Самоубийство в софийски мол

Мъж скочил неочаквано от вътрешен балкон, падайки на пода в "The Mall"
Обновена: 5 май 2013 20:14 | 5 май 2013 16:35,
179
Самоубийство в софийски мол
Снимка: Bulphoto

Мъж се е самоубил преди минути в мола на “Цариградско шосе“ в София, съобщи КРОСС.

Мъжът на видима възраст между 40 и 50 години е скочил ненадейно от един от вътрешните балкони и е паднал на пода на партерния етаж.

Никой от намиращите се наоколо многобройни посетители не е успял да го възпре от фаталния скок. Всичко станало за секунди.

От информационния център на мола не дадоха официална информация по телефона.

Пристигналият екип на Спешна помощ само констатира смъртта на поредния самоубиец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: молсамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
16
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
Аз си го живея ама след като един хипар създаде нов спорт -самозапалване с летален краи!Много им здраве и на журналистите и на политиците ,че изопачиха едно деяние преписаха му мотив и ви го върнаха като модел на подражание!!!Е това ме гнуси ,българина си е загуби ценностната система ,а без такава ...плъок!С тея заплахи на съдбоносна основа ,да вземеш да изплашиш някои де живее в Ж.К !
49
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...българската икономика не може да изхранва повече от 4 млн. души...Българското земеделие може да изхранва 30-40 млн. При ТКЗС се произвеждаха 10 млн. тона зърнени храни(за 8 млн. са нужни около 2 млн.т.), 45 млн. домашни птици, 9 млн. овце, 800 хил.домати-само износ 200 хил., толкова грозде, плодове-невъзможност да бъдат обрани дори от студентски и войнишки бригади, планини от боб, ...
48
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...аз лично съм виждала самоубиец да скача през от балкон...Съседката ми - около 50 годишна-скочи от балкона преди време, седмица след това един съсед -старец скочи поради липса на пари за лекарства...Знам около десетина случая на самоубийство на хора в София и селото на дядо ми, лично...
47
3
 
42
 
! Отговори
потребител преди 11 години
с тез цени в мола е нормално да откачиш
46
9
 
10
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Абе другари, днес не се работи не знаете ли, грях е ? Ама вие сте си безбожници. Разбирам ви всъщност - още няколко дни после пак ще сте безработни, защото няма да сте нужни никому. Жалко за човечеца, кой знае какво ми е било на главата.
45
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едно *** заради една лека жена се беше врязало в автобус в които патуваха поне 50 човека!Толкова за тея безодговорните егойсти!И хич не ми се сърдете ,че казвам истината!Един познат работи под Аспарухов мост ,да вземете да го питате колко са красиви като се размажат за някоя глупост!А днес на Великден точно за хвърлил се от мола незадоволен консуматор изобщо не ми пука!
44
13
 
17
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Горкият - гледал е новия клип на Веселин Маринов и не е издържал:(
43
6
 
3
 
! Отговори
До 41 преди 11 години
Не, тогава бях на 12 и видях хора как се самоубиват. Пий си лекарствата и бягай да плюеш някой друг.
42
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 36 ***, в планът си пише че в този си вид (енергонеефективна, морално остаряла, бързо губеща външните си пазари) българската икономика не може да изхранва повече от 4 млн. души след 5 години, и точно за това е този план, за да не се стига до това. Ей тези неща бяха казани в прав текст, ама нямаше кой да чуе. Това което се случи е точно това което пишеше че ще стане, ако не изпълняваме препоръките в плана. Ама чутурките ви трудно ще го проумеят.
41
0
 
20
 
! Отговори
до 46 преди 11 години
Преди седмица-две в сайта на Ал Джазира четох, че в Индия след ПТП с участието на скутер, на който са пътували мъж, жена и малко дете и автомобил, четири часа(!!!) никой не е искал да спре и да помогне на мъжа, който е гледал как жена му и детето му издъхват в ръцете.Останалото, като размисъл в какво сме се превърнали, ние, хората, оставям на теб.
40
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да го прости човека и дано намери мир там горе!Само на мен ли ми прави впечатление, че последните месеци зачестява броя на самоубийствата?
39
7
 
33
 
! Отговори
v преди 11 години
100 % съм сигурен ,че ако по високоговорителите в МОЛа обявят ,че пускат на промоция LED телевизори с 30% намаления, то всички ужасени от самоубийството граждани биха го забравили на секундта и втурвайки се бясно към бленуваната техника ,щяха да прескачат трупа без въобще да се интерсуват от него.
38
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 42 Стига си философствал, *** такъв. Само Бог знае какво му е било на човека. Живей си живота и се моли да не те удари горния,че ше видиш долния.
37
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самоубииството е вид отсяване на тея с лабилната психика!Има едно нещо дето се нарича естествен подбор ,а за човека не мускулатурата ,а мозъка е доминиращото.Страхът от смърта е закодиран,затова и саможертвата е нещо велико ,а самоубииството гнусно дело!
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тц тц тц ужас... преди четях такива новини за Америка.. и си казвах.. тия там са болни хора.Е ето че не след много дълго и ние се заразихме от тази болест...
35
14
 
6
 
! Отговори
Granatomet преди 11 години
И сега герберастките медии ще изкарат човека най малкотолуд,с проблеми в семейството, наркоман, пиян ,неизлечимо болен ,нотова не е важно.Вижте магистралите,метрото,пречиствателните станции........
34
13
 
12
 
! Отговори
СССР преди 11 години
ДО ТОВА ВОДИ КАПИТАЛИЗМА И "ЖИВОТА НА КРЕДИТ"! КАПИТАЛИЗМА "УБИВА", КОГА ЩЕ ГО ПРОУМЕЕТЕ?!?!Насаждането публично мнение, че днес трябва трябва да си сцепиш *** от работа, повече от вчера, а утре-повече от днес, че ако нямаш кредит, значи не си "развиваш, не рестеш"- всичко това води до тотално прогресивно изтощаване и срив на индивида- и физически, и психически! А от тук до самоубийството е един косъм разстояние!
33
3
 
4
 
! Отговори
ГЕНОЦИД преди 11 години
Ами децата които се самоубиват почти всеки ден!? За тях никой не говори, никой не го интересува!? Те явно само едни числа в някоя папка в архивите на МВР! Само за 2012 в България има регистрирани над 1500 опита за саубийство като около 30% са "успешни"! ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!
32
8
 
4
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Този план, ако можеше да бъде изпълнен, сега нямаше да има самоубийци, щото българите щяха да са приключени - 4млн. български граждани, от които 3 900 000 *** и 100хил. "други"
31
1
 
7
 
! Отговори
До 26 преди 11 години
Преди 10 години не беше бай Тошово време и аз лично съм виждала самоубиец да скача през от балкон.