Биячите на детето снимали гаврата с телефони

От видеото става ясно, че измъчвали Христо дни наред
22 юли 2015 13:44,
136
Биячите на детето снимали гаврата с телефони
Снимка: архив Булфото

18-годишните Александър и Патрик, пребили жестоко 3-годишния Христо в столичния квартал "Зона Б19" са заснели побоя с мобилните си телефони, съобщи БНР.

В апаратите на момчетата са намерени клипове, които показват извършеното от тях. От заснетото обаче става ясно, че 3-годишният Христо е измъчван дни наред.

Още по темата

Все още не е ясно защо двете 18-годишни момчета са извършили престъплението. При разпитите те не са обяснили мотивите си. Състоянието на 3-годишното момче остава тежко. Животът му все още е в опасност.

Все още няма яснота и за това, как точно майката – Невена, се е свързала с момчетата и е решила да ги наеме да гледат сина ѝ. Според едната от версиите, първо е била наета възрастна жена, която обаче се е разболяла и заради това се е стигнало до решението детенцето да бъде оставено на грижите на тийнейджърите.

Другата версия сочи обаче, че едното от момчетата е живяло повече от седмица при Невена и Христо и след това майката взема решение да го наеме.

Полицията в София и прокуратурата продължават разпитите по случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
23
 
! Отговори
! преди 8 години
Извинявайте, но може ли да въведем Крумовите закони? Това се казва истинска съдебна реформа!
11
0
 
5
 
! Отговори
аз преди 8 години
До АнонименАло... ти нормален/нормална ли си!? а сладурчето, което бере душа е само на 3 години!!!
10
2
 
14
 
! Отговори
ути преди 8 години
В една килия чисто голи пожарен *** с ледена вода и после бой докато се строшат палките.Всичко ще си кажат даже няма да има нужда да ги питат.
9
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Освен тези двама социопати вина носи и онази кукувица МАЙКАТА!
8
3
 
26
 
! Отговори
няма дим без огън преди 8 години
..............едното от момчетата е живяло повече от седмица при Невена и Христо и след това майката взема решение да го наеме..................Какво е търсил 18г. хлапак да живее толкова време със зряла жена, сама с дете. Била го "наела", за какво ли ?
7
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези са социопати - всеки добър психиатър ще се обоснове защо при никакви обстоятелства не трябва да бъдат пускани на свобода. Вероятността да се превърнат в серийни убийци е над 90%.
6
11
 
24
 
! Отговори
славянин преди 8 години
Където дойдат атлантическите ''ценности'' идва и психодегенерацията! Тези младежи със сигурност си прекарват дните в пиене на бира, пушене на трева и ''облагородяващи'' компютърни игри................................................и резултатът е налице - пълна психодегенерация!
5
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TOVA SA MLADI HORA,A TE SA BADESHTETO NA NAZIATA--OSTAVETE MLADEGITE NA MIRA.
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега да ги пратят в затвора на тях да им направят клипчета.
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на тези садисти затвор им а малко ... може да бъдат подготвени за ходещи донори примерно, докато се появи подходящ приемник за техните органи, ще бъдат в затвора естествено
2
1
 
28
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
*** от всякаде. Дори да си престъпник (макар какво печелиш от тормоза на 3 годишно не ми побира акъла) не означава че трябва да си толкова ***, че да си записваш престъплението на видео. Дали са прекалили с наркотиците или са слабоумни по рождение до тука са ми на върха на *** класация.
1
1
 
43
 
! Отговори
Явор преди 8 години
Смърт за социопатите!