Съсед пука гуми на комшии, спипаха го с камера

Полицията започва разследване за случая в "Младост" 3
25 юни 2015 09:15, Красимир Ангелов
39
Съсед пука гуми на комшии, спипаха го с камера
Снимка: Булфото, архив

За пореден случай на нагло рязане на гуми сигнализираха живеещи в столичния квартал "Младост". За да предотвратят тези изстъпления, хората са монтирали камера, за да разберат кой е извършителят, разказва историята им bTV.

Проблемът на жителите в блок №349 в столичния квартал "Младост" 3 е от години. Един от потърпевшите е Иван Трайков, който решава със собствени средства да закупи камера, с която да наблюдава паркираните автомобили.

"Миналия вторник сутринта видях един комшия, който е клекнал до гумата ми, стана и се прибра към входа си. И в първия момент, аз понеже бях сънен реших, че си е изпуснал нещо, защото той си ходеше съвсем спокойно", разказва Иван.

След като преглежда записа от камерата, той остава изумен: вижда как негов съсед реже на два автомобила гумите и спокойно се прибира във входа. Според живеещите в блока лошият комшия се казва Николай, а повечето от потърпевшите дори не го познават лично.

Иван Трайков вече е събрал списък с подписи на съседи, които са разпознали човека от записа. Съседите вече са подали сигнала към полицията. От там съобщиха, че по случая е започнало разследване.

А до приключването му хората се надяват, че повече няма да намерят автомобилите си, паркирани пред блока, със спукани гуми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Младост 3пукане на гуми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 11 месеца
Един здрав бой за тва *** да лежи поне месец в корито в Пирогов!!!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
Спукана гума преди 8 години
някой да знае как се казва пича? от блок 349 ? :D и коя му е колата, обещавам че ще се размине само с основен ремонт по неговата кола !
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е баси тъпана, честно. какво му пречат колите , освен ако няма нотариален акт на земята на която се паркира. в противен случай всеки има право да паркира там!
22
0
 
13
 
! Отговори
666 преди 8 години
Из култовите надпис: "Не паркирай! Пукам гуми", "***, как ще си тръгна със спукани гуми?"
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо лично, но според мен пукането на гуми е идиотска постъпка. По скоро спусни 1 гума (предна лява че веднага се забелязва) и така няколко пъти. Ако един човек му се наложи да напомпва няколко пъти гума, накрая ще му писне да се занимава и евентуално ще внимава къде паркирва. Идеята ми е че смяната или залепването на спукана гума е освен играчка, то и финансов ресурс, докато помпането на гума е само 5 минути работа, но досадна, особенно като бързаш.
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ШопНе знам дали гледаме една и съща снимка. Първо очевидно навсякъде е мокро, а гумата е суха се едно е от Сахара докарана. Второ, не знам дали ти прави впечатление, но гумата е във въздуха. Като цяло с коментара целях да се пошегувам, но ти реши да си покажеш капацитета.
19
4
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Общо взето на никого не му пука,че чуждите гуми са спукани.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимката е на някакъв човечец, дето си вдига колата на китайски крик "количка" 2т., а гумите са марка Дейтън - зимни!
17
0
 
7
 
! Отговори
Спартак преди 8 години
Сега - дружески съкооператорен съд с елементи на Линч. Тоест катран от глава до пети, овалване в пера и 24 часа престой вързан за на-близкото дърво с табелка "Гумаджия #1" на врата.
16
1
 
14
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Очевидно това е българския начин на избиване на дълбоки комплекси от хора с робска психика .Това е техния начин да се направят на бабаити ,дори и за няколко секунди.
15
0
 
24
 
! Отговори
Потърпевш преди 8 години
И в нашата кооперация има един подобен интелектуалец. Когато непозната за него кола започне да паркира пред сградата, не след дълго тя се оказва със спукани гуми. Нещо като поздрав за добре дошъл в блока, или честита ти нова кола.
14
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво разследване са започнали, те хората вече са го направили вместо тях. Трябва директно в съда по бързата процедура. Като купи на всички по един чифт нови мишелинки ще му уври простата тиква
13
4
 
32
 
! Отговори
"Добро" ут преди 8 години
Много гаден, злобен и завистлив народ сме. За съжаление това е истината.
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много интересно защо го прави !Защо някои ще прави това без причина
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От отсрещния блок спират пред гаражите на нашия блок и не може ги накара се премести а при техния блок също има гаражи пред които може да се спира значи не само ,че ти пречат ами ако им спукат гумата те търсят тебе защото щом е пред твоя гараж значи ти си я спукал излиза ,че трябва и да им ги пазиш колите защото ако стане нещо ти си виновен може и да я е набол някъде по пътя и да е спаднала като я оставил пред гаража ти .
10
0
 
41
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
бой и пак бой, и после подписка за изселване от блока, закона го позволява (не боя а изселването)
9
24
 
7
 
! Отговори
Дразнител преди 8 години
Само така, пич! Пукай им гумите и да не ти пука! ;)
8
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един комшия които има гараж до моя гараж непрекъснато ми спираше пред моя гараж !?Спаднах му едната предна гума и той откачи ,че съм го направил той не виждал къде паркира!
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мрази ги, но искренно.:)
6
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми се сърдете, но фотошопът, не ви е силата