Пак трагедия с асансьор! Мъж падна в шахта от 14-ия етаж

Фаталният инцидент е станал в столичния квартал Сердика
Обновена: 16 яну 2015 22:48 | 16 яну 2015 22:30, Красимир Ангелов
98
Пак трагедия с асансьор! Мъж падна в шахта от 14-ия етаж
Снимка: Булфото, архив

Мъж загина на място, след като падна в асансьорна шахта от 14-ия етаж, информира МВР. Инцидентът е станал тази вечер в блок 21 на столичния квартал Сердика малко след 21 часа.

По първоначални данни мъжът е отворил вратата на съоръжението, но се оказало, че асансьорът е бил на по-горно ниво и така той е полетял в асансьорната шахта, съобщава БТА.

Още по темата

Мъжът е загинал на място, а тялото му преди малко е извадено от екипи на пожарната. Работата по случая продължава.

Това е поредният фатален инцидент с асансьор в столицата за последните няколко месеца. Само преди броени дни стана ясно, че четирима монтьори получиха обвинение за трагедията в блока на бул. „Цариградско шосе“ 115 в София през лятото. На 19 август миналата година асансьорът в сградата падна от деветия етаж. При инцидента загина жена, а друга беше тежко ранена.

На 18 октомври 2014 година пък 53-годишен мъж загина в столичния квартал „Гео Милев“, след като падна в асансьорна шахта в опит да излезне от закъсал асансьор. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще ме откажат да ползвам асансьори май. В тая държава някога нещо ще се направи ли като хората? Или ще продължаваме с нелепостите? Жалко за човека...
14
9
 
11
 
! Отговори
7jhĵfffgg преди 9 години
Boko do koga shte te trae toq narod i tiq v chujbina
13
2
 
25
 
! Отговори
Нищо ново под слънце преди 9 години
Аз живея в подобен блок и проблемите със нежелаещи да плащат съседи са ми известни.Просто няма как от 80 апартамента половината да плащат а останалите да са големите тарикати и ту да ги няма когато трябва да се дават пари ту да ги има ,но да нямат в момента дребни или пък нагло да казват Няма да плащам накарайте ме ако можете и всичко да работи сигурно и безопасно.Още такива нещастия предстоят докато хората не се осъзнаят и да почнат да си плащат или не започнат да ги гонят с полиция.
12
10
 
29
 
! Отговори
djac преди 9 години
От българин по *** и *** на земята няма
11
5
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Май ще излезе вярна приказката,че построеното при социализма, сега демократите не могат понедя го боядисат.... трябва контрол и пари за поддръжка. Обаче за демокрацията контролът е много лоша дума....а пари както обикновено няма и цената на живота само по вестниците е много висока.
10
12
 
21
 
! Отговори
фредо преди 9 години
Най-гадното място за живеене създадено от човека е панелката, е няма по-депресарско и грозно нещо създадено за "живот", честно!
9
2
 
15
 
! Отговори
nationн преди 9 години
То умна партия няма в Бг, няма кадърен и свестен в управата и в всякаква Дъджавна служба- там са поколения *** и безпринципни рушветаджи и. Системата не допуска и изхвърля качествените.
8
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гарантирано от Простата партия!
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен14кой да дойде да се погрижи за теб в България?Българин ще е,нали така?но българина не го интересува,ако нещо не му изнася,не си гледа работата.справка-коментар 9
6
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голяма работа!Важното е, че имаме банани и портокали, иначе какво щяхме да правим ако нямаше банани и портокали?
5
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България няма грижа за човека. По света за безопасността и здравето на човека се държи най много. Хората които се занимават с тази дейност са на позиция след най-големия шеф, а при нас са унижавани и заврени на най-ниско ниво и естествено най-ниско платени. При нас няма наказани, съдени или наказани за безхаберието с което се отнасят към асансьорите. Фирмите вземат такси, но отговорност не носят. Престъплението тръгва от министъра и стига до асансьорния техник.
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ремонта на асаньор струва повече от тристаен апартамент и никой не еб.ва да плаща. всеки гледа да пести пари.
3
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЖАЛКО,НО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ УМИРАТ ОТ СОБСТВЕННИТЕ СИ ГЛУПОСТ,НЕНАУЧЕНОСТ НА РАБОТА,НАУЧЕНИ САМО ДА ИЗПОЛЗВАТ ДРУГИТЕ!!!!ВИЖДАМ ГО И ТУК КАКВО Е!ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ПОМЕЖДУ СИ!
2
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
след първия инцидент промени ли се нещо?Защо умиратоще хора?
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Блоковете трябва да се затворят докато се ремонтират асансьорите.