В кои столични квартали спира водата в събота

"Софийска вода" ще осигури водоноски
10 сеп 2015 15:25, Анисия Иванова
1
В кои столични квартали спира водата в събота
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в събота, 12 септември.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 5, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи наул. 5, ул. 30, ул. 46, ул. 47, ул. 8.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 5 ъгъла с ул. 8.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Наум“, кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Наум“ - от ул. „Маестро Атанасов“ до ул. „Отец Генадий“ и ул. „Калето“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Наум“ и ъгъла с ул. „Отец Генадий“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Никола преди 8 години
Бравос на "Софийска вода " !Точно в събота и неделя избраха да я спират, когато всички хора са си в къщи !*** !:(((:((((