази организация НСО трябва да бъде забранена, а тарторите ѝ да бъдат изпратени в затвора.
124
0
 
12
 
! Отговори
ivan преди 11 години
a kakvo e stanalo s pacienta ot speshnij signal?¿
123
1
 
5
 
! Отговори
tinko преди 11 години
kakvo go interisuva tozi hermafrodit boiko,4e 4ovek moje da umre negovite avtomobili sa s predimstvo,toi pak e barzal da prereje nqkoq lenta ili da otiva v deliormana da igrae ma4 6toto e golqm sportist.
122
0
 
21
 
! Отговори
bez ime преди 11 години
Тези от НСО са Големи ЛУМПЕЛИ те за друго не стават освен да предизвикват ПТП-ТА.
121
15
 
2
 
! Отговори
МИМА преди 11 години
А ако колата не еше на НСО, а я караше бременна жена с дете отзад дали нямаше да си промените мнението за виновника , а???
120
1
 
3
 
! Отговори
tinko преди 11 години
tezi ot nso i ot obkrajenieto na boiko se mislqt za golqma rabota,no 6to ne mi se padne edin takav gazar na men da ne mi dade predimstvo, ne me interisuva na kogo e kolata i koi e v neq dali boiko ili maika mu njma zna4enie blaskom go i go izhvarlqm ot patq i prodaljavam a toi da mre ako iska.
119
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забележете какви светлини имат Нсо(LED оригинални) а линейките някакви турски или китайски,какви коли карат НСО?-Мерцедеси и т.н значи няма пари за спешната помощ а има пари за НСО???С парите за един такув Мерцедес може да се купят 2 линейки 4x4 например.И няма значение дали и НСО е била с пуснати сигнали-винаги линейката е с предимство.Незабавно трябва промяна в закона и да се забрани на НСО да ползват сигнали и светлини-те за никъде не бързат както по света кортежи спират на червен светофар-няма по важно от линейката която бърза да спаси дете и изобщо човешки живот.А вие българи продължавайте да мълчите и утре когато линейката закъснее и ваш близък умре-сърдете се на НСО и депутати и министри.Точка.
118
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
качете повечко снимки на автомобила на НСО какво сте ги скрили ,само един път ли ви позволиха да щракнете виновника за катастрофата ...продажници смотани-журналисти продажни
117
2
 
22
 
! Отговори
ууууууу преди 11 години
колата на НСО нещо много малко снимка има,на линейката 5 снимки,на колата на власта една скрита снимчица,жалки ***,винаги сте били слуги на власта....
116
2
 
19
 
! Отговори
държавни мутри преди 11 години
Тез НСО *** ралиджиите,уж големите тигри,с голяма подготовка,а постоянно правят издънки..Не може постоянно тия хора да мачкат нормалните граждани който им плащат заплатите,и да се държат се едно са бесмъртни нинджи..Абе тия кадето излязат съсдават напрежение у нормалния човечец който си пъпли по пътя и идват тия,аз им викам легални мутри,пазите на големите мутри от народното събрание,на тях май няма кой да им каже нещо.Сега всичко тиьо мълком ще мине и замине,а оня ще пие едно уйски за линейка
115
1
 
20
 
! Отговори
al преди 11 години
отново инцидент с всевластващите *** от НСО. АЛОООО бездарници такива ,спрете се. Линейката е тръгнала да спасява дете ,а оня *** от НСОто за куде се е разбързал......?????
114
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
prez denq NSO, vecherta rutinni mutri ...
113
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колите на НСО трябва да се движат с полицейска кола отпред която да предупреждава че водачите на въпросните автомобили са със специални разбирания и не може да се разчита на тяхната адекватна реакция
112
4
 
20
 
! Отговори
ан преди 11 години
ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ ВОДАЧА НА ЛИНЕЙКАТА Е ВИНОВЕН. ПЪРВО. ЗАЩО КАРА СЪС СИРЕНА? ВТОРО. ЗАЩО БЪРЗА И МИНАВА НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР? ТРЕТО. ПАЦИЕНТА ЗА КОЙТО Е ТРЪГНАЛ ДА ВЗИМА И ДА ЗАКАРА В БОЛНИЦАТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА ДОКАТО УМРЕ. ПО ВАЖНОЕ ДРУГАРЯТ СЪС ЛУКСОЗНОТО ВОЗИЛО КОЕТО Е КУПЕНО С ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ НАС ДА МИНЕ ПРЕДИ ЛИНЕЙКАТА. ЗА НЕГО ЗАКОНА И ПРАВИЛНИКА НЕ ВАЖИ. ТОЙ Е НАД ЗАКОНА И САМО БОГ МОЖЕ ДА ГО СЪДИ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА МУТРО-КОМУНИСТИТЕ И ЩЕ ЖИВЕЕТЕ НЕ ЩЕ СЪЩЕСТВУВАТЕ КАТО ***
111
2
 
11
 
! Отговори
Гогата преди 11 години
НСО се превърна в мутренска организация откакто Боко взе властта и се държат като борците в черните бронирани джипове