Пак трагедия с асансьор! Мъж падна в шахта от 14-ия етаж

Фаталният инцидент е станал в столичния квартал Сердика
Обновена: 16 яну 2015 22:48 | 16 яну 2015 22:30, Красимир Ангелов
98
Пак трагедия с асансьор! Мъж падна в шахта от 14-ия етаж
Снимка: Булфото, архив

Мъж загина на място, след като падна в асансьорна шахта от 14-ия етаж, информира МВР. Инцидентът е станал тази вечер в блок 21 на столичния квартал Сердика малко след 21 часа.

По първоначални данни мъжът е отворил вратата на съоръжението, но се оказало, че асансьорът е бил на по-горно ниво и така той е полетял в асансьорната шахта, съобщава БТА.

Още по темата

Мъжът е загинал на място, а тялото му преди малко е извадено от екипи на пожарната. Работата по случая продължава.

Това е поредният фатален инцидент с асансьор в столицата за последните няколко месеца. Само преди броени дни стана ясно, че четирима монтьори получиха обвинение за трагедията в блока на бул. „Цариградско шосе“ 115 в София през лятото. На 19 август миналата година асансьорът в сградата падна от деветия етаж. При инцидента загина жена, а друга беше тежко ранена.

На 18 октомври 2014 година пък 53-годишен мъж загина в столичния квартал „Гео Милев“, след като падна в асансьорна шахта в опит да излезне от закъсал асансьор. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
11
 
! Отговори
TonyM преди 9 години
Жалко. Подобен случай имаше с детето на една дама, с която работехме заедно. След смъртта на детето й тя почина от рак след 6 месеца. Трагедия. Нищо не се променя към добро в тази скапана държава. Всеки върши това, което не му е работа. Сега махнаха ВАК и разни парвенюта се кичат с титли доктор и професор. Сбирщина от некадърници. Тони
34
4
 
16
 
! Отговори
ненормалник преди 9 години
Това ,че е паднал асансьор или човек в шахта е напълно нормално ...........когато живееш в ненормална държава!
33
2
 
5
 
! Отговори
Ognyan преди 9 години
Na starite asansyori ne e lesno da im otvorish vratata, ako ne sa na etaja. Samnitelno e. 20 godini sam jivyal v tozi kvartal i tozi blok e ot starite.
32
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
освен да е било тъмно, развален механизъм, след почерпка, невнимание.за, другите две версии не ми се мисли.(самоубийство или убийство).разследването би трябвало да установи.
31
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Освен фирмата, подържаща съоръжението, аз друг виновен не виждам. Да се бръкнат милион-два, колкото струва човека, да им отнемат лиценза пожизнено и точка.
30
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименчовече, всеки механизъм може да се счупи.като си нямаш ангел-пазител така се получава
29
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Асансьорната врата, която е отворил би трябвало да е автоматично заключена, докато асансьора не е на неговия етаж.
28
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
български истърн.отваряш гордо вратата на асансьора, без да имаш сигнал, че е пристигнал и скачаш вътре.тук и Господ не може да ти помогне.
27
9
 
8
 
! Отговори
цвекло преди 9 години
нормално е за диваци които живеят тук и са доволни от живота си.
26
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България що не разбирате,че трябва да се грижите и за цялата сграда,не само за вашия апартамент.
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На метри от нейния блок живеят родителите, същив тип сграда, но разликата е огромна, портиер, пропусквателна система, огледала, картини. За какво говорим тогава!?
24
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е виновна държавата, виновни са съседите в блока. 14 етажни сгради, които не се поддържат, рушат се и убиват хора. Живея в 6 етажна кооперация, постоянно има някой, който не си плаща таксите. Представям си какво е при по-големите сгради. Преди време бях на гост на една приятелка, живее в голям блок в Зоната, изключително *** сграда, от само влизане мирише на урина и ***, изрисувана отвсякъде, на етажа- дълъг коридор, който в двата си края е ограден с решетки като затвор.
23
0
 
18
 
! Отговори
mariner преди 9 години
Във Варна спасихме един възрастен човек, паднал в шахта.Добре, че не беше паднал от високо.Много е жалко, изключително тежък инцидент.
22
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Асансьорния министър- остаФка!
21
2
 
18
 
! Отговори
в Мутринистан преди 9 години
Аз знам какво ще стане.Едно време така беше и с колите и като започнаха да ги крадат,хората започнаха да се застраховат.Който не искаше го биеха с бухалки.Сега пак мутрите ще го лапнат и този бизнес,но винаги това се случва в името на народа и задължително за неговото добро!Ще монополизират асансьорите,ще одерат народа с такси и ще се оправят нещата.
20
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще трябва фирма на Боко Мутрата и Лилето Талпата да санират и асансьорите.
19
2
 
30
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
В Испания имаше един случай в асансьор, където една жена беше заседнала за повече от 3 часа, след като компанията не успя да се намеси адекватно. След това тази същата женица осъди тази компания и спечели над 200,000 евро. Компанията я закриха и наказаха работниците за повече от 5 години да не работят тази специалност. На всеки 2 месеца се прави инспекция на асансьорите в цяла Испания, като разходите се поемат от общината. В България е друга бира, при това доста горчива...
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е,че контрол няма,но и закона е така направен,че и виновни няма.Как се дава право на някой да контролира какви ремонти се правят от частни фирми?Общината лесно иска да лапне едни пари от саниране,ама контрол по безопасност не можела да прави защото няма пари,или защото все свои хора и фирми лапат такси от хората,но не ремонтират нищо!А гарван гарвану око не вади и няма как да се глоби фирмата на едикой си!Само обикновения човек отнася глобите!
17
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
в територията управлявана от мутрата и физкултурника хората *** като мухи - всеки денчовешкият живот е загубил напълно стойността сижалко
16
3
 
19
 
! Отговори
mm преди 9 години
Затвор за фирмите(шефове и техници ),които само прибират пари,а не подсигуряват сигурността на хората.