Спипаха таксиджия без книжка в София

Имало шофьори, които не са преминали психотестовете
4 окт 2015 14:47,
19
Спипаха таксиджия без книжка в София
Снимка: архив Булфото

При среднощни проверки на такситата в София пътните полицаи и инспектори на "Автомобилна администрация" хванаха таксиметров шофьор без книжка.

По време на акцията в столицата униформените следиха дали водачите имат документи за извършване на таксиметрова дейност и дали спазват правилата на пътя, съобщи Нова телевизия.

След проверките са хванати и водачи, които не са преминали психотестове. Сред констатираните нарушения са и спиране на спирки на градския транспорт и по бус ленти.

Част от водачите са били и без редовни документи. По време на акцията контролните органи проверявали и за превоз на нелегални мигранти чрез таксиметрови автомобили.

„Много водачи си позволяват през тъмната част да карат без квалификация за тази дейност, можете да видите един автомобил изцяло обозначен за такси, но да няма никакви документи за такава дейност. Има престояване на таксиметрови автомобили на спирки от градския транспорт, което е абсолютно забранено, има няколко водача, които нямат психологична годност", обясни Иван Христов от „Автомобилна администрация" - София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
А дали проверяващите имат психотест. ?
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те всички са със психическа НЕпригодност за такива.Никаква толерантност за тия!
11
0
 
6
 
! Отговори
-- преди 8 години
Спипаха таксиджиЯ без книжка. Грандиозен успех! Сега да се напънат още малко и да спипат още един таксиджиЯ, например, с помпа. И могат пак да легнат и да си лежат. Смешници...
10
2
 
12
 
! Отговори
KPSS преди 8 години
Шофьори без книжки, не минали психо тестове... а после по UBER бучат... не ги е срам!
9
20
 
3
 
! Отговори
kurtev преди 8 години
и путин няма средно образование ама пуска ракети над сирия
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЯКОЙ ЩЕ МИ ОТГОВОРИ ЛИ ДАЛИ ПОЗНАВА "РОМ" ЗАВЪРШИЛ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ!? И АКО ОТГОВОРЪТ Е "НЕ", ТОГАВА ПОРАДИ КАКВА ПРИЧИНА ВСЕКИ ВТОРИ ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР В СОФИЯ Е "РОМ"?!
7
2
 
15
 
! Отговори
! преди 8 години
3 години затвор без право на обжалване и който иска пак да кара без книжка!
6
1
 
17
 
! Отговори
А преди 8 години
ЗНАЯТ ЛИ ОТ ДАИ,ЧЕ ИМА ШОФЬОРИ НА ТАКСИТА С ПЪРВА ГРУПА ИНВАЛИДНОСТ СЛЕД ПРЕКАРАНИ 2 ИНФАРКТА ИЛИ 2 ИНСУЛТА?ЧЕ ИМА ШОФЬРИ С ПЪРВА ГРУПА ,КОИТО 3 ПЪТИ В СЕДМИЦАТА ХОДЯТ НА ХЕМОДИАЛИЗА?ЧЕ ИМА ШОФЬОРИ,КОИТО СЕ ДРУСАТ ЗДРАВО И ТАКА КАРАТ?!ИЗОБЩО НЯКОЙ ИНТЕРЕСУВА ЛИ СЕ ОТ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ШОФЬОРИТЕ НА ТАКСИТА,МАРШРУТКИ И ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ?!
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"... пътните полицаи и инспектори на "Автомобилна администрация" хванаха таксиметров шофьор без книжка."---Сигурно "не е" *** ...
4
0
 
23
 
! Отговори
Защо?? преди 8 години
Защо законът за задължителния 10 клас ще влезе чак след 7 години? Да не би част от депутатите да не са го завършили или пък техните деца? И колко убити ще има за тези години? И защо не се конфискуват и продадат на търг МПС ,които се карат от водачи без книжка или пияни, а ще ги държат цяла година на държавни разноски? Нали има подобен закон за контрабандата , защо да не приложи и тук? МНОГО ВЪПРОСИ - БЕЗ ОТГОВОР!
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За таксиджиите задължителни психотестове ама за тези къде ръководят страната като депутати министри ,премиер и президент няма психотест ЗАЩОО???
2
4
 
18
 
! Отговори
Пешеходец преди 8 години
Абе тая кметица кво се праи на ударена ами не ги подпука - така и хората ще ползват метрото повече. Ха-ха
1
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А колко са с купени книжки? ДАИ да им дава да прочетат или напишат нещо и ще разберат кой си е купил диплома за средно и след това книжка.