Араби пребили таксиметрова шофьорка в София

Жената е в "Пирогов" с множество наранявания
Обновена: 5 дек 2013 15:00 | 5 дек 2013 15:00, Веселина Йорданова
251
Араби пребили таксиметрова шофьорка в София
Снимка: архив, Булфото

Таксиметрова шофьорка в столицата е била пребита жестоко в сряда вечерта от трима имигранти. За случая разказал неин колега, който се страхува да обяви името си, както и таксиметровата компания, за която работи, предаде БНР.

Късно снощи жената качила трима араби, които й казали: "Camp, camp, camp" (лагер - бел. ред.). Tя тръгнала да ги закара към „Военна рампа“. Веднага щом колата потеглила, мъжете я нападнали.

„Единият започнал да я дърпа за косата и са я били, при условие че колежката не ги е предизвикала с нищо. След нанесения побой има охлузвания, счупен зъб и средна телесна повреда, цицини по главата, кръвоизливи, кръвонасядания по лицето, белези и т.н.

В момента жената е при дежурния следовател в "Пирогов". Тя е доста разстроена. Лицето й е почти обезобразено, косата й е оскубана”, разказал колегата на шофьорката.

Имигрантите са се качили в таксито от кръстовището на ул. "Опълченска" и бул. "Ал. Стамболийски". За момента не се знае дали те са искали да оберат жената.

От пресцентъра на МВР съобщиха за Dnes.bg, че информацията се проверява и за момента не могат да потвърдят за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
19
 
7
 
! Отговори
9667 преди 10 години
И незнайно защо, МВРто опревергава да е ставало нещо такова в София! Га ви рукам че този случай ми прилича на измишльотина ми цвъкате минусчета, бастуни бантустански!
160
16
 
2
 
! Отговори
хммм преди 10 години
вижте сега, никой не може да отреди кой е прав и кой крив в случая. Много мразя мазни араби, но всички сме си патили от таксиджии, особено тия в София които ти дерат кожата, нямат просто никакво държание към теб и само просят за бакшиши. Малко ми е съмнителната женицата с тия думи ,,качиха се и почнаха да ме бият,, а дори парите и не са взели, няма никаква логика в това. Всякакви чужденци имат подобни проблеми в България, обслужването в другите страни на тоя сектор е малко по различен.
159
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Horata sa tolkova isplasheni ksenofobski ot ot imigrantite , che kat qdat boi ot banditite si mislqt che perdaha e ot Arabistan !
158
1
 
32
 
! Отговори
Фани преди 10 години
Ето такъв "прекрасен живот" ни предстои в годините напред!!! За това да "благодарим" на БЕЗХАБЕРНИТЕ БАНДИТИ в Б-я наречени политици, които допуснаха НЕЛЕГАЛНИ талибани, фундаменталисти и вся ***, да се движи и съвсем свободно в стараната ни! Никой от МАФИОТИТЕ в Правителство и Парламент НЕ МУ ПУКА за народа, че става жертва на ежедневни нападения! ДО КОГА българи ЩЕ ТЪРПИМ да СМЕ ЖЕРТВА на НЕКАДЪРНИЦИ? ОСТАВКА и НОВ ПОЛИТИЧЕСКИ РЕД в държавата Б-я да искаме всеки ден, да подкрепим студентите !
157
0
 
29
 
! Отговори
Заедно преди 10 години
Вместо да псуваме пред компютъра предлагам да започнем да се организираме за отпор на тези влечуги за целта можем да определим място на което да се събираме и да обсъдим какви действия да предприемем докато не са почнали да нахлуват и по домовете ни
156
2
 
50
 
! Отговори
Единни... преди 10 години
Бойкот на всичко що е свързано с араби - дюнери,сергии,складовете илиянци ако араби продават, всичко за един лев ако са араби...дойдоха в България и нищо не работят, само търговия въртят, не купувайте нищо от араби! пълен бойкот
155
0
 
8
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
До ШoпА според мен ти си некво чи.уте от Отворено, платено с шевронови долари, за да затрие българския род.Нека те хванат, ще видиш....
154
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kym forumnite skeptici i tehnite vdyhnoviteli ot HelzinkiSpored vas taksidzhiikata se e samonabila, sled tova se e pooskubala i kato za posledno e reshila da hvyrli vinata vyrhu nishto nepodozirashtite arabi okazali vi chestta da gi hrantutite vyv Voenna Rampa ili drug niakoi "camp"? A vie i plashtae lechenieto v Pirogov na taia ksenofobka?!
153
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** народ.
152
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tova koeto pishat nqma logika
151
0
 
18
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Белене , много добра идея
150
34
 
8
 
! Отговори
Каракачан Воленов преди 10 години
А на мен един таксиметров шофьор ми разказа как извънземните го посещавали през нощта и му казвали по няколко числа от тотото, ама не всичките - само по две, три. Хайде сега го напишете и това в новините, пък после и други такива новини ще ви кажа.
149
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е гнусна инсинуация:) Имигрантите са добри и миролюбиви люде, те никога няма да нападнат и мародерстват лошите българи! Как не ни е срам!!! Пу :)))
148
4
 
25
 
! Отговори
до Гурбетчия преди 10 години
Ти навярно си от турски произход. Ако си мюсюлманин си сунит!?! Ако таксиметрджийката беше като теб ,пак ли щеше да разсъждаваш така? А не мислиш ли ,че живееш по- добре ти или твоите роднини в майка България с православни християни, отколкото с араби - шиити,па и сунити. Сигурен съм,че имаш приятели християни. Имаш комплекс ,но винаги можеш да се вречеш в Христа и да празнуваме заедно Коледа. Пожелавам ти здраве. Живота е кратък.
147
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tova sa plateni cirkajdii na Nasrate , to es Arabi ama na 36 !
146
31
 
15
 
! Отговори
А1 преди 10 години
Значи, аз съм имигрант. Аз и още 3ма главорези като мен (защото явно всички сме такива)..., казваме 3 думи на развален английски, което се предполага е адреса където живеем, и моментално започваме да биеме сама жена шофьор на такси.Жената ги е идентифицирала като араби, а не като кюрди, афганистанци, грузинци, пакистанци и е разказала на колега. Колегата като голям мъж, е разказал всичко на медиите, но го е страх.Адски правдоподобно ми звучи, 100% истина, мисля, че коментарите Ви са перфектни!
145
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А питате ли се как са се чувствали европейците,когато са ги нализи нашите ***?
144
3
 
44
 
! Отговори
Илиян преди 10 години
на тез тримата по един туц в зъбите и всички "бежанци" да си хващат пътя към анадола и другите афро-азиатски дестинации при техния господ аллах
143
1
 
47
 
! Отговори
Белене преди 10 години
Трябва да се отвори лагера в Белене и всички бежанци там! От там поне по-трудно се бяга!
142
1
 
2
 
! Отговори
dady преди 10 години
До anonim1000tova da ne ti e bulgariq ve pi4.govori6 gluposti