33-ма нелегални емигранти са задържани в София

Бежанците от Афганистан са открити в хостел
8
33-ма нелегални емигранти са задържани в София
Снимка: архив, БулФото

33-ма нелегални емигранти са задържани в София при операция на Столичната дирекция на вътрешните работи късно снощи, съобщи БНР.

Още по темата
Бежанците са от Афганистан и са открити в хостел в столичния квартал "Красна поляна" близо до бившите "виетнамски" общежития.

Повечето от тях са докарани нелегално в столицата. Вероятно бежанците ще бъдат настанени в някой от домовете на Държавната агенция за бежанците.

Това е поредната полицейска операция в София по залавянето на нелегални емигранти.

Криминалисти разказват, че повечето от тях имат за цел да продължат пътя си към държавите от Западна Европа.

За целта те плащат на каналджии, които ги докарват до София най-често в нощните часове.

Бежанците често биват оставяни на автомагистрала "Тракия" близо до входа на столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: задържани бежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
в люлин е пълно с *** качват се в авт 111 пътуват като *** без билети слизатна посл спирка и къде отиват има обшежития сигурно са там от няколко дни на едно от обже залепен етикет адвокат
3
2
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 9 години
НАДАЛ АЛГАФАРИ КАТО ГИ ЗАЩИТАВА ДА ГИ ВЗЕМЕ У ТЯХ И ДА ГИ ИЗДЪРЖА .ОМРЪЗНА НИ ОТ ХРАНЕНИЦИ. НЕКА ТАЗИ ЛИЧНОСТ ДА ДОЙДЕ В ПАЗАРДЖИК И ДА ВИДИ С ОЧИТЕ СИ КАКВО СТАВА ПО УЛИЦИТЕ. НЕГОВИТЕ ДЕЦА СА ЗАЩИТЕНИ, А НАШИТЕ ДЕЦА СЕ СРЕЩАТ В СЕКИ ДЕН С ТЕЗИ ПЛАШИЛА ПО УЛИЦИТЕ.КАТ НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НА ПАЗАРДЖИК ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ СПОКОЙНО О НЕ ИМ ПОНАСЯ РЕЖИМА В БЪЛГАРИЯ ДА НАУЧАТ ПОГОВОРКАТА " ЧЕРГА НА СУДЖУК И ЧОРБАДЖИЯ ДРУГ". ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ ДА СИ ЗАМИНАВАТ.
2
1
 
2
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Ако Запада спешно не преразгледа екстремално либералните си закони за имиграция и човешки права, давани на *** ислямисти, съвсем скоро ще трябва и кръстовете от църкви и катедрали да си сваля, както на Реал Мадрид емблемата. За да не "обиди" някой мюсулманин. ***.
1
2
 
14
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
33 е любимо число/33 в камион на Дунав мост/. Или по толкова могат да извозват каналджиите?След като нелегално са влезли в държавата ни,бежанци ли са или нелегални емигранти? Наказателен кодекс чл.279 и чл.280 !Съседна Гърция промени законодателството си във връзка с пришълците, а ние КОГА???