Дете и мъж ранени в тунела на "Люлин"

Няма опасност за живота им, пуснато е вече движението
10
Дете и мъж ранени в тунела на "Люлин"
Снимка: архив, БулФото

Дете и мъж са пострадали леко при верижната катастрофа в тунела на жк "Люлин". Те са с повърхностни наранявания и са откарани за преглед в болнично заведение.

Още по темата

Сигналът за катастрофата между няколко леки коли е постъпил към 08.30 часа, съобщиха от МВР. Пътният инцидент е станал в посока центъра.

Незабавно натам са насочени екипи на полицията и Бърза помощ.

До приключване на работата на полицейските екипи на място, временно бе спряно преминаването на превозни средства през тръбата на тунела. Движението вече е възстановено.

Работата по изясняване на причините за инцидента продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе хора знае ли някой кво е в тоя тунел сутрин по това време (аз за нещастие чаках и неможах да мина заради тия убавци) ? Имате ли си идея че колите се влачат с 10км и че с тая скорост единствено и само може да ми надраскаш колата??? А сега ми кажете как може чак ранени да има??? ПС искам да ви видя довечера как ще се качвате по релсите тарикатчетата !!!?
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ми харесва коментар номер 4. Особено трето и четвърто изречение. Същото се случва на абсолютно всички тунели.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички тунели са почистени и сухо, осветени и осигурени. Знаците са поставени след дълбок анализ. Скоростта е съобразена с обстановката. Но за да няма проблеми....избягвайте тунелите. Каквото и да стане вътре е поради несъобразена скорост. Кака Лили и АПИ.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега какво? Пак ли нещо ще е разлято на пътя?
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забелязах рязко увеличение на автомобили с пернишки, кюстендилски, пловдивски, благоевградски и други селски регистрации в столицата. Колите им пушат като локомотиви от дивия запад, но селските момчета са решили да се направят на батки в София. В глобите е истината. Плащане на място или ти прибират колата за твоя сметка. Проблемът е в липсата на уважение един към друг.
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тунелът на Западен парк е осветен та кърфица може да търсиш. Вода има само на входа в посока към Люлин. Какво се случва обаче в тунева? Влизаш със 70км/ч и излизаш със 100км/ч. Така се кара вътре. Но това не е нищо. Като почнат вътрешните изпреварвания та чак се качват на трамвайната линия, понеже двете платна в едната посока са им малко. Катастрофи е имало доста в този тунел и то заради високата скорост и неправилното изпреварване. Сложете камери за нарушения!!!
2
2
 
12
 
! Отговори
ЦЕРН Люлин преди 8 години
Предполагам, а и както се разбра от някои изказвания по повод на една друга верижна катастрофа наскоро, всички са карали според правилата, любезно са давали път един на друг и с усмивка са изчаквали в лентата си...Междудругото наклонът на пътя е в същата посока, а любителите на конспирации може да поразсъждават над възможните източници за всякакъв разлив, съгласно даденостите между мола и входа на тунела, като започнат с излятото на пътя недопито нечие кафе...Дано пострадалите имат късмет!
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спокойно, тунелите са осветени,чисти и сухи. Влазате с Двайсе и излазате с Десетунка. Нема катастрофи, нема проблеми. Кака Лили П.