Окървавени, но щастливи! Лицата на протеста

Протестиращи рушиха тротоари, градиха барикади
Обновена: 24 юли 2013 13:59 | 24 юли 2013 08:10,
432

Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време
15
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боят настава, тупкат сърца ни - ето ги близо наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке турска ***. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке олигархска покорна.Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.
14
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
чудя се колко ли елементарен и *** трябва да си , да си мислиш че щом си против партиите на деня , си за тези в сянка ? До кога , то е ясно че 70% от списурковците в сайта са или доста прости или доста купени
13
28
 
28
 
! Отговори
@#$$ преди 10 години
Боже, каква е тая човекоподобна жена? Ааа, да това може би е общия образ на народа.... да, ама НЕ!
12
32
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бойко борисов и така наречените риформатори тласкат държавата към гражданска война--така наречените протестиращи са подържани от олигархическите кръгове около борисов и костов!!!!
11
35
 
35
 
! Отговори
ipj преди 10 години
Ейй рано сте се наспали бе ***, и бързат да слагат минуси, споко бе... ще си вземете надницата ....
10
9
 
25
 
! Отговори
varg преди 10 години
За цялата напрегната ситуация според медиите са виновни те.Разбирам ви и ви съжалявам семейства храните нужна са ви пари и за ***,че жените си са дебели или фригидни,обаче помислете за вашите деца какво ще им оставите за бъдещето.Не вие определяте бъдещето им,а сте го взели назаем от тях.
9
31
 
54
 
! Отговори
dan преди 10 години
Това ли са интелигентните и млади протестиращи - мятащи камъни и сипещи псувни по адрес на политиците ... сега остава "независимите" медии да кажат, че всичко било спонтанно ...
8
21
 
50
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Искам да попитам протестиращите, ако се стигне до избори и изберете ГЕРБ ще излезете ли отново да протестирате? Да или не?
7
29
 
53
 
! Отговори
varg преди 10 години
До Патриот777Нищо няма да се намери.Хората си искат мафиота Бойко.Не знаех,че има толкова много мазохисти в България.Трябва да бъдат организирани в клубове по фетиш в цялата страна.
6
31
 
49
 
! Отговори
Див звер преди 10 години
Орешарски : Като не искакаш с мира , на ти секира.
5
4
 
64
 
! Отговори
Патриот777 преди 10 години
Не симпатизирам на Герб,БСП никоя партия,симпатизирам на изстрадалият Български народ.Трябва да има спешно промеми във всяка система.Да се направи специална комисия която да разследва действията на всички правителства повреме на прехода.Трябва да се намерят виновниците които докараха държавата ни до дъното и да се накажат подобаващо.Трябва спешни промени.Хора не се манипулирайте на нечии интереси,искайте отговорност на всички.Нови избирателни закони,трябва пълна промяна във България!
4
59
 
68
 
! Отговори
Ранчев преди 10 години
Стига вече терор! Стига платени протести! Обикновените българи си казаха думата на изборите и си избраха техни народни представители. И докато трудолюбивите и честни хора работят от тъмно до тъмно, мързеливците, пияниците и уличните жрици се търкалят по площадите, пият, събличат се голи, врещят и хвърлят камъни. Не се издържа повече! Настояваме полицията най-после да си свърши работата и да разгони тези ***. А подстрекателите им да бъдат съдени за оргазнизиране на метеж и пратени в затвора!
3
30
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много наркомани има в тая държава!
2
33
 
75
 
! Отговори
безпартиен преди 10 години
От снимките видях само първосигнални физиономии.
1
36
 
55
 
! Отговори
varg преди 10 години
Ще бъдат издирени тия лица на протеста и привикани в поделенията на МВР.Спокойно.