Фандъкова: Работя, резултатите се виждат, хората оценяват!

Хората идвали в София, защото тук намирали работа, похвали се тя
Обновена: 10 сеп 2013 15:25 | 10 сеп 2013 15:25,
52
Фандъкова: Работя, резултатите се виждат, хората оценяват!
Кметът Фандъкова. Снимка: Булфото

Успехите и резултатите от нашата работа се виждат ежедневно, отговори столичният кмет Йорданка Фандъкова на въпрос кога ще обяви резултатите от управлението на ГЕРБ в София.

"Като кмет на София ме интересуват резултатите, които хората могат да видят", отбеляза тя и настоя, че общината всеки ден демонстрира тези резултати.

Още по темата

"Вчера показахме системата за данъците, днес говорим за проектите в сферата на културата. Мисля, че това е важно. Нашите действията са в сферата на подкрепа на бизнеса, работни места за хората и резултатите са налице", допълни тя.

Фандъкова се позова и на статистиката на НСИ, че единствените два града, които имат прираст на населението, са София и Варна.

"Защо идват хората тук - защото тук намират работа, за да се създаде тази работа, са необходими инвестиции. Действително, голяма част от проектите зависят и от съвместната работа с различните министерства. Работя вече с трето правителство и за мен е важно да си свърша работата, а хората ще оценят резултатите", заключи столичният кмет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
17
 
7
 
! Отговори
Йойо преди 10 години
Червеняци, не знам къде се пънете, това не е като на село хората да гласуват за комунисти! Забравете за мераците!!
21
19
 
11
 
! Отговори
Георги Каменов преди 10 години
Бих гласувал за "учителката", ако реши за нов мандат. Не се сещам за друг, които да е направил повече за толкова кратко време. Ако ще не от ББ, а от който и да е подкрепен.Да си наляга парцалите разбира се за завода за отпадъци, кучетата, *** и ***, които мърсят и грозят родния ми град. И разбира се повече детски градини и площадки, вместо кръчми, бизнес сгради и паркинги.Поздрави
20
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
фандака все се изказва неподготвена.Благодарение на нея , ще продължава да ни краде Софийска водица,ще продължаваме да ползваме обиколни маршрути , заради протестите , които и тя не знае на кого и за колко време и по какъв маршрут е разрешила.Герберска долнопробна мър?ша
19
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И тази сутрин бях събуден ненавреме от любимите на кметицата бездомни ***, които се давеха в безконечен лай. Нека госпожата да е по-скромна. Оценката ще дойде на изборите догодина и съм сигурен, че тя няма да е повече кмет на столицата.
18
13
 
21
 
! Отговори
факт преди 10 години
За има няма 5-6 години мутрата с фамозният прякор-ТИКВАТА от групировката ГЕРБ и неговата кукла на конци-Фандъкова сасипаха и разграбиха София.От 150 световни столици и градове София беше на 56 място по удобства за живот,сега е на 138...След ГЕРБ и потоп ! Факт !
17
21
 
14
 
! Отговори
Георги Каменов преди 10 години
За 2ри път от 89та виждам кмет да прави нещо добро в СА. Софиянски беше първият и то само в началото, преди да започне да краде мащабно.Вчера се возих в метрото за пръв път за нещо като екскурзия и мога да кажа, че е далеч по-хубаво от Н Йорк, В-гтон и Лондон. Велоалеите са нещо велико, въпреки че все още не карам по тях.Виждам цветя и опити за разкрасяване навсякъде.Градския транспорт е по-поносим напоследък (изоставих колата последните месеци).Кофите не са преливали никога.
16
5
 
13
 
! Отговори
наглата кметица преди 10 години
а прираст и то огромен има и в сливен, но това е заради ***, така, че прираста да си го завре там където може!!
15
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само преди 1 седмица Фандъкова и съветниците от Герб,гласуваха против референдум за "Софийска вода" и защитиха интересите на олигархията,на колонизаторите !!София е пълна с бездомни кучета !! Това е толкова видно от всички,че на всеки 50 метра има бездомно кучеСамо преди 1г. 3-*** човека бяха изядени живи от бездомните кучета !!Избори за нов кмет заедно с тези за евро депутати !!
14
8
 
13
 
! Отговори
хаглата кметица преди 10 години
До Неутрален: не съм нито червен (а съм тъмно син!) нито ***, а живеещ в тази клоака и говоря реално, тази нищо не прави или някакви трохи заради такива като тебе дето се задоволяват с трохи - две китки и един мижав фонтан на витошка правен 10 месеца!!!
13
11
 
13
 
! Отговори
наглата кметица преди 10 години
не те ли е срам ***??? за кви резултати говориш??? за песовете по улкиците ли, за разбития град дори и покрай докторска градина приличащ на косово след бобмбардировките, за коларския път цариградко шосе, за което за поредна година ни излъга че ще е ремонирано (пък било то и мизерните 3 килиметра от 4-ти до 7-ми км) и очевидно няма да е, за бруталното околовръсно на което може да си разбиеш и чисто нова кола, за това, че чисто ново санирани сгради биват брутално ос.рани с графити и нищо, и прочие
12
18
 
10
 
! Отговори
Неутрален преди 10 години
Г-жа Фандъкова работи умно и добросъвестно. Престанете да оплювате всеки, който не от Вашата мафия, зомбирани червени ***! Пожелавам на г-жата да не се влияе от попръжните на прописали ***.
11
11
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Намери с какво да се похвали кметицата на София - с прираста на населението в София. Ами в останалите по-малки градове животът е повече от мизерен, а в селата и живот няма. И това се дължи на "мъдрото" ръковоство на нейната партия ГЕРБ....
10
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мърлооооо София стана най-западналия град в цяла Европа, мърлоооооо
9
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А интересно защо тогава София миналата седмица попадна сред десетте най-западащи градове в света в една международна класация?! Имаше доста коментари по този въпрос в други електронни медии... А днес в Блиц имаше също интересна информация как дъщерята на Фъндъкова, използвайки името на майка си, притискала училища да използват нейната тур-операторска фирма, за да извозва децата на зелени училища.
8
8
 
19
 
! Отговори
Лелеее преди 10 години
Град София е най-западащата столица в света благодарение на Фандъкова ,между другото леля Данче изнудва масово училищата в София да дават пари на фирмата на дъщеря и,става въпрос за милиони левове!
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да хората идват в София и това е много преди Фандъкова да стане кметица и вероятно дълго след като е забравена. София по време на освобождението, преди 130г. население 10 000 души от тях 5000 българи 3000 евреи, останалото са турци и ***. Справки Уикипедия. София в края на комунизма /преди 24г/ близо 900 000 души /официално регистрирани/. София сега е близо 1 300 000 души /официално регистрирани/. Предполагам, че близо половин милион души подвизават без регистрация в София из столицата.
6
7
 
22
 
! Отговори
еколог преди 10 години
Какво толкова се хвали кметицата? Кучета стават все повече, дупките също, за мръсотията да не говорим тя е навсякъде, корупцията в общината е много голяма. Фандъкова беше назначена от Борисов, кой ще гласува за нея.
5
2
 
14
 
! Отговори
макс преди 10 години
Дааааа! И кучетата все повече се виждат. Защо толокова години никой не можа да се справи с този въпрос? Нещата стават все по- зле. Отговора за мен е един ЕКОРАВНОВЕСИЕ= МАФИЯ под опеката на ОБЩИНА СОФИЯ!!!
4
6
 
9
 
! Отговори
Vojda преди 10 години
Taq kukumqvka po dobre da mul4i 4e e po tupa i ot TZV TZV!!! A pita i gi nqkoi horata iskat li da xodqt v Sofia. Primerno 4e metrtoto e nqkolko puti po skupo ot magistrala hemus ili struma............. i horata v plovdiv, varna moje da iskat metro primerno... are che dignah kruvnoto ot takiva tupotiii.
3
7
 
31
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Хората идват в София, защото тук намират работа, за което тя НЯМА никаква заслуга.