Отново е изрисуван паметник на съветските воини

Нашарен е с цветовете на знамето на Украйна
Обновена: 8 май 2014 15:42 | 8 май 2014 15:16,
74

Снимка: БТА

Паметникът костница на съветските воини в кв. "Лозенец" е изрисуван в цветовете на знамето на Украйна и на Европейския съюз.

На 9 май се отбелязва Денят на Европа, както и Денят на победата в Русия.

Паметникът е едно от двете места, където представители на посолството на Русия поднасят венци и цветя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
8
 
3
 
! Отговори
дум-дум !!! преди 10 години
До АнонименА бре-вие сте стадо анонимници бре!!! Един ник неможете да измислите!!! Мене едно са ме учили навремето-бачкат само ГЛУПАЦИТЕ !!! За това и сега ви пиша от смарта си щото съм в заведение!!! Тея дето празнуват 1 май-запомнете!!! От бачкане се гърбавее а не се хубавее!Да живеят тарикатите!!! Ние сме бъдещето!Много поздрави на късоръкото кремълско джудже! Видя дебелия-рублата се срина а 130 млрд $ СЕ ИЗНЕСАХА СКОРОСТНО ОТ ИКОНОМИКАТА НА РАША !!!
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До дум дум !!!Що не ми се пробвате бре??? А ??? Щото дядо ми навремето казваше: Не хвърляй камък в рядко л...но - ще се опръскаш!
45
5
 
4
 
! Отговори
дум дум !!! преди 10 години
До АнонименДо некакъв нов анонимник!!! А бре ти знаеш ли САМСУНГ-а къде се бачка бре задръстеняко!!!????До некакъв с ник таралеж!!! А бре ***-притежавам финансов ресурс и не излизам от готини заведения бре!!! Рассия е кощунство за ЦИВИЛИЗАЦИЯТА бре!!! А дали съм беззъб ще се увереш ако се престрашиш и дойдеш да ме скиваш!!! Домъкнете се и още 5-9 *** - да си пазите шубето!!! Що не ми се пробвате бре??? А ???
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До дум-дум !!!Жалко, много жалко че тъпите ти родители на времето не са имали понятие от контрацептиви (дали знаеш какво е това?), та се е пръкнало нещо като тебе!
43
3
 
7
 
! Отговори
таралеж преди 10 години
празноглавите лумпеняци си имат име - дум,дум,и не се наричай млад, защото поведението ти е на отчаян и вмирисан, от жалкият си животец, нереализирал се пияндурко-***...Русия е светиня и не е за такива беззъби уста като твоята, мажи си лай...та по тезгяха на кръчменцето и си трай,
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само че твоите смартфони ги "избачкват" в Тайван и Китай.
41
5
 
2
 
! Отговори
дум-дум !!! преди 10 години
До АнонименСега пък и друг анонимник-пребит от Живота се обади!!! Само на дрън-дрън ще ми станеш-като ти дрънна една тупаница!!! Бъдещето е на младото поколение-все легиони от русофоби с айфони и смартфони избачкани на Запад!!!
40
1
 
6
 
! Отговори
до 40 преди 10 години
По правописа ти личи, че присъстваш по-често в кръчмата, отколкото в училище.
39
8
 
1
 
! Отговори
дум-дум !!! преди 10 години
До До 33До некакъв ***! Значи да се уточним-живея на Петте кьошета(малките и истинските) и съм постоянно присъствие в кръчмата Дивака!!! Прекора ми е дум-дум!!! Всички ме знаят в района!Ние сме БУРЖОА и мразим ***-болшевици! Ти в кой картофен пояс на София местопребиваваш??? Девети-Люлин или Осми-Младост??? Били сме богаташи и преди девети и сега сме пак!!! Капиш ли си бре ***???Един от участниците в готината гавра с уродливите паметници съм!!! Капиш ли си бре???
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рисувайте рисувайте. Някой мучо като вас утре ще го мие. Защото руснака преди да почне да преговаря за каквото и да е, първо ще постави въпроса за паметниците. И после се чудете защо сме купували най скъпата газ.
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дрън -дрънМного си ***. Отчайващо!Топлата вода е открита доста по-отдавна, преди да ме "повикаш" при себе си в София.Никой няма бъдеще, когато знанията му са колкото кокоши мозък.Никой няма бъдеще, ако няма минало.*** като теб ще стане на 55 но следата от теб ще е само в тоалетната.Да не се напикаеш от радост, че си русофоб - това не е да си от Левски.Това не е мода и не е професия, както ти си мислиш, като са ти платили да пишеш простотии.
36
1
 
4
 
! Отговори
до 35 преди 10 години
Ами британците ще изгониш ли?
35
7
 
7
 
! Отговори
Стига сте мрънкали преди 10 години
така трябва. вън рашите от българските земи. На нас алкохолици не ни трябват.
34
4
 
4
 
! Отговори
До 33 преди 10 години
Ти ако си дошъл в София, аз съм си там, още преди дадо ти да се засели в посочените от теб дупки.***, коджа хляб ще трябва да ядеш с тази *** уста, за да направиш това, които ние 55 годишните русофили и болшевики сме направили. Това, че живееш в София , не те прави нито умен, нито богат - ти намаш капка знания, възпитание, няма и да имаш.Не материалното положение и еснафските атрибути правят класата.Като ти казвам, че нищо не си разбрал, да знаеш - няма да разбереш.Елементарно момче.
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американските агенти в България отново омазаха паметника.Но това вече нито е интересно, нито смешно...Техните послушковци от деформаторския блок само чакат сигнал от менторите си и тичат да омажат паметника...Чакам да ги видя тези подлеци, да намажат паметника на американските бомбардировачи, дето сринаха София. Да ама не - нали ги управляват тези, които на трапосаха този нагъл паметник на позора - първо ни бомбардираха, после си правят паметник на главите ни...
32
6
 
5
 
! Отговори
дум-дум !!! преди 10 години
До АнонименЕй ***! Ела в София да скиваш къв *** съм! То аз се подигравам на бедняците пребити от Живота а той ми разправя че аз съм бил зле??? И що говориш от името на други бре??? Тва болшевиците-носталгици сте жалка пасмина!!! Кво като имате жилища бре-дупки са това и то панелни! Кви доходи имате бре и кви професии??? Аз не злобея! Аз просто злорадствам над ***-бедняци! Ела в София-ще ти дам координати!!!*** на мъка болшевици-бъдещето е на младите а те са -РУСОФОБИ !!!
31
3
 
7
 
! Отговори
Правилно! преди 10 години
Правилно! Кришнарят Асен Генов правилно е боядисал част от паметника с цветовете на украинското знаме! Много от падналите за освобождаването на България от фашизма воини, са били от украински произход!
30
3
 
10
 
! Отговори
съюзници преди 10 години
Интересно защо кришнарят Асен Генов го е шубе да боядисва нощно време и паметника на американските летци, бомбардирали София! Все пак американците бяха съюзници на Червената армия!
29
2
 
8
 
! Отговори
само нощно време преди 10 години
Защо кришнарят Асен Генов ходи само нощно време да кощунства по паметниците? Защо не ходи да се гаври с тях и да ги боядисва по сред бял ден? Защото е един подъл страхливец!
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
27-ми,Толкова си ***, че няма да можеш да го осъзнаеш дори. Какво имаш против 55-годишните и кой ти каза, че са очукани от живота. Ако ти си такъв, ние нямаме никакъв принос, защото сме образовани, купихме си жилища, имаме прилични доходи, имаме добри професии. Не пикаем газ, защото няма на кого и за какво да завиждаме. Глупостта не е нахранила никого на този свят. Нито злобата. Като земеш да ръсиш едни проценти, сигурен съм, че не знаеш как се смятат. не ти е тук мястото, ***!