Такси се заби в стълб, шофьорът загина на място

Двама пътници са ранени при инцидента в София
Обновена: 22 юни 2013 14:14 | 22 юни 2013 13:49,
70

Снимка: БТА

Такси се вряза в стълб на бул. "Цариградско шосе" в София.  Шофьорът на колата загина на място.

Двама пътници е имало в таксито, които са пострадали тежко. Откарани са в столичната Окръжна болница и ВМА.

Инцидентът е стана близо до х-л "Плиска" малко преди 13 часа.

Таксиметровата кола е била разрязана, за да бъдат извадени ранените и откарани в болница, съобщи БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Цариградско шосетакси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
3
 
! Отговори
asdg преди 10 години
До 68180 КМ/Ч е МАКСИМАЛНАТА позволена скорост по булеварда. Това не значи, че може спокойно да си караш със 85-90км/ч. на места, където има струпване на пешеходци, спирки, локално движение и пр. И тези всички хора чакащи на спирката или пресичащи локално ги делят няколко колчета, които няма да спрат една летяща със 80-90км/ч, 1.5 тона кола...А и тая Дачия да не е от картон така да се увие около стълба, ако е карал с 65...
58
0
 
3
 
! Отговори
Victor Genov преди 10 години
Лека му пръст на колегата,дано клиентите да не са пострадали сериозно и да се възстановят бързо.Аз съм от конкурентна фирма и на мой колега докато дъвче дъвка за отказване от цигари и вози клиентка,дъвката му влиза в кривото гърло.Разказа ми че за секунди всичко му е причерняло и когато е дошъл в съзнание две от колчетата около паметника на Левски са били под колата му.За щастие нямаше пострадали хора,по някакъв начин е спрял колата,а и там се е движил с 30.
57
0
 
2
 
! Отговори
uzunski преди 10 години
От съдбата си никои не може да избяга !
56
0
 
7
 
! Отговори
lewskar преди 10 години
Според мен на човека му е станало лошо или е получил някакъв припадак зад волана.Самата отсечка след Плиска е в окаяно състояние на асвалта до отбивката за Подуене,но гумите изглеждат здрави ,което води до мисълта за необичаен фактор т.е. може би наистина му е станало лошо на водача.За съжаление никой не е застрахован от нелепи случайности.Голяма грешка правят някои таксиметрови водачи ,докато чакат клиенти висат на жегата извън колата а после като се качат надуват климатика.
55
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-добре челен удар със 70 отколкото страничен с 35.
54
1
 
1
 
! Отговори
BGto преди 10 години
Скороста убива! Тук в люксемб. също не липсват кандидати за свети Петър.
53
1
 
12
 
! Отговори
681 преди 10 години
Понеже в доста от коментарите се предполага , че е карал поне с 80 , ще поясня - ТОВА Е РАЗРЕШЕНАТА СКОРОСТ по Цариградско. Не търсете сензация с "превишена скорост".Всеки делничен ден през последните 22години минавам по "Цариградско" и тези , които като мен минават често оттам знаят , че превишената скорост е не е в основата за ежедневните катастрофи.
52
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм катастрофирал и да ви кажа усещането е много странно, може би заради шока. Светът става сюреалистичен, и някак отдалечен и всичка изглежда накак забавено. Отделно не те интересува нищо, всичко изглежда някак маловажно. Забравяш за грижите си и някакси се отдалечаваш от всичко. явно е някава защитна реакция на организма, но е много странно.
51
1
 
0
 
! Отговори
Кисела преди 10 години
До 46Помисли преди да отговориш върху това дали проблема не е в теб ?
50
1
 
20
 
! Отговори
Кисела преди 10 години
До pДано някога пораснеш и поумнееш, че да разбереш какви глупости споделяш с нас.Как може да има толкова самовлюбени същества ?!Съболезнования на близките на загиналия ! Дано другите двама имат късмет и се възстановят бързо !
49
14
 
0
 
! Отговори
1 преди 10 години
с колко е джиткал този та се е нагънала така дачията?жалко за пътниците.бакшиша ДГД!
48
6
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
ЕЙ,АМАН ОТ ОТВОРЕНИ ПИКЛИ ПО ТИЕ ФОРУМИ..ДРЕМЕ МУ НА БАКШИША КВА КОЛА КАРА МЪРЛАТА..КАКВА Е НОВИНАТА,ТЯ КАКВИ РАЗСЪЖДЕНИЯ..БАЩА ТИ КАТО Е УЧИТЕЛ,ДА ТЕ БЕШЕ НАУЧИЛ НА НЕЩО..*** КОМПЛЕКСИРАНА
47
14
 
15
 
! Отговори
Транспортна комисия преди 10 години
Стълбът е бил без включени ДНЕВНИ! Това е единственото обяснение. Някой зададе ли си въпроса, защо таксито се удари точно в този стълб, а не в някой СВЕТЕЩ!!! Включвайте ти тези ФАРОВЕ, че се изпотрепахме!
46
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Duhah za neq ***! Nqma po zavisliv narod ot nashiq! Karam semeiniq avtomobil, za koito bashta mi s uchitelskata si zaplata subirashe 20 godini pari! No ti sus zakurneliq si mozuk edva I shte razberesh!
45
4
 
1
 
! Отговори
no преди 10 години
Da
44
5
 
24
 
! Отговори
до 46 преди 10 години
брех,брех,ама маце ти си била голяма работа нова кола,това онова сигурно си събирала от закуски най вероятно ей на такива пички се кефя най много а колело карала ли си или директно на колата
43
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При съществуващата в момента комбинация от липса на глоби, липса на прилагане на закона, *** които се смятат за безсмъртни като този *** и некачествени коли като тази дачия, която се е сгънала като палачинка, такива гледки ще има винаги.
42
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 45, не аз съм комплексираната, защото докато карах кола мой набор не го правеха... Карам всеки ден и виждам отношенито на тези индивиди.
41
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До p,много си комплексирана: кой ти каза, че го е яд, че имаш по-хубава кола? А и си неграмотна!
40
42
 
5
 
! Отговори
p преди 10 години
Влиянието на светлините е същата тъпотия като увеличаването на разхода на гориво с включен климатик... Бакшитата са изключително нагли. Вчера на същото това Цариградско шосе един бакшиш ме засече съвсем умишлено. Не съм му виновна, че съм млада и карам по хубава кола от неговата "***". Тъжно е да, все пак е загубен един човешки живот. Дано е за урок на колеги те му и не само за тях!