Не бива, а и няма да прекратя протеста, обеща Фандъкова

Кметът твърди, че няма да накърни правата на гражданите
15 юли 2013 12:57,
60
Не бива, а и няма да прекратя протеста, обеща Фандъкова
Снимка: архив, Булфото

Кметът не бива и не може да прекратява протестите, ако не искаме да приличаме на някои съседни страни, коментира Йорданка Фандъкова. 

По думите й, ако се предприемат някакви действия от нейна страната за прекратяване на протестите, това ще накърни правото на гражданите.

Още по темата

За сетен път тя увери, че общината взима всички необходими по закон мерки и до момента протестите минават спокойно и мирно.

"Няма закъсняване на линейки и се правят полицейски кордони, за да се осигури по-лесно преминаване на автомобилите на Спешна помощ", каза тя и посочи, че това не са нейни твърдения, а на полицията.

"Аз работя по закон, ако има рискове за сигурността на гражданите, за които да сме сигнализирани от компетентните органи, ще предприема мерки. Смятам, че до този момент такова нещо не се наблюдава", каза още кметът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
6
 
4
 
! Отговори
Георги преди 10 години
До кметицаЗа сведение, на такива разбирачи като теб, в същият закон за който говориш, има един член засягащ спонтанните събирания. Прочети го и тогава се напъвай.
55
1
 
5
 
! Отговори
Георги преди 10 години
До Бае ГелеНяма държава, в която това което твърдите да се случи, явно не сте излизал от България.
54
2
 
2
 
! Отговори
gost преди 10 години
напоследак имам едно питане интересува ме в сада как се избират с конкурс за акал или някои ги избират с конкурс по простотия за6тото садеики от родителите видял сам децата им какви станаха а това би трябвало да е пример за об6теството за6тото децата на тия някои избрани на това място за пример на об6теството просто нямам думи ти да не знае6 елвемнтарни не6та за 4овек просто аз не го разбирам но се 4удя просто как им дават самите родители заемаики място и то отговорно при това какво му дава
53
11
 
11
 
! Отговори
Бае Геле преди 10 години
До кметицаЧе и невръстните си деца водят посред нощ,вместо отдавна да са в леглата си.В цивилизованите държави при такива случаи се отнемат родителските права. Да,ама тук е България и всички средства са позволени.Няма закон, няма правила - просто сме "интелигентни" и "симпатични". Това е "цвета" на нацията. Горко ти, майко Българио!!!
52
6
 
5
 
! Отговори
munio преди 10 години
Da ne si go razreshavala che shte go prekratiavash?I kak tochno shte go prekratish?
51
0
 
7
 
! Отговори
psn до кметица преди 10 години
До 48 часа трябва да се уведоми общината за протеста. Кой го прави не е от значение, след като е направено. Прав си само, че тълпата трябва да се разотиде след 22 часа.Който смята, че правата му са нарушени, да подава жалби или да протестира, а не са се жалва само във форумите. Иначе не можете да твърдите, че сте повече в правото си в сравнение с тези, които публично отстояват позициите си.
50
10
 
7
 
! Отговори
Тодоров преди 10 години
Цецо /45/ предлага да не използваме думата "***". Предлагам да не използваме обидни думи за протестиращите,а следните: "***"- първоначално означава хора, които не са на обществена служба; "***"-първоначално означава християни.
49
14
 
9
 
! Отговори
КОЙ Е КАЗАЛ.... преди 10 години
КОЙ Е ИЗМИСЛИЛ ЧЕ ТАЗИ ЖЕНА Е ПОЛИТИК ВЕЧЕ СЪВСЕМ ОБЪРКВАТЕ ХОРАТА - ОДОБРЯВАН ПОЛИТИК - НЕЗНАЯ ДА ПЛАЧА ИЛИ ДА СЕ СМЕЯ ФАНДЪКОВА ПОЛИТИК ЦИРК!!!!!!
48
24
 
11
 
! Отговори
Krum преди 10 години
Фандъкова ти си една обикновена *** на ГЕРБ, нищо повече! Искам някой да я попита защо на цариградско ( единствения огромен болевард в София с 5 спири на кръст) няма предпазни колчета. Вместо да се чуди тая К-р-а как да лиже *** на Бойко по добре да направи нещо за града си и безопасността му!
47
16
 
9
 
! Отговори
иадсмо преди 10 години
щях да пропусна онзи *** сугарев като шествате по цариградско да го закарате там до кой километър беше
46
20
 
16
 
! Отговори
киро преди 10 години
До 1233333333 *** от всички нива в яростна подкрепа на Боко и цоко
45
15
 
10
 
! Отговори
иадсмо преди 10 години
една шепа не искам да си служа с обидни квалификации не знаят какво искат но са маши на някои които знаят какво преследват една шепа синьо кръвни софиянци видите ли искат промяна цяла българия си живее нормален живот стреми се да оцелее след всичките благини които им поднесоха ив костов царя и бб а те червени ***
44
12
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Аре бегом на село да онождате кравите.Иначе всички карате западни коли , като си затръгвате на село в петък всеки по магистрала иска да кара . Иначе асвалт били не яли .Тези които са на площада поне знаят какво искат , а другите дори не могат да се сетят какво искат. *** селски.
43
5
 
16
 
! Отговори
1233333333 преди 10 години
фАНДЪЧЕ ИЗПЪЛНЯВАЙ СИ СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ИНАЧЕ СИ В СЛУЖЕБНО НЕСЪОТВЕТСТВИЕ. ЗАКОНЪТ И НАРЕДБИТЕ СА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ ВЪВ ВИДА В КОЙТО СА.
42
7
 
15
 
! Отговори
Цецо преди 10 години
Стига сте използвали думата "***", че нещо се поизтърка. Напънете се малко и измислете нещо ново...
41
6
 
16
 
! Отговори
752031 преди 10 години
До кметицаЧл. 8. (1) За свикване на събрание или на митинг на открито организаторите най-малко 48 часа преди началото му писмено уведомяват общинския народен съвет или кметството, на чиято територия ще се проведе, като посочват организатора, целта, мястото и времето на събранието или митинга. Преди да напишеш тая глупост изглеждаше по интелигентен. Най обичам смешници които се правят че нещо са прочели :)))))
40
23
 
22
 
! Отговори
кметица преди 10 години
По закон 7 дни по-рано се подава заявка за провеждане на някакво мероприятие(шествие,митинг,демонстрация,манифестация и др.) от организатора!Питам аз като не са организирани тези шествия кой подава заявление и кой е организатора!Това 1-во и 2-ро - масовите мероприятия се провеждат(след разрешение от общината) до 22.00ч.Ама тези били ЕнтЕлигентни красиви и най-вече симпатични и няма нищо от това по-горе!Пълна ЛУМПЕНИАДА!
39
22
 
19
 
! Отговори
една българка преди 10 години
Малцинството са всички *** натрапили се на софиянци. Скъпо "малцинство" единственото което правите е да замърсявате вече подреденият на град. Благодаря на сегашния кмет г-жа Фандъкова. Така, че ако искате тишина отивайте там откъдето сте дошли.
38
27
 
25
 
! Отговори
марионетка преди 10 години
кметка-марионетка
37
10
 
13
 
! Отговори
boza do 37 anonimen преди 10 години
Che koy si ti , ta me prastash na selo , da ne si hvanal gospod za shlifera ?! Sigurno si njakoy GERB-erski Gauleiter---aman ot "umni "protestirasti .