4-годишно момче и жена на 75 г. бяха блъснати в София

Детето е с леко нараняване, жената е в болница
12 юни 2014 13:51,
47
4-годишно момче и жена на 75 г. бяха блъснати в София
Снимка: архив Булфото

4-годишно момче и 75-годишна жена са били блъснати от лек автомобил в квартал „Левски” в София, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е подаден към 10 ч. на ул. „Ст. Доспевски“. В момента пътните полицаи извършват оглед на местопроизшествието.

Според събраните до момента данни 75-годишната жена и 4-годишното момченце, което е било с колело, са пресичали неправилно.

Детето е с леко нараняване на единия крак. Жената е настанена в болница за лечение. Тя е с по-тежки травми.

Работата по случая продължава. На място е шофьорът, който дава и показания по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шофьорите са ужасни, но и пешеходците не са по-добре от тях. Но за разлика от шофьорите, пешеходците нямат елементарна култура за движение по пътищата.Знаете ли, че за ти спрат на пешеходна пътека, пешеходецът трябва да е стъпил на пътеката или да вдигне ръка и да даде знак, че ще пресича? Но никой не го прави, всички стоят отстрани на пътеката и псуват шофьорите, че не им спират. Ами няма да ти спрат, естествено, защото те са чели закона за движение по пътищата и знаят правилата.
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
16Ти на Марс ли живееш??Баби и дедовци на по 70-80 години като видят кола да наближава и като се РАЗБЪРЗАТ все едногонят сдлка за 1 милион. Претичват като зайци пред колите. И знаеш ли защо??Да не се минат! (каквото и да значи това)Всички българи сте Андрешковци (селски тарикати).Това е положението.***!!!
21
2
 
17
 
! Отговори
Една баба преди 9 години
Явно повечето от "коментаторите" тук са мъже ..... и то бързащи .... Да, бабата е пресичала неправилно ...., но я всеки да си даде сметка как се кара из града - ВСИЧКИ БЪРЗАТ ! Аз живея до парка Заимов (София) и всеки ден пресичам с ужас пещеходната пътека към парка с дете .... Уверявам ви, че има такива "***", които даже и не намаляват при вида на два реда спрели коли да ми дадат път, те са трета редица - да "изклатят" спрелите ... Всичко е отражение на КУЛТУРАТА ни ! Пълно е с простаци!
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бг медиите са като влакче на ужасите.На където и да се обърнеш се пишат смао ужасии.Простолюдието ИЗПУШВА (и не само то) и всичко става МАЗАЛО.*** народ.трябва си само Боце-премиер и да си е*бете майката ОКОНЧАТЕЛНО.
19
2
 
7
 
! Отговори
До 16 АЗ преди 9 години
Аз може и да съм *** ама ти си пълен ***! Колко изкуфяли бабички има дето тръгват да пресичат без да се огледа на никъде. Не е задължително да бяга за да ти изкочи внезапно на пътното платно. Върви си по тротоара и в един момент решава, че е време да пресича без да си направи труда да погледне има или няма кола. Ако във ваше село няма такива в нашия град има колкото искат такива пешеходци. Айде ходи да пасеш със здраве.
18
0
 
9
 
! Отговори
Кончита преди 9 години
Преди няколко дни както си карах по Щросмайер, един пешеходец, който се движеше по тротоара в посока на движението, внезапно слезе от тротоара точно когато се предницата ми се изравни с него. Обра ми огледалото, а после и яда ми!! Не ми се мисли, ако се беше метнал 10 см по- към платното..направо щях да си го прегазя. нямаше да го убия вероятно, щото карах с 40, но със сигурност щях да го оставя инвалид!
17
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе неправилно или не, ако си с 40км/ч и внимаваш, спираш, обаче ако си с 80 км/ч не можеш. Какво ми разправяте, трябва да се кара винаги бавно, а всички хвърчат по булевардите и улиците със 80 и повече, при разрешени 40 или 50. И аз съм имал случай на неправилно пресичащи, но съм спирал и то без проблеми. Ако обаче не ви се спира, това е друг проблем.
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пенсиите редовно пресичат на червено, а най ги обичам като са с внучета.
15
12
 
3
 
! Отговори
AZ преди 9 години
До АнонименИ с 40 км/час да караш, ако някой ти изскочи изведнъж отпред, пак не можеш да спреш веднага на място..--------------Определено бабата на 75 г. е изкочила, даже изтичала пред колататАпак!
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде сега неправилно пресичащите пред съда и с по една хубава глоба. ***. Каквито шофьорите, такива и пешеходците. Тичат да протестират за блъснатото дете в Стара Загора и непосредствено след протеста пресичат неправилно.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам ама тея пешеходци станаха от известно време много нахални и всички разсъждават - шофьора трябва да спре, да трябва ама дали може да спре на секундата. И с 40 да се движи колата ако ти изкочи на 5 метра пред колата как да спреш?
12
0
 
7
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
До АНТИСОЦИАЛНИ ГРИЖИСПИРАЧКИ ДА ОТКАЖАТ ИЛИ КОЛА ДА ПОНЕСЕ НАЙ-МАЛКИЯ РИСК ЗА ДЕЦАТА КОИТО СА СГАЗЕНИ !РОДИТЕЛИТЕ И БАБИТЕ МНОГО ЧЕСТО БЛЕЯТ И РЯДКО ГИ КАРАТ ДА СЛЯЗАТ ОТ КОЛЕЛАТА КОГАТО ПРЕСИЧАТ НА ПЪТЕКА , В РАННАТА ПРОЛЕТ СКОЧИХ НА СПИРАЧКИТЕ ЗАРАДИ ЕДНО ТАКОВА ДЕТО СИ ПРЕЛЕТЯ ПО ВИСОКАТА И УДОБНА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА НА ВИСОЧИНАТА НА БОРДЮРА А МАЙКА МУ БЕШЕ 20М ЗАД НЕГО ! НЕ СЕ СДЪРЖАХ СПРЯХ ДА ПОЗДРАВЯ НЕЯ И ЦЕЛИЯ И РОД ЩОТО ДЕЦАТА НЕ СА ВИНОВНИ ,ЧЕ ГИ ОСТАВЯТ НА ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР!
11
1
 
10
 
! Отговори
111111111111 преди 9 години
Е тая луда ли е да пресича не правилно като води детенцетос нея. Стара стара разбирам но това не я оправдава за безразсъдното и поведение. Но пък и Шофьора има вина все пак това са хора виждат се от 300-500м не са котки. Както и да е важно е че са живи и здрави
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И с 40 км/час да караш, ако някой ти изскочи изведнъж отпред, пак не можеш да спреш веднага на място..
9
2
 
23
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
всеки който пресича неправилно и бъде блъснат де не се носи наказателна отговорност а близките му да заплатят щетите от стреса на водача и материалните щети!!!Такива хора са самоубийци и не трябва само шофьора да е виновен и разпъван на кръст!!!
8
2
 
9
 
! Отговори
? преди 9 години
Защо оставят толкова малко дете на 75-годишна жена?
7
1
 
20
 
! Отговори
АНТИСОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
Че е длъжен шофьора да спре - длъжен е. Въпроса е дали може. Случва се спирачки да откажат, колата да поднесе. Никога не се предоверявам на предимство по ЗДДП - независимо дали като шофьор или като пешеходец.
6
1
 
20
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
До StefkaБАБИТЕ С ДЕМЕНЦИЯ ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА КЪДЕ ПРЕСИЧАТ КОЙТО ПОПАДНЕ НА ТАКИВА СЕ СБЛЪСКВА С ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА!
5
0
 
19
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
До optimistНай-важното е децата да се научат да се оглеждат и да тръгват само когато са сигурни ,че колата спира за да преминат! Дори и шофьорите да се разстрелват на място ,това няма да намали съществено жертвите които си мислят ,че всеки шофьор ги вижда и е длъжен да им спре!
4
2
 
24
 
! Отговори
Stefka преди 9 години
Ама и тези баби как пресичат...все едно са в пустинята