Поредна наглост! Почерпен счупи с ритник стъкло на кола

Собственикът на автомобила сега издирва извършителя
Обновена: 20 апр 2015 17:09 | 20 апр 2015 16:04,
71
Поредна наглост! Почерпен счупи с ритник стъкло на кола
Снимка: Facebook

Пореден клип с вандалска проява обикаля Facebook. На него ясно се вижда как млад мъж, без каквато и да е причина, чупи с ритник предното стъкло на паркиран автомобил.

Видеото е качено от Любомир Цветанов, който е и собственик на автомобила. Както се вижда от кадрите колата е паркирана успоредно на паркинга и по никакъв начин не пречи на никого. Инцидентът се е случил в София, в района на дискотека "Син сити".

Клипът е качен вчера, като от написаното от Любомир става ясно, че вандалската проява е станала в нощта на събота срещу неделя.

Любомир вече е предоставил на органите на реда записа и призовава към едно: институциите да си свършат работата. 

Вижте цялата сцена във видеото!

 

Тази нощ в района на "Син сити" неизвестен извършител с подозрително разкрачена походка извърши грубо издевателство върху беззащитното ни Ситроенче. Някой ако го припознае, нека го покани да се "тагне".

Posted by Lyubomir Tsvetanov on Sunday, 19 April 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 9 години
Аз като имам запис на 6 човека които нападат сградата на фирмата въпреки охраната? И полицаите го имат! Прекрасен запис, наистина черно бял, не става за кино, но лицата се виждат прекрасно. След два дена същите обраха пожарната на ул. "Филип Кутев" - откраднаха инструменти и една или две коли оставени с ключовете на паркинга. След година прекратиха разследването - това сигурно е била цялата активност по него.
42
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 9 години
До Анонимен 53Единственото което искаме,е да разбираме какво ни говорят на български език нормални хора,а не неграмотници,дошли в София да си избият комплексите.
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо тия не са хора.Поне в смисъла на човеци.Това са ***,***.И не е оправдание алкохола,защото навремето и най- пияния нямаше да посмее да счупи стъклото.Първо ако го хванеха съвсем демократично щяха да го спукат от бой и щяха да го пратят в тухларната поне 15 дни.Въпреки лошия запис и тоя може да го хванат ,но не искат.Това всъщност кара получовеците да са толкова" смели"
40
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NORMALNA REAKZIA--HORATA NAMRAZIHA AVTOMOBILITE .
39
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като почнете с това какъв град бил София преди 20-30 години...е какъв е бил??? Същото недоразомение. София никога не е бил хубав град, ама никога!!!!! А това за диалектите, драги шопчета, *** нали и на вас не ви се разбира стига първенющина. Хем ислате да лъжете че сте 2-3 милиона и да се биете в гърдите, че сте мегаполис едва ли не, хем искате хората да се махат от там. Нали ще стане пак калното селце каквото беше преди
38
1
 
3
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Тозе малко кривокрак, да не е рахитичен. Ако така го ритнат през коленете ще е 100% в инвалидна количка.
37
3
 
39
 
! Отговори
мъртво поколение преди 9 години
Светът е малък и *** дебнат от всякъде............
36
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези евтини камери където ги слагат навсякъде и си мислят,че снимат нещо жестоко се лъжат.Виждат се само някакви *** на тях.Виждат се какви ги вършат ама лицата им не може ги разпозна и собствената им майка.Безсмислено и тъпо като повечето работи в БГ.
35
4
 
20
 
! Отговори
анонимна шофьорка преди 9 години
Е НА ТОЗИ ТРЕПАНЕТО МУ Е МИНАЛО, НО РАНО ИЛИ КЪСНО И ТОВА ЩЕ ГО ЗАСТИГНЕ ПРИ ТОЗИ МАНИЕР НА ДЕЙСТВИЕ.АКО ВСЕКИ ЯДОСАН ПРАВИ ТАКА, ТО КЪДЕ ЩЕ НИ ИЗЛЕЗЕ СМЕТКАТА. ?!СЕГА ТОЗИ ПИЯН БАБАИТ ДА ЗАПЛАТИ В ЧЕТВОРЕН РАЗМЕР ЩЕТИТЕ.АКО СЕ УКРИЕ ТО СОБСТВЕНИКЪТ НА КОЛАТА ЩЕ ГО НАМЕРИ. И ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ ЗАЩИТИМ СОБСТВЕНИКА.ЧУЖДО ИМУЩЕСТВО НЕ СЕ ПОВРЕЖДА89685
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименти не си анонимен ти си ***
33
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На бас, че ако го хванат, половин ден няма да могат да го разпитат. Така ще мечи и вречи, че ще им трябва преводач от селски. Преди 30 години София беше прекрасен град за живеене. Сега не можеш да разбереш за какво си говорят по улици и магазини ...
32
3
 
36
 
! Отговори
Теди преди 9 години
До КиркаТези, които са в нарушение... Тази кола какво нарушава, че е на шосето ли? Има къде да минават колите, паркирала е успоредно на тротоара, а не като много други на тротоара и то дори да няма място къде да се мине. В случая минувача е виновен за всичко, няма причина да чупи стъклото!
31
1
 
17
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
това се случва непрекъснато след нощен запой по денонощните заведения!!!В централна градска част се тормозят гражданите от подобни вандали безумия и нарушаване на общественият ред!!!
30
1
 
25
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
това не е наглост, а вандализъм
29
1
 
31
 
! Отговори
Дреме ти преди 9 години
И на мен ми строшиха новият автомобил, вече месец се разправям със застрахователи и съм без кола. Цялата работа заради един 5 годишен GPS, скрит в жабката.Преди се мислих за нормален. Лошото е, че в даден момент нормални няма да останат. Тогава ще се трепем по улиците.
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До prokuroraМай не си живял по онова време. Непрекъснато се правеха зулуми с личната собственост. Сега "блюстителите на реда" не вършат работата, за която им се плаща, с цел правят политически услуги на тези, от които произхождат, за да се назидава, на ви демокрация..., нали искахте... и прочие болтовни.
27
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе ако питате мен, ако се закрият съда и полицията и всичко се остави на самоуправление, ще се оправят нещата за 2 години !Всички знаем че полицията и съда нарочно толерират престъпниците...
26
16
 
10
 
! Отговори
Кирка преди 9 години
Наистина ще е хубаво институциите да си свършат работата и да премахват автомобилите в нарушение накацали по пътното платно.
25
4
 
13
 
! Отговори
мп преди 9 години
До prokurora-- Ако твойте комунисти ни обичаха толкова много защо не ни пускаха на запад ,а? Има една приказка-пусни любимият си (народ) на свобода ,и ако той се върне,значи винаги е бил ТВОЙ! Ако знаехме какво е навън,сега нашите деца нямаше да вършат безобразия.А какво ще кажеш за тези които не искат да се прибират в България?Защо ли?
24
2
 
8
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Не е бил Божинката - Хишникът на Тернана е търкал пейката в събота и едва ли е могъл да се придвижи до Син Сити.