7 задържани преди Луковмарш, имали ножове и боксове

Столичната община забрани шествието
Обновена: 14 фев 2015 22:28 | 14 фев 2015 18:17, Веселина Йорданова
303
7 задържани преди Луковмарш, имали ножове и боксове
Снимка: архив, БулФото

Седем души са задържани в полицейски управления в столицата преди началото на организираното днес шествие Луковмарш.

Още по темата
Двама от мъжете носели ножове и боксове, съобщават от пресцентъра на МВР.

При проверка на лек автомобил “Волво“ и в петимата мъже в колата са намерени палки, ножове и спрейове.

Седмината са отведени в различни районни полицейски управления за последващи действия.

Луковият марш се проведе, въпреки че Столичната община забрани шествието.То тръгна от пилоните на НДК и продължи до паметника на ген. Христо Луков. Жандармерия и полиция охраняваха мероприятието, организирано от Българския национален съюз.

Миналата година шествието също беше забранено от общината, за да не се стигне до безредици.

Луковмарш е традиционна проява на националистически формации в България. Маршът представлява възпоменателно шествие в памет на генерал Христо Луков. Според анализаторите той е спорна личност в историята на България, повлиян силно от фашизма и близък до нацисткия режим на Третия Райх.

Кадри от шествието може да видите във видеото на Bulgaria On Air


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още по темата: ЛуковмаршBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
3
 
8
 
! Отговори
Не се коси, Чоко! преди 9 години
Ще го направят.Не много отдавна едни подобни само се разходиха до махалата, където живее онзи, който изнасили българче в училището. Дори нямаха намерение да влизат в махалата, но когато стигнаха недалеч от нея, какво видяха? Жандармерията, която издържаме ние с нашите данъци, беше оградила отвсякъде тази махала, за да я пази!Е, и това не е непроменимо ...
80
16
 
3
 
! Отговори
русофил преди 9 години
Луковите ***!
79
7
 
11
 
! Отговори
Чоко преди 9 години
Луковият марш е демонстрация на принадлежност към определени идеи. За съжаление само демонстрация и парадиране! Когато го направят в Столипиново или във Факултета, само тогава бих им признал патриотизма и народолюбието! Засега са само жалки позьори...
78
0
 
14
 
! Отговори
А бре Varg-чо преди 9 години
Ножове и боксове са забранени за употреба по време на концерти и митинги, но тези хора са ги носили в колите си.След Луковмарш нали ще се прибират у дома си? Откъде могат да знаят кой ще ги причака? Всеки има право да се защити. Нали знаеш, че от хората, поддържащи Луковмарш, се страхуват онези, които някой по-долу добре описа - тичат по улиците с брадви и мотики в ръце и крещят "Смърт на българите!" (А ние ги хрантутим чрез соц.помощи)Участниците в Луковмарш имат право да се защитят от такива
77
0
 
12
 
! Отговори
Сто преди 9 години
Болшинството под 25 години няма дори елементарна представа за последните 100 години история на България. Властва едно безразличие и отегчение. Стимули са само парите и пластмасовите дрънкулки с екран. Последните 100 години човешка история са показали, че нормалния ритъм на живот е само привидно непоклатим, че човешката трагедия дебне зад всеки ъгъл и още утре може да съжаляваме затова, че телефоните не се ядат.
76
2
 
12
 
! Отговори
хахахааха преди 9 години
123 , Голям си *** , каква гражданска война бе бате , какъв народ против германците , бе ?! Нещо си объркал държавата , стотината съветски агенти т.нар. шумкари , тях ли ги припознаваш за гражданска война ? Народа с радост е приемал германците , защото първо ни помогнаха за Обединението , и до ден днешен Юж. Доброджа я дължим на Хитлер, и второ защото са си плащали всичко до последното яйце , не като съветските скотове после да крадат и мародерстват !!!
75
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цялата нацистка пасмина е на рублева заплата
74
5
 
4
 
! Отговори
до 119 преди 9 години
И какво предлагаш?!(То, минало заминало вече, но все пак) Да снабдяваме немската армия, докато падат американските бомби, идват от руснаците Север, и огромна част от народа ни е против участието ни на страната на Германия?! Та самата България по това време е в състояние на гражданска война и то преди избухването на Втората Световна?!
73
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гейовете, които не ги е срам, че са гейове - ходят на прайда.Тези, които ги е срам, че са такива и се крият ходят на Луковмарш.
72
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еозм Луковмарш трябва да бъде забранен Бандитска работа
71
0
 
16
 
! Отговори
до 104 преди 9 години
България до края на войната си беше Обединена и о-в Тасос беше български , докато не се довлекоха съветските пълчища и докато тъпака Сталин чрез нац. предател Г.Димитров-Тарабата не накара БА да напусне Беломорието , Македония и Поморавието . Това ли наричаш териториална цялост , че то половината ни взеха по нареждане от Кремъл . После Сталин жестоко е съжалявал за тази си глупост след неуспеха на комунистическия пуч в Гърция !
70
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Луковмарш е шествието с прикритите гейове,контрашествието - на неприкритите.
69
0
 
11
 
! Отговори
?? преди 9 години
Народ който не помни соето минало няма за него бъдеще.Защо искате чуждо минало ? За да нямате свое бъдеще ?
68
1
 
7
 
! Отговори
Само Гей! преди 9 години
Нищо друго освен гей паради няма да правите. Това е новият ред!Има сега един филм, с голяма реклама - за голяма простотия. След време на гей парада ще могат и да се *** - ама да не помислите вие, външните, да ги биете? И косъм не трябва да пада от тях.
67
0
 
3
 
! Отговори
Бан Янука преди 9 години
109, на фронтовата линия. Ти къде ще си ?
66
0
 
8
 
! Отговори
Бан Янука преди 9 години
104, историята се пише от победителите, само това ще ти отговоря. Можеше сега да четем друга история, ако не е била Сталинградската зима например.
65
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Природата на българина е ***. Ние не си мръдваме пръста, ако някой не ни пусне нещо.Следователно тези циркове са платени от някъде.Няма от къде ако не от Кремъл и карлик-фашистът.
64
2
 
9
 
! Отговори
знаете ли че преди 9 години
А контра-шествието е предвождано от Татяна Буруджиева. Щерката на убиеца на ген. Луков и депуПатка в европарламента от квотата на бисипе...
63
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фашистът Путин направи войната в Украйна уж за да защитава руснаците от украинските фашисти.Защото в Украйна имало фашисти.Има, но къде няма? У нас няма ли?Заради *** като тези, Турция спокойно може да окупира Родопите "за защита на турското малцинство".Нали?Къде ще сте тогава фашунгерчета с факлите?
62
3
 
8
 
! Отговори
ПОЛИТ-НЕКОРЕКТЕН преди 9 години
След като има гей парад, защо да няма Луковмарш?