Отново е изрисуван паметник на съветските воини

Нашарен е с цветовете на знамето на Украйна
Обновена: 8 май 2014 15:42 | 8 май 2014 15:16,
74

Снимка: БТА

Паметникът костница на съветските воини в кв. "Лозенец" е изрисуван в цветовете на знамето на Украйна и на Европейския съюз.

На 9 май се отбелязва Денят на Европа, както и Денят на победата в Русия.

Паметникът е едно от двете места, където представители на посолството на Русия поднасят венци и цветя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво,ДНЕС!!!!За г-н Бойко Борисов и свързаната с него статия с около 500 коментара"Братска Русия продава на братска България най-скъп ГАЗ"-отговорът ,БЪРЗО,БЪРЗО го дадохте с тази статия!!!ЕЙ,ЗАТОВА БЪЛГАРИ И БЪЛГАРИЯ ПЛАЩАТЕ И ЩЕ ПЛАЩАТЕ НАЙ-СКЪП ГАЗ!!!!КОЙТО НЕ ЦЕЛУВА РЪКА С ДОСТОЙНСТВО,ЦЕЛУВА *** НА КОЛЕНЕ!!!!!ТОВА Е!!!!!!!!!
26
16
 
6
 
! Отговори
дум-дум !!! преди 10 години
Ей това му е готиното на ситуацията че 94% от поколението родено след 1981 г мрази и ненавижда Рассия!!! В този сайт пишат субекти над 50-55 г -очукани и пребити от Живота!!! В други сайтове е същото! Мъъъъка Ви е но фактите са ФАКТИ- и Рассия и БГ-то са капиталистически държави! Завинаги !!! Единствения комунистически резерват в Света е КНДР!!!*** на мъка бедняци! И си спомняйте как фашизма е бил победен! Ха ха ха!!!Не фашизма-а болшевизма бе разгромен завинаги!Кеф ми е на всеки минус-ха ха!
25
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дедо Шорош и тука се опита да направи миналата година нещо като Майдана в Киев, но май не му се получи.Добре, че българският народ е мъдър и не се поддаде на провокаторите фашисти.
24
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фашагите на Боко Тиквата и на Рамадан Кунев цапат ли цапт. Цапайте, това ще ви остане - жалки ***.
23
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава!
22
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Руската армия е освободителка, защото ни е освободила от игото на германските князе Фердинанд -хомосексуалист, баща му умрял в лудница- и неговия син Борис. Двамата католици, презиращи народа и донесли три национални катастрофи, 500 000 убити и толкова инвалиди, милион вдовици и сираци. 1944 б България неграмотните са 2 700 000, полуграмотните 1 000 000. 90% селяни с ***, 45% без тоалетна, останалите с такава в двора. София разрушена, репарации до 1976 г.
21
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Престанете с това "освободителка". ..Познах те, бай Хитлер? Май вярно е, че си останал жив!
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В разложкото село Баня са опазили монумент на пролетарските лидери Ленин и Георги Димитров . Местните се гордеят, а хилядите, идващи заради топлите минерални извори, не пропускат да се снимат за спомен. Планинското селце е любимо място за отдих на руските туристи, които често си организират купони на открито буквално в нозете на вождовете с водка и руски песни. Костадин Лазаров Калчов изпраща 36 000 долара от Америка за паметника.
19
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Престанете с това "освободителка". Русия обявява война на България и нахлува с оръжие. Русия е ОКУПАТОРКА на България. И вече 60г. им сърбаме попарата.
18
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правилно е паметникът да се преустрои. Вместо съветски воин, да се издигнат статуите на бандит, ***, националист-чистещ тоалетните на US нарко-бази, демократ-милионер от неплатени заплати и пенсии. Всяка година пред паметника да се режат останалите ни два-три самолета и няколко танка. Оттук да тръгват факелни шествия за разрушаването на комунистическите болници, училища, атомни централи, театри, опери и всички грозни останки от социализма. За привличане на патриоти в тези мероприятия, да се раздават дъвки, банани и американска царевица.
17
6
 
5
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Враги сожгли родную хату, Был термоядерный заряд, Куда теперь идти солдату? Где отыскать свой дом и сад? Пошел солдат на край воронки, Хоть счетчик Гейгера трещал, Бутылку вынул самогонки - Он весь свой город поминал. Стоял солдат и комья в горле Застряли словно как на грех, Сказал солдат "Встречай, мой город, Один я выжил среди всех. Готовь герою поздравленья, Оркестр и мой любимый джаз, Свой день, свой праздник возвращенья Хочу я праздновать сейчас" Никто солдату не ответил
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Една телевизия в късните часове даваше западен документален филм за военните действия през цялата втора световна война. Пропускам пропагандата как руснаците изнасилили всички германки, защото немците са гледали и мигали с невинни очи.Преценявам с претенциите, обосновани на познанията ми и участието на баща ми във войната, че филмите бяха обективни. Представени са анимирани карти на военните действия. Заслужава се да се види и историята за освобождението на Крим. Категорично - 9 май-капитулация!
15
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако в Египет имаше СДС, БСП и ГЕРБ, отдавна да са взривили пирамидите!
14
5
 
28
 
! Отговори
681 преди 10 години
Девети май е ден на Победата над фашистка Германия и всякакви други измишльотини като ден на европа и др подобни простотии са стремеж да се измести тежестта и омаловажи ролята на тогавашния СССР за победата! Като чета коментарите май наистина ни трябва още един девети май!
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
7-миНе яж л...а. Отиди в някой *** - не ти е тук мястото. *** при избрания от теб да бъдеш васал.Не омирисвай района с гнилия си дъх.Ако не беше Денят на победата над фашизма, щеше да свириш на кавал на три овце в дедовото ти село.
12
4
 
14
 
! Отговори
До 7 преди 10 години
Ние сме независима европейска държава, а не васал на Кремъл... Дори нещо повече -роби на Световната банка, МВФ и пр. лихвари. *** MONK, та ти дори нямаш право да ядеш криви краставички!
11
5
 
15
 
! Отговори
мм преди 10 години
До MONK>> независима европейска държаватъп си ли? колкото до паметника, нека първо америнакците си вземат своя, а може и руснаците да им го пратят с една тополка, че да стигне по-бърже :)
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В 726 г. император Лъв III забранява иконопочитанието. Унищожени са хиляди икони, мозайки, стенописи и статуи...Нищо ново под слънцето! Простотията избива, особено при кризи. боядисайте в къпвавочервена някоя банка! Лихварите унищожават стотици хиляди семества, но плащат на *** да сквернят гробове и паметници на комунисти. Събуди се, робе!
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 3-ти, с горчивинаВ последните години простащината победи завинаги! Та се бори с лакти, мускули, измама и лъжа, защото знае, че ще заеме място не по силите й. Но знае, че "там е килипирът".Най-трудната битка - срещу простака, който има само мисъл за пари, защото само това компенсира тоталния му недостиг от всякакъв тип.Съжалявам.Поклон пред всеки, който се потруди, рискува живота си безрезервно, за да ни има.Много от съвременниците ни не го заслужават.Поклон, възхищение, благодарност!
8
3
 
22
 
! Отговори
Истината преди 10 години
Фашистите и отрочетата им се опитват да подменят деня на победата над фашизма през Втората световна война с обсъждане на вандалските им цапаници, но простотията край няма, а както се оказва и фашизма.