Окървавени, но щастливи! Лицата на протеста

Протестиращи рушиха тротоари, градиха барикади
Обновена: 24 юли 2013 13:59 | 24 юли 2013 08:10,
432

Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
12
 
31
 
! Отговори
безпартиен преди 10 години
Ненавиждам всички политици от прехода.Но не приемам тези лумпе.ни от снимките да ме представляват пред Света.
35
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алоо,щастливите!Алоо,красивите и Ентелегентни протестиращи!Като падне правителството и има нови изборище преборим ли олигархията!Значи след снощи,изплашената олигархияднес ще си раздава на всички в страната милионите!А най-богатите олигарси днес ще напълнят доброволно затворите!И най-изплашените ще се избесят сами около презеденството!И най-после ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ОЛИГАРХИЯ!Бля-бля!Някой ви ***!Май този,който ви плаща!
34
9
 
33
 
! Отговори
Непознат преди 10 години
Направо си умираха за бой, просто нямаше кой да ги бие!Жал ми е за нормалния български народ,полицаите,тъй като и те семейства хранят, това пример за децата ни ли е?
33
17
 
8
 
! Отговори
hmm преди 10 години
Protestite ne sa plateni! Prisuedinqvaite se kum nas! Trqbvat ni hora! Sega e momenta da pokajem, che sme obshtestvo! Da jivee Bulgariq!
32
24
 
16
 
! Отговори
jorkatta преди 10 години
До Гроздена Нещо бъркаш Протестите.. Видя ли някой с маска? Всичи бяха с открити лица и високо вдигнати глави. А що се отнася до нормалните хора, те работят и вечерта са на площада за да защитят интереса на такива продажници като тебе да драска за 20лв
31
6
 
10
 
! Отговори
Христо Ботев преди 10 години
БОРБА Христо Ботевпрочетете и после помислете малко Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи.
30
4
 
25
 
! Отговори
Патриот777 преди 10 години
Българи!!!Свидетели сме на съвременен геноцид,как един народ се стопи със почти три милиона за 20години,никога България не е имало такива поражения във която и да е било война.ЗАЩО,КЪДЕ,КАК?Трябва да се събудим най накрая от летателният сън.Няма виновни,всички са виновни!Никакви вече месии и псевдо партии не трябва на България,трябва партия на обединеният български народ.Трябва да се започне отначало и да се обединим .България ще я пребъде!!!!!
29
31
 
41
 
! Отговори
Ние преди 10 години
Този погром е платен от герберастите. В стремежа им за власт и от страх да не им разкрият далаверите са готови на всичко. Бог да пази България от герберасти-***. Тежко ни!
28
33
 
32
 
! Отговори
Гроздена преди 10 години
Не видях, нито симпатични, нито особено интелигентни хора пред парламента. Напротив - групи от хулигани, наркомани и алкохолици... Нормалните хора ходят на работа, учат - ходят на изпити, като цяло нямат време да седят пред парламента и да хвърлят камъни. На този цирк вече трябва да се сложи край. Нека да си правят изборите да идва Герб на власт и да се приключва...
27
7
 
34
 
! Отговори
Николай преди 10 години
Окървавени, но щастливи!?Що за заглавие е това? Дай да ти счупя *** че да ти е по-добре. Да не сте били ученици при професор Камен Донев, че да имате нужда някой да ви сплеска главата?
26
27
 
46
 
! Отговори
Непознат преди 10 години
Що за протест?Нормално ли е 03:00 посред нощ майка с малко момиченце с Бира в раничката!Коя нормална жена би го сторила?
25
15
 
22
 
! Отговори
до ранчев преди 10 години
Пич толкова ли сте промити да си мислите, че тия протести са за оная гнида Бойко? Кои са си избрали на изборите?!Електорат от над 60 годишни,*** и турци.Аз съм на 30 и за първи път не гласувах, защото всички ми писнаха.Защо не пипат изборният закон, а теглят заеми преси ваканцията?
24
31
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичката комунистическа *** се е изсипала в този сайт. Заработвате левчетата ли другари? И до вас ще стигнем, спокойно!
23
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разбира се, че ще има протести до дупка! Хората са вън за свободата на България, против мафията, за истинска промяна, която все чакаме от 89 година! Хората са там защото искат достойни хора във властта! Там са синове и дъщери, бащи и майки, възрастни - всички те бяха бити!
22
28
 
25
 
! Отговори
Az преди 10 години
На тази интелекта й излязъл от главата. Това си беше чисто и просто платена пиянска тълпа. Къде е сега прословутия пишман режисьор Евгени Михайлов за да коментира.
21
3
 
24
 
! Отговори
marantz преди 10 години
В тая държава нещата ще се променят само след конфликт!Иначе политическата *** никога няма да пусне далаверката и ще дои и мачка хорицата вечно!Каква точно е разликата между Тройната коалиция,Б.Б.,Орешарски и така нататък!?Хората продължават да обедняват и да живеят все по-зле!Банки,Топлфикации и прочее алчна *** си вилнеят на воля подкрепени от купено за целта законодателство!Ами няма да стане,пичове!
20
27
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая специално е и грозна! Как няма да е щастлива като знае че ще прибере повече от стандартната надница заради счупената тиква
19
8
 
12
 
! Отговори
кирил преди 10 години
Незнам хора гледам и не вярвам на очите си ако наистина тези взимат пари да протестират значи всички сме збъркани тотално. Вижте, че всичко е толкова пошло и гнусно. И в този ред на мисли къде са ***.
18
26
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лупмпени, прибирайте се по домовете, за да не дойдем да ви размажем от бой! Дори да докарате Тикварович на власт, ние ще го пометем и него!
17
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Във времена когата власта носи само гнет и омерзение на народа. Нацията е длъжна да постави полит-мафията на место. Свободна България и достоен живот. ако не вярвате питайте коалиционния партньор на дпс - атака,? хахахаОСТАВКА